Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
už nevím, jak dál. Není to tak dávno co se mnou chtěl chodit kamarád, já v tu dobu nechtěla, protože jsem ještě neměla úplně dořešený předešlý vztah. Pořád mi tvrdil, že mě miluje ale se mnou to nic nedělalo. Někdy před měsícem začal chodit s jednou holkou, se kterou se zná od školky ale se mnou se dál vídá a spíme spolu(a je to úžasný), tulíme se k sobě, on mě vždycky hladí po vlasech, když spím a já si uvědomuji, že ho miluji a nevím co dál. Cítím z něho a vím, že ke mě něco cítí a i sám mi to řekl, že ke mě má citové pouto a že ho to ke mě hrozně táhne, ale že miluje jí. Já nechci říkat, že kecá, že miluje mě nebo kdo ví co, ale proč by jí hned od začátku lhal a spal s někým jiným, kdyby jí tak moc miloval a chtěl s ní být napořád? :/ vím, že mezi mnou a nim je hrozná přitažlivost a moc bych si přála s nim být, ale vůbec nevím jak se k němu teď mám chovat, jakmile napíše nebo řekne cokoliv o ní, tak já začnu být hnusná a nezvládam to
tím, že ho miluju jsem si jistá jako ničim jiným, ale to mám sakra čekat, až se jednou rozejdou? Ta holka si hned po 2 dnech dávala fotku s jeho autem a psala, že to je její kráska, což jsem nepochopila, ted přidává pořád nějaký fotky a řekla bych, že se na něho začíná dost fixovat a on sám mi napsal, že ona je jeho jistota, že potřebuje holku u který bude vědět, že ho nepodvede, přitom on sám je takovej…nevím co dál, chci s nim být, vím, že by nám to klapalo, máme stejnou povahu, charakter a rozumíme si ve všem :/ nějaký rady?
@Terezka.nova25 Kolik vám je let?
Buď mu řekni, že chceš asi vztah a přestaň s ním spát, bude si muset vybrat. Nebo můžeš být věčná čekatelka
Kdy dá přednost jistotě sexu s jednou ženou ![]()
@Imamother píše:
@Terezka.nova25 Kolik vám je let?Buď mu řekni, že chceš asi vztah a přestaň s ním spát, bude si muset vybrat. Nebo můžeš být věčná čekatelka
Kdy dá přednost jistotě sexu s jednou ženou
mě 23, jemu 27…něco jsem mu naznačovala, ale mám strach říct narovinu, že ho miluju
navíc když tvrdí jak jí miluje
A tobě by se nepříčilo být s člověkem, kdo jiné takhle podvádí?
b) ty bys chtela chodit s nekym, kdo nema problem od zacatku vztahu lhat a spi s nekym jinym?
Nevim co od toho cekas. Ja bych takovy charakter fakt milovat nemohla. Jestli ty myslis, ze jo, tak si to priste nerozmyslej mesic nebo jak…
@Emimin7 píše:
A tobě by se nepříčilo být s člověkem, kdo jiné takhle podvádí?
Já vím, že za tu dobu co chtěl chodit se mnou, tak s nikým jiným nic neměl, tim jsem si na stopro jistá:) tak vidim, že ta holka bude nějaká chudinka co se nechá podvádět a kdyby se na to přišlo, tak by mu to odpouštěla, v tomhle já jsem jiná a to on ví, vždycky se mu na mě líbila ta moje povaha té „svině“ když to tak řeknu ![]()
@Terezka.nova25 píše:
Tohle určitě ne
hele promiň, ale když najedu na tvůj profil a mrknu na založená témata tak tohle je podle mě to samé
https://www.emimino.cz/…rada-287399/
@Cocka nasladko píše:
A) tobe nevadi, ze je zadany a spi s tebou?
b) ty bys chtela chodit s nekym, kdo nema problem od zacatku vztahu lhat a spi s nekym jinym?Nevim co od toho cekas. Ja bych takovy charakter fakt milovat nemohla. Jestli ty myslis, ze jo, tak si to priste nerozmyslej mesic nebo jak…
Já jsem si nic nerozmýšlela, měla jsem jasno v tom, že ho nemiluju, ale to se bohužel změnilo postupem času a teď k němu cítím hrozně moc a nevím jak dlouho ještě zvládnu mlčet
@Terezka.nova25 Že ti je 23 ti fakt nežeru
Asi mu to budeš muset říct a rozseknout to, protože jednak to vycítí brzy sám, když říkáš, že žárlíš. A jednak se budeš jen a jen trápit.
@Terezka.nova25 To chápu. Myslím ale spíš to, že díky tomuhle se ukázal jako bezcharakterní a přesto bys ho brala?
@Terezka.nova25 píše:
Tohle určitě ne
Eh? https://www.emimino.cz/…rada-287399/
Nebo to je nekdo jiny? To v tom pripade mas asi tech lasek rozjetych taky vic a zminka o tom, ze se k sobe hodite i charakterem, dost sedi.
@Imamother píše:
@Terezka.nova25 Že ti je 23 ti fakt nežeruAsi mu to budeš muset říct a rozseknout to, protože jednak to vycítí brzy sám, když říkáš, že žárlíš. A jednak se budeš jen a jen trápit.
Jo já mu to klidně řeknu, ale tý holce ho nenecham ![]()