Nevěra a následné těhotenství

11
24.5.17 15:11

Díky za rady

:pocitac:

Příspěvek upraven 25.05.17 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7939
24.5.17 15:14

Neverna a nemakajici hysterka s exekucemi..nooo hodne stesti, budes ho potrebovat.
Radu mam praktickou, po porodu test DNA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.5.17 15:16

@MilkyWay93 z tvé přítelkyně nemám moc dobrý pocit a být na tvém místě šupajdim na testy DNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
24.5.17 15:17

No, pokud by to bylo kuchařovo, nemohlo by to být z ledna. Jinak nevím, máš doma zadluženou hysterku, možná to přejde, možná ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
24.5.17 15:17

Ježiš s takovou špínou mít dítě? to tě teda lituju

• Citovat
  • Upravit
24.5.17 15:19

Doma vypolstrovat místnost a pro jistotu si pořídit sluchátka, co měl Otík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.5.17 15:20

@Saatine
Sport byl, je a bude, jako ventil Muay-Thai stačí bohatě, řekl bych. Spíš mi jde o ty její přehnaný reakce. Nedokážu to, co si myslím, dusit v sobě a neřekl bych, že je můj názor ‚z cesty‘. Ale ona začne brečet, že jí to ‚zase předhazuju‘ a hysterie už jede na plný obrátky.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
24.5.17 15:22
@MilkyWay93 píše:
@Saatine
Sport byl, je a bude, jako ventil Muay-Thai stačí bohatě, řekl bych. Spíš mi jde o ty její přehnaný reakce. Nedokážu to, co si myslím, dusit v sobě a neřekl bych, že je můj názor ‚z cesty‘. Ale ona začne brečet, že jí to ‚zase předhazuju‘ a hysterie už jede na plný obrátky.. :pocitac:

Prosím tě a v čem je jinak tak úžasná, že s ní seš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.5.17 15:22

@Doe_Jane Špínou? Prosím, uklidnit hormón ;). Je to hodná holka, makala, dokud neměla to rizikový těhotenství. To jí upřít nemůžu. To, že byla blbá a nechala si dát x desítek pokut a neřešila to, to je věc jiná. Rozhodně to ale není žádná špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
24.5.17 15:24

Fakt jsi neměl na normální svobodnou holku s prací? :zed:
Jak rad ostatní testy DNA před zápisem do rodného listu. Bacha na to! Jak tam jednou budeš, i kdyby se potom ukázalo, že nejsi biologicky otec, v zájmu ditete je, aby mělo otce a v jen tak tě nevymazou. To by musel být připraven náhradní nebo Bio otec, co by stal o ti nechat se zapsat.

Příspěvek upraven 24.05.17 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.5.17 15:25
@Nowuka2 píše:
Prosím tě a v čem je jinak tak úžasná, že s ní seš?

Je hodná, slušná, skvěle vaří, podporuje mě v mých zájmech, její štěstí a spokojenost je moje největší motivace, naši jí mají rádi. Dokáže být vážně úžasná, jinak bych se do ní nezamiloval. Není to moje první holka, takže ten rozhled už trochu mám..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
24.5.17 15:26
@MilkyWay93 píše:
@Doe_Jane Špínou? Prosím, uklidnit hormón ;). Je to hodná holka, makala, dokud neměla to rizikový těhotenství. To jí upřít nemůžu. To, že byla blbá a nechala si dát x desítek pokut a neřešila to, to je věc jiná. Rozhodně to ale není žádná špína.

ty nejsi normální že se jí zastáváš :mrgreen: ty seš hodnej až seš blbej… podváděla tě a není špína? no podle mě je a dost

• Citovat
  • Upravit
35791
24.5.17 15:26

Ji je 23, jste spolu 3 roky a vdaná byla kdy? 8o trošku divoka minulost. To budete mít veselou domácnost asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.5.17 15:28
@MilkyWay93 píše:
@Doe_Jane Špínou? Prosím, uklidnit hormón ;). Je to hodná holka, makala, dokud neměla to rizikový těhotenství. To jí upřít nemůžu. To, že byla blbá a nechala si dát x desítek pokut a neřešila to, to je věc jiná. Rozhodně to ale není žádná špína.

A neprijde ti jako clovek, ktery proste neni zodpovedny po te financni strance? Jednu pokutu beru, ale neresit to jako dospela zena?
Ona byla blba, ale stale je evidentne nezodpovedna. Svatbu bych si rozmyslela. At neskoncis s exe i ty za pujcky, ktere si nabere za tvymi zady.
Pusobis jako takovej ten, neuraz se, hodnej vul. At nenarazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.5.17 15:28
@pikola píše:
Ji je 23, jste spolu 3 roky a vdaná byla kdy? 8o trošku divoka minulost. To budete mít veselou domácnost asi

Ji je 24, jestli jsem napsal 23, vztahuje se na mě, pardon za uvedení v omyl. Vdavala se v 18, poblbl jí Tunisan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí