Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šťastná.máma.4 píše:
Já to vážně myslím. Kdysi jsem měla násilnického partnera, ale s odstupem času to jedine schvaluji. Někde to holt jinak nejde když s tím člověkem chci zůstat a nebo nejlepší řešení je odejít.
![]()
Ty musis byt ve skutečnosti opravdu velmi zranena a nestastna zena, pokud jsi toto schopna napsat nebo si to dokonce opravdu myslet ![]()
Lzes sama sobe.
@VENIVINIVICI píše:
Se ani nedivím, že ji ten čmoud řezal
Achjo..
To si snad nezaslouží žádná ne?
@MilkyWay93 píše:
Ahoj všem.
Už jsem tak trochu zoufalý z těhotenství své přítelkyně, tak věřím, že se mě zde, od tolika zkušených dívek a žen, dostane cenných rad.Je mi 23, přítelkyni 24, jsme spolu tři roky. Nyní má za sebou rozvod - byla vdaná za Araba, od kterého utekla ke mně, nechoval se k ní hezky, mlátil jí atd.
Náš vztah je z mého pohledu šťastný. Máme dva skvělý pejsky, já stálou práci, kde jsem spokojený a přítelkyně je nyní doma na PN - těhotenství 14+0, první screening dopadl výborně, oba se moc těšíme.
Teď k problému. Přítelkyně má exekuce od DPP - přijde jí maximálně 5k měsíčně, přičemž od 01/2017 - 05/2017 neměla zaměstnání - teď nastoupila 01.05. 2017 a byla tam tři dny, od té doby PN. V 01/2017 o práci přišla - dělala servírku a měsíc mě podváděla s kuchařem. Prý se jen líbali, nic víc PRÝ mezi nimi nebylo. Věřím jí, protože i během ledna bylo sexu dost a nikdy si nestěžovala - i kamarádkám se vychloubá, jak je spokojená.
Mě to ale tak trochu leze furt na mozek, nemůžu se od toho odprostit, do toho její problémy s exekucemi a hysterické záchvaty, když jí řeknu, že za ně (exekuce) nemůžu, že si za to může sama díky její avantýrce. Včera u nás byla RZP - hysterie až taková, že omdlela, řev na celý barák… Poté to ‚svádí‘ na hormony.
Mám z toho strach, začínám se bát, že to takový bude už furt. Navíc k ní nemám plnou důvěru, ale v žádným případě jí neopustím těhotnou a ani potom. Navíc jí prostě miluju, nenadělám nic..
Nějaké rady, jak to řešit, jak se s tím vyrovnat? Případně jak se k ní chovat/nechovat?
Díky moc
Ty budeš asi takový ten „ňouma“ a určitě máš svatozář jinak to není možný
Nebudeš to s ní mít jednoduché. jsi ještě mladej, možná jednou pochopíš…
@mmch píše:
Achjo..To si snad nezaslouží žádná ne?
Neumíš ji zkrotit, to je průser. Brzy si najde stejně jiného. Ženská jako ona potřebuje ´´samce´´
A jinak jsi pěkný trdlo..Taky jsem těhotná skoro u konce a tohle házení na těhotenské hormony fakt nesnáším
Ne, tím že čekáš dítě se z tebe opravdu nestane hysterik
![]()
Souhlasim se @SlecnaSally taky jsem tehotna a ano lehce se mnou nekdy zamavaji hormony, sevre se mi srdce pri hloupe reklame nebo cteni casaku a jsem citlivejsi, ale urcite hormony nemuzou za nejake hystericke vystupy… to je povaha…
Já napíšu jen dvě takové drobnosti. Naskládané pokuty z MHD = naprosto vědomě a schválně jezdila na černo. Líbání s kuchařem = naprosto vědomě olizovala jiného než svého chlapa.
JAK se takové holce dá věřit, že nelže??? Tohle prostě nejsou momentální selhání, to jsou vědomé činy.
„Já ji miluju“, fajn. Nebo spíš ne fajn, ty ji nemiluješ, ty jsi zamilovaný, protože zamilovanost jsou růžové brýle, kdežto láska je náklonnost k člověku se všemi jeho chybami.
Básník chce říct, že když si ty růžové brýle sundáš, pokusíš se podívat na partnerku a vaši situaci objektivněji, tak ji pořád ještě můžeš milovat, to se nevylučuje.
Ale jako základ bych fakt viděla připustit si, že doma nemáš chudinku, ale pěkně problémového člověka.
@keja píše:
Spousta chlapů vychovává děti, co nejsou jejich a nevědí o tom a žijí všichni šťastně
I ten Tvůj?
Až se narodí modrookýmu blonďatýmu taťkovi malej Arábek nebo černoušek tak bude dělat: ťuťuňuňu, Ty máš krásný kudrnatý černý vlásky a jak si krásně opálenej a to si ani nebyl na sluníčku? ![]()
@elle21 píše:
no já ti to řeknu takhle, bez urážky, našla si hodného blbce, který ji pomůže ze sraček..
no a až tě nebude potřebovat tak tě pěkně kopne víš kam..už jenom to jak tě podváděla se ujistila v tom, že si do ní celý udělaný. No tvůj život tvůj boj. Teď má trumf to dítě. Aby ses jednou nedivil.
Přesně tak ![]()
Takže ona je ve svých 24 letech rozvedená a zadlužená. Už jen podle těch dluhů je vidět, jak je nezodpovědná. Když nebude pracovat, tak jak je bude platit? Budeš je platit ty?
Když jsi se rozhodl, že s ní zůstaneš, tak jste první měli zapracovat na vztahu a pak řešit dítě. A ta nevěra - to jsi vážně tak naivní a myslíš, že by ti přiznali, že spolu spali? ![]()
@Gnaar píše:
I ten Tvůj?Až se narodí modrookýmu blonďatýmu taťkovi malej Arábek nebo černoušek tak bude dělat: ťuťuňuňu, Ty máš krásný kudrnatý černý vlásky a jak si krásně opálenej a to si ani nebyl na sluníčku?
můj manžel vychovává 100% svoje děti ![]()
@MilkyWay93 píše:
Musím to. upravit na pravou míru. V lednu, respektive ještě předtím sem jí řekl, že zatím dítě nechci, že ho vudu chtít, až se začne chovat, bude rozvedená a mít vyřešenou mimulost. O dítě jsme se začali snažit po té nevěře - měl jsem dvě volby - buď jí poslat k šipku a jít si s Cézarem ( můj labrador) po svých, nebo jí dát ještě šanci. Vyhrála to šance, protože sem si taky uvědomil, že je pro mě důležitá a nechci o ni přijít.
takže je slečna rozvedená od ledna? a víš vůbec, že na rozvedenou ženu se vztahuje ochranná lhůta 300 dnů od rozvodu, že v případě těhotenství je do rodného listu dítěte, automaticky uveden bývalý manžel? dítko bude tunisan ![]()
@Biancca píše:
takže je slečna rozvedená od ledna? a víš vůbec, že na rozvedenou ženu se vztahuje ochranná lhůta 300 dnů od rozvodu, že v případě těhotenství je do rodného listu dítěte, automaticky uveden bývalý manžel? dítko bude tunisan
No jo, to je fakt, jedině se vzít než se dítě narodí, jinak to tak opradu bude.