Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíše ne. A rozhoodně ne s partnerkou. I když nejsem moc žárlivý, tohle bych asi neustál.
Partner…by na 100000000procent nesel..v posteli ma silne majetnicke sklony ![]()
Ja bych sla..myslenka to je velmi lakava..otazkou je zda by se mi to libilo i v realite:)
Nesla. To neni pro každého. Spis pro citove „narušené“ jedince a lidi bez závazků
S manželem tam máme v plánu jít, ale nebudeme měnit partnery, tzn. budeme tam jen spolu.
Anonym - citlivé téma
@Klopotkova Nešel. Neláká. K sexu potřebuji city. Holt jsem starej konzerva…
Momentalne bych sla, manzel se mnou nespal uz 3 mesice, prestalo me bavit se doprosovat. A sex mi sakra chybi ![]()
Šla ale asi bych se bála, že něco chytnu
partner by určitě nešel.
Neodsuzuju, ale my máme doma tak pestrý sex, že zatím nemáme potřebu to ještě více ozvláštnit… třeba někdy
Pokud jsem uprimna, tak si to v nejake „alternativni realite“ dovedu predstavit, je to lakave. Stejne jako bych nekdy rada zkusila kokain nebo heroin, ze zvedavosti. V soucasne realite vsak ne, za prve bych nikdy neriskovala, ze tam nekoho potkam a zdiskredituji se v praci, za druhe se hodne bojim nemoci. Proste na takovy experimenty nemam koule, ale neodsuzuju je.
Prosím anonym, osobní téma: Já jsem byla, poprvé relativně nedávno. A byla jsem nadšená, nestřídali jsme partnery a ani nás do toho nikdo nenutil. Ta atmosféra je tam jiná, uvolněná. Nikomu nevadilo, že jsme tam první hodinu seděli oblečení a jen se dívali a popíjeli… ale pak nás to úplně vtáhlo. Určitě to nebyl špatný zážitek a doufám, že do budoucna zopakujeme
Nešla. Připadala bych si jak zvířátko, které může každý poskočit.
Dobrý den dámy, dobrý den pánové.
Otázka zní jasně. Šli byste na swingers párty? Lákají vás tyto věci nebo je odsuzujete?
Mě to láká, současný partner ale na takové věci není, navíc je dost žárlivý.
Jak to máte vy?