Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Ty jsi zvláštní člověk, už ten styl psaní, špehování atd., takové lidi z hloubi duše nemusím… a vlastně, co je Ti vše po tom…
Po tom je mi v zásadě nic, jen chci naznačit, že když už chce někdo trolovat, tak nesmí bejt úplně blbej ![]()
Chápu, že otevírat kontroverzní themata s výrazným masturbačním potenciálem může být koneckonců zábava, neb každý se bavíme nějak jinak, ale všeho moc škodí.
@Chauvinist píše:
To jistě, ale dotyčnou… bytost, ať teda rovnou nekřivdím tu očkem sleduju u těhle themat už nějakou dobu (resp. kdykoliv se podobné thema objeví, tak se tam zjeví - což samo o sobě mluví o jisté symbióze), navíc jednou nalinkoval/a svůj blogísek a na základě slovosledu, volby výraziva, délky vět a hloubky vědomostí o tématu soudím to, co soudím. Dokonce bych si i soukromě tipnul, které nicky jsou jí, řekněme, blízké
![]()
![]()
Já zase takovou detektivní činnost tady nevyvíjím, tak to nemohu posoudit ![]()
Ale nejspíš ji to téma nějakým způsobem zajímá, když se objeví a ještě píše i ten blog.
Mně osobně je to jedno, at každý píše co chce, na Barboře mi jen nesedí, jak psala, že tam jde i kvůli jídlu, jak na akci do Lídlu
![]()
@Klopotkova píše:
Ano, zakládala jsem podobné téma, toho času jsem byla zrovna s přítelem po rocchodu, ale jsme spolu zase… to je na jiné téma, ale byla jsem s kamarádkou, teď chci jít s přítelem…
Tak to je hezké, že přítel chce vyrazit, to byl jeho nápad anebo jsi ho přemluvila? ![]()
@free333 píše:
Tak to je hezké, že přítel chce vyrazit, to byl jeho nápad anebo jsi ho přemluvila?
On ještě není rozhodnutý…, ale bylo by to tak, že bychom tam souložili jen spolu… ![]()
@free333 píše:
Já zase takovou detektivní činnost tady nevyvíjím, tak to nemohu posoudit
Ale nejspíš ji to téma nějakým způsobem zajímá, když se objeví a ještě píše i ten blog.
Mně osobně je to jedno, at každý píše co chce, na Barboře mi jen nesedí, jak psala, že tam jde i kvůli jídlu, jak na akci do Lídlu![]()
Není třeba žádná detektivní činnost, stačí, že si člověk pamatuje výrazné nicky. A výrazné jsou tím, že jejich tvrzení jsou v rozporu s relitou. To je bohužel věc, za kterou ode mě čekaj v práci a ani ve virtuálnu nejde jen tak vypnout ![]()
Se zajímáním asi není problém, ale když se stejné téma otvírá co dva měsíce, tak je to podezřelé. Jako je mi to taky jedno, jen je to už po stodesátý jedno a to stejné a úplně z toho řve to „ženský, napište která si dala čtyřku“. Tak třeba změní server, téma nebo aspoň přístup. ![]()
@zvědavejmoc píše:
jaký je důvod se stydět doma před mužem? vím, že to tak někdo má, ale já to ne a ne pochopit3ak nahota je běžná věc
Tak už jsme spolu nějaký ten rok, tak ten prvotní ostych už opadnul, ale zase po dětech mám větší bříško, celulitidu a ták… Chlap to asi nikdy nepochopí…
@Anonymní píše:
Tak už jsme spolu nějaký ten rok, tak ten prvotní ostych už opadnul, ale zase po dětech mám větší bříško, celulitidu a ták… Chlap to asi nikdy nepochopí…
To souhlas tohle chlap nikdy nepochopí
stejně jako zena, že neni duvod se pred nim stydet
zacarovanej kruh
@Klopotkova píše:
Ty jsi zvláštní člověk, už ten styl psaní, špehování atd., takové lidi z hloubi duše nemusím… a vlastně, co je Ti vše po tom…
Tady nejde o spehovani, tohle kazdyho bije do oci
(chtelo by to ozivit tankera
) ![]()
@Klopotkova píše:
On ještě není rozhodnutý…, ale bylo by to tak, že bychom tam souložili jen spolu…
To by se mi taky líbilo, být tam jen spolu…
Tak at se přítel rozhodne ![]()
@Anonymní píše:
Já to jako muž naprosto chápu. I když tamoje to tak nemá.
@zvědavejmoc píše:
@free333 když už tak už si to tam užít pořádně ne?
Mně by to stačilo takhle, taky nevím, jestli by mi tam byl někdo sympatický ![]()
@free333 takhle beru v potaz, že jedině s někým sympatickým neodolatelným atd ![]()
@zvědavejmoc píše:
@free333 takhle beru v potaz, že jedině s někým sympatickým neodolatelným atd
Tak kdybychom si sedli, tak asi ano… ![]()