Šli byste na swingers párty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
26.5.17 08:28
@Klopotkova píše:
Ty jsi zvláštní člověk, už ten styl psaní, špehování atd., takové lidi z hloubi duše nemusím… a vlastně, co je Ti vše po tom…

Po tom je mi v zásadě nic, jen chci naznačit, že když už chce někdo trolovat, tak nesmí bejt úplně blbej :mrgreen:
Chápu, že otevírat kontroverzní themata s výrazným masturbačním potenciálem může být koneckonců zábava, neb každý se bavíme nějak jinak, ale všeho moc škodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.5.17 08:28
@Chauvinist píše:
To jistě, ale dotyčnou… bytost, ať teda rovnou nekřivdím tu očkem sleduju u těhle themat už nějakou dobu (resp. kdykoliv se podobné thema objeví, tak se tam zjeví - což samo o sobě mluví o jisté symbióze ;) ), navíc jednou nalinkoval/a svůj blogísek a na základě slovosledu, volby výraziva, délky vět a hloubky vědomostí o tématu soudím to, co soudím. Dokonce bych si i soukromě tipnul, které nicky jsou jí, řekněme, blízké :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já zase takovou detektivní činnost tady nevyvíjím, tak to nemohu posoudit :)
Ale nejspíš ji to téma nějakým způsobem zajímá, když se objeví a ještě píše i ten blog.
Mně osobně je to jedno, at každý píše co chce, na Barboře mi jen nesedí, jak psala, že tam jde i kvůli jídlu, jak na akci do Lídlu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.5.17 08:30
@Klopotkova píše:
Ano, zakládala jsem podobné téma, toho času jsem byla zrovna s přítelem po rocchodu, ale jsme spolu zase… to je na jiné téma, ale byla jsem s kamarádkou, teď chci jít s přítelem…

Tak to je hezké, že přítel chce vyrazit, to byl jeho nápad anebo jsi ho přemluvila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.5.17 08:35
@free333 píše:
Tak to je hezké, že přítel chce vyrazit, to byl jeho nápad anebo jsi ho přemluvila? :)

On ještě není rozhodnutý…, ale bylo by to tak, že bychom tam souložili jen spolu… ;)

• Citovat
  • Upravit
23436
26.5.17 08:39
@free333 píše:
Já zase takovou detektivní činnost tady nevyvíjím, tak to nemohu posoudit :)
Ale nejspíš ji to téma nějakým způsobem zajímá, když se objeví a ještě píše i ten blog.
Mně osobně je to jedno, at každý píše co chce, na Barboře mi jen nesedí, jak psala, že tam jde i kvůli jídlu, jak na akci do Lídlu :D :D

Není třeba žádná detektivní činnost, stačí, že si člověk pamatuje výrazné nicky. A výrazné jsou tím, že jejich tvrzení jsou v rozporu s relitou. To je bohužel věc, za kterou ode mě čekaj v práci a ani ve virtuálnu nejde jen tak vypnout :mrgreen:
Se zajímáním asi není problém, ale když se stejné téma otvírá co dva měsíce, tak je to podezřelé. Jako je mi to taky jedno, jen je to už po stodesátý jedno a to stejné a úplně z toho řve to „ženský, napište která si dala čtyřku“. Tak třeba změní server, téma nebo aspoň přístup. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.17 09:38
@zvědavejmoc píše:
jaký je důvod se stydět doma před mužem? vím, že to tak někdo má, ale já to ne a ne pochopit ;) 3ak nahota je běžná věc ;)

Tak už jsme spolu nějaký ten rok, tak ten prvotní ostych už opadnul, ale zase po dětech mám větší bříško, celulitidu a ták… Chlap to asi nikdy nepochopí…

• Citovat
  • Upravit
1250
26.5.17 09:43
@Anonymní píše:
Tak už jsme spolu nějaký ten rok, tak ten prvotní ostych už opadnul, ale zase po dětech mám větší bříško, celulitidu a ták… Chlap to asi nikdy nepochopí…

To souhlas tohle chlap nikdy nepochopí ;) stejně jako zena, že neni duvod se pred nim stydet ;) zacarovanej kruh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
26.5.17 10:22
@Klopotkova píše:
Ty jsi zvláštní člověk, už ten styl psaní, špehování atd., takové lidi z hloubi duše nemusím… a vlastně, co je Ti vše po tom…

Tady nejde o spehovani, tohle kazdyho bije do oci :mrgreen: (chtelo by to ozivit tankera :P:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.5.17 10:37
@Klopotkova píše:
On ještě není rozhodnutý…, ale bylo by to tak, že bychom tam souložili jen spolu… ;)

To by se mi taky líbilo, být tam jen spolu…
Tak at se přítel rozhodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
26.5.17 10:39

@free333 když už tak už si to tam užít pořádně ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.5.17 10:40
@Anonymní píše:

Já to jako muž naprosto chápu. I když tamoje to tak nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.5.17 10:41
@zvědavejmoc píše:
@free333 když už tak už si to tam užít pořádně ne? ;)

Mně by to stačilo takhle, taky nevím, jestli by mi tam byl někdo sympatický :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
26.5.17 10:42

@free333 takhle beru v potaz, že jedině s někým sympatickým neodolatelným atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.5.17 10:53
@zvědavejmoc píše:
@free333 takhle beru v potaz, že jedině s někým sympatickým neodolatelným atd ;)

Tak kdybychom si sedli, tak asi ano… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
26.5.17 11:05

@free333 tak pak je to ono… ;) tak to mame stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...