Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 píše:
Oooooo ty bojovnice![]()
tvoja uz se taky naucila chovat?
Ta moja za mne vždycky se snažila žehlit konflikty, těm lidem se dodatečně omlouvat atd. Ale naše poslední návštěva klubu Bunkru dopadla tak, že mi řekla, že už se jí z tohoto prostředí dělá zle a že už do swingers klubů chodit nebudeme. Takže jsem jí nakonec vyléčila. Velice brzo pochopila, že kvalitnější a častější sex má už od té doby, co je se mnou, ale pak ještě několik měsíců trvalo, než jí došlo, že její předchozí chození do swingers klubů byl jen důsledek tehdejšího zoufalství
@BarboraLesba píše:
Ta moja za mne vždycky se snažila žehlit konflikty, těm lidem se dodatečně omlouvat atd. Ale naše poslední návštěva klubu Bunkru dopadla tak, že mi řekla, že už se jí z tohoto prostředí dělá zle a že už do swingers klubů chodit nebudeme. Takže jsem jí nakonec vyléčila. Velice brzo pochopila, že kvalitnější a častější sex má už od té doby, co je se mnou, ale pak ještě několik měsíců trvalo, než jí došlo, že její předchozí chození do swingers klubů byl jen důsledek tehdejšího zoufalství
Aaaaach… A ted tu o Cervene Karkulce ![]()
@misi11 píše:
Aaaaach… A ted tu o Cervene Karkulce
Ok, zítra děláme zpověď o swingers do pořadu Zhasni!, pak pošlu odkaz, že nekecám.
@BarboraLesba píše:
Ahoj, píšu o swingers blog, takže vím, že do swingers klubů se shromažďují ty největší sexuální tragédi
No dovol..možná část ano, ale rozhodně bych to netvrdila o všech. Každý má jiné důvody k návštěvě a taky tam nedělají všichni totéž, abys je mohla hodit do jednoho pytle.
B.
@Anonymní píše:
No dovol..možná část ano, ale rozhodně bych to netvrdila o všech. Každý má jiné důvody k návštěvě a taky tam nedělají všichni totéž, abys je mohla hodit do jednoho pytle.
B.
Převládají jednotlivci, kteří si někoho sehnat nemohou, a páry s nefunkčním sexuálním životem
@BarboraLesba tak osobně jednotlivců jsem zažila pár, vyloženě, za ty dvě návstěvy asi tři kousky. Nikam se nervali, nebyli neomalení. Ostatní páry vypadali spokojeně, jak to mají doma fakt neřeším. S jedněmi jsme se bavili víc, přišli mi úplně normální, jen spolu byli už dlouho, byli tam poprvé, prostě zvědavost asi, vypadnutí od dětí. Druhý pár nebyl vlastně pár, chlapa paní dohodila její kamarádka, prostě on chtěl jít, ona byla jako doprovod, ale většinou byli stejně spolu, žádná zástěrka, že by ji nechal a šel si užívat. Taky tam byla poprvé, ze zvědavosti.
My chodíme, protože jsme trochu exhibicionisti, a protože tam využíváme tamní vybavení, většinou spíše v soukromí. Naše frekvence je tak 1× za rok. Sexuální život máme funkční až až.
B.
@Anonymní píše:
@BarboraLesba tak osobně jednotlivců jsem zažila pár, vyloženě, za ty dvě návstěvy asi tři kousky. Nikam se nervali, nebyli neomalení. Ostatní páry vypadali spokojeně, jak to mají doma fakt neřeším. S jedněmi jsme se bavili víc, přišli mi úplně normální, jen spolu byli už dlouho, byli tam poprvé, prostě zvědavost asi, vypadnutí od dětí. Druhý pár nebyl vlastně pár, chlapa paní dohodila její kamarádka, prostě on chtěl jít, ona byla jako doprovod, ale většinou byli stejně spolu, žádná zástěrka, že by ji nechal a šel si užívat. Taky tam byla poprvé, ze zvědavosti.
My chodíme, protože jsme trochu exhibicionisti, a protože tam využíváme tamní vybavení, většinou spíše v soukromí. Naše frekvence je tak 1× za rok. Sexuální život máme funkční až až.
B.
Já jsem byla 2× s kamarádkou, je to už delší doba, ale taky tak jak píšeš, jednotlivci tam byly akorát ženy, jinak co vím právníci, i jeden lékařský pár, tam, kde jsme byly my ani muži samotní nemohli… žádné úchyláky, po kterých bychom házely židle jsme nezažily… ![]()
Ale jak jsem psala v úvodu, opět mě to láká, ale s přítelem, kde bychom to nedělali s jiným párem, ale on na to není, i když náš vztah už není o žádné extra vášni…, ale to je zase na jiné téma… ![]()
Příspěvek upraven 25.05.17 v 21:25
@elle21 píše:
Nešla. Připadala bych si jak zvířátko, které může každý poskočit.
taky tak, nešla bych
zábava pro spodinu, ekl
přijde mi to nechutné a nemorální
@Anonymní píše:
B.
Tak myslím si, že tím, že chodíte jednou ročně se vše vysvětluje. Pokud tam ale někdo je pečenej vařenej, každý týden či i vícekrát týdně, tak tam je problém. Jednotlivci převládají v pražských klubech Bunkr, Lublaňská a Sabinovka. Jaká je situace v Paradisu a Fantasy přesně nevím. Mohou tam chodit solo ženy a solo muži jen na některé akce ve Fantasy a dost často jako doprovod páru. Chodím s dívkou, jejíž návštěvy byly v některých měsících téměř každodenní, tito lidé mne zajímají nejvíce
@Premek_Orac píše:
@Klopotkova Nešel. Neláká. K sexu potřebuji city. Holt jsem starej konzerva…
nemyslím že starej konzerva
![]()
je normální potřebovat k sexu city, a vztah, a naopak nepotřebovat na sebe nechat šahat kdejakým cizím…nevímkým
jen tak pro pobavení
@Klopotkova já si pamatuju že poprvé tam žádní samotní muži nebyly, ženy myslím možná jedna? přišlo mi že to je známá majitelů nebo tak něco, ale jinak fakt páry (nebo se jako páry tvářili), podruhé tam byli asi dva muži samotní, ale taky v pohodě, nevadilo to. Jenže my chodíme do malého klubu, ne ve velkém městě, takže taková pohodová atmosféra, normální lidi, dá se s nimi pokecat, ne znamená ne..
B.
@BarboraLesba píše:
Tak myslím si, že tím, že chodíte jednou ročně se vše vysvětluje. Pokud tam ale někdo je pečenej vařenej, každý týden či i vícekrát týdně, tak tam je problém. Jednotlivci převládají v pražských klubech Bunkr, Lublaňská a Sabinovka. Jaká je situace v Paradisu a Fantasy přesně nevím. Mohou tam chodit solo ženy a solo muži jen na některé akce ve Fantasy a dost často jako doprovod páru. Chodím s dívkou, jejíž návštěvy byly v některých měsících téměř každodenní, tito lidé mne zajímají nejvíce
Jo, tak to taky vím že někdo chodí často. Ale i tak bych nehodnotila důvody. Co je ostatním do toho. Vadí mi ale házení do jednoho pytle, tak to prostě není. A už vůbec ne mimo velká města, hlavně Prahu. Takový klub by mě asi ani nelákal.
Nemusíš odsuzovat hned všechny návštěvníky podle této sorty (chodící denně)
B.
@Anonymní píše:
Jo, tak to taky vím že někdo chodí často. Ale i tak bych nehodnotila důvody. Co je ostatním do toho. Vadí mi ale házení do jednoho pytle, tak to prostě není. A už vůbec ne mimo velká města, hlavně Prahu. Takový klub by mě asi ani nelákal.
Nemusíš odsuzovat hned všechny návštěvníky podle této sorty (chodící denně)
B.
Já je neodsuzuji, já jen říkám, že mají v sexu na více než tenhle primitivní anonymní sex provozovaných v těch podnicích. Že maj prostě právo na lásku a na kvalitní sex, to je celé. Majitelé swingers klubů z mého blogu Průvodce světem swingers zuří
@BarboraLesba a taky napiš, že tím myslíš některé pražské přelidněné kluby, a že tam chodíš zdarma jako „Holubová letka“ na vyžírku. Maš svůj subjektivní názor a nekonstruktivně popisuješ negativní jevy, které se tam dějí.
@BarboraLesba
Už si konečně najdi holku. To, že ti ta poslední, která o Tebe zakopla zdrhla s někým, kdo jí ukázal pořádný píchání je sice mrzutý, ale zkus místo bledý závisti swingráčům zakoupit deodorant a třeba ti jí jednou nějaká i ukáže. Ale ve víc bych, s tvým přístupem a inteligencí, asi nedoufal
Holt hnusnej zakomplexovanej chlap jako ty to má a bude mít vždycky těžký a beznadějný ![]()