Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pritel prichazi domu v 18:00 a pak travime cas spolu doma. O vikendu jsme spolu porad. Akorat chodi pritel jednou za 14 dni na pivo, a to se vraci kolem 9. Obcas pracuje jeste doma ale to vetsinou sedi vedle me a ja si delam neco svyho, ale to mi vyhovuje. Stejne vetsinou kazdy delame to svoje ale jsme u toho jakoby spolu.
@Anonymní píše:
Holky, kolik času za týden strávíte s přítelem/manželem? Štve vás, když na vás nemá čas? Např. víkend plný práce atd.Hádáte se kvůli společnému času?
az moc… naprosto v pohode
Domu chodi kolem 19 hodiny, to akorát vykoupeme děti a jde se veceret a spát
ráno ho nevidím. O víkendu je sice doma, ale často pracuje přes notas. Nevadí mi to, i před dětmi jsme trávili hodně času zvlášť. Na výlety jezdíme, večer občas pokecame, ale 90% naši komunikace je on-line. Jde vždy o to, aby to vyhovovalo danému páru ![]()
Po tom, co manžel příjde z práce domů jsme pořád spolu. Chodíme spolu všude, i když chce jít na pivo nebo já někam vyrazit, tak nejraději jdeme stejně jen spolu
Trávíme spolu veškerý čas už 4 a půl roku a pořád nás to neomrzelo, rádi si spolu dáme doma kafe, sedneme ke stolu a povídáme si, rádi si společně pustíme film, jdeme společně nakoupit, na procházku apod. Jsme prostě rádi spolu ![]()
Přítel chodí z práce kolem 14:30 a od té doby jsme spolu a s dcerou, víkendy trávíme spolu úplně, výlety, práce kolem baráku…
Edit. On je to vlastně už manžel ![]()
S manželem spolu zatím trávíme tři večery z pěti během pracovního týdne. Ale chodíme domů pozdě a máme spoustu aktivit, takže je to opravdu o tom navečeřet se, probrat nejnutnější a jít spát. A potom jsme spolu víkendy, to si to vynahrazujeme. Špatně nesu, když má něco častěji o víkendu
Až bude dítě, budeme spolu bohužel určitě trávit ještě méně času ![]()
@ZuíLee píše:
Po tom, co manžel příjde z práce domů jsme pořád spolu. Chodíme spolu všude, i když chce jít na pivo nebo já někam vyrazit, tak nejraději jdeme stejně jen spoluTrávíme spolu veškerý čas už 4 a půl roku a pořád nás to neomrzelo, rádi si spolu dáme doma kafe, sedneme ke stolu a povídáme si, rádi si společně pustíme film, jdeme společně nakoupit, na procházku apod. Jsme prostě rádi spolu
My taky tak, akorat uz o rok vic
a kdyz jsme v praci, tak o volnych chvilich si vzdy piseme. Takze porad spolu at uz osobne nebo pres mobil ![]()
Z bláta do louže.
Exmanžel chodil z práce v 19 hodi, byla jsem s tím v pohodě. Přítel třeba 2 měsíce ob víkend v práci, přes týden doma 1-2 noc. Pak je měsíc dva doma 3 odpoledne i večer všední dny + víkendy volné. štvou mi ty extrémy, kdy není se mnou skoro vůbec. a asi nejvíc to, že když už je doma, tak čeká, že se všechno bude točit kolem něj.
@Lama Lama píše:
Z bláta do louže.Exmanžel chodil z práce v 19 hodi, byla jsem s tím v pohodě. Přítel třeba 2 měsíce ob víkend v práci, přes týden doma 1-2 noc. Pak je měsíc dva doma 3 odpoledne i večer všední dny + víkendy volné. štvou mi ty extrémy, kdy není se mnou skoro vůbec. a asi nejvíc to, že když už je doma, tak čeká, že se všechno bude točit kolem něj.
Co vsechno?
@hani28 Přesně
Když je manžel v práci (já doma s dětmi) tak si pořád píšeme nebo voláme, takže jsem neustále spolu ![]()
@ZuíLee píše:
@hani28 PřesněKdyž je manžel v práci (já doma s dětmi) tak si pořád píšeme nebo voláme, takže jsem neustále spolu
tak tohle u nas bohuzel nefunguje
@Venetia píše:
Co vsechno?
Tak, že se zastaví svět, budu tam jen pro něj. Žádné kámošky, úklid, moje sportování, návštěvy, uklízení, praní, vaření…
Což na jednu stranu chápu, na druhou stranu to pro mě znamená, že svůj čas podřídim jeho diáři. No a v kombinaci s tím, že ještě mám velkou část večerů děti, tak na ty mé aktivity tolik času nezbývá. Vzhledem k tomu, že je takto často pryč, říkám si OK, nemá cenu ho prudit, že je furt někde v trapu, zabavím se sama, domluvím si každou středu plavání s kámoškou. A on je zklamaný, když zrovna ve středu přijede. Stejně tak se snažím vyplnit nějaké víkendovky s partou. Ale pak přijde nějaká fixní, s pevnym termínem a on má zrovna volný víkend a zklamání, že nebudem jen spolu…
@Lama Lama píše:
Tak, že se zastaví svět, budu tam jen pro něj. Žádné kámošky, úklid, moje sportování, návštěvy, uklízení, praní, vaření…
Což na jednu stranu chápu, na druhou stranu to pro mě znamená, že svůj čas podřídim jeho diáři. No a v kombinaci s tím, že ještě mám velkou část večerů děti, tak na ty mé aktivity tolik času nezbývá. Vzhledem k tomu, že je takto často pryč, říkám si OK, nemá cenu ho prudit, že je furt někde v trapu, zabavím se sama, domluvím si každou středu plavání s kámoškou. A on je zklamaný, když zrovna ve středu přijede. Stejně tak se snažím vyplnit nějaké víkendovky s partou. Ale pak přijde nějaká fixní, s pevnym termínem a on má zrovna volný víkend a zklamání, že nebudem jen spolu…
tak to se neda nic delat.. pokud to volno neni znamo dopredu, mas i sve zajmy a potreby
Holky, kolik času za týden strávíte s přítelem/manželem? Štve vás, když na vás nemá čas? Např. víkend plný práce atd.
Hádáte se kvůli společnému času?