Čas s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.18 09:31

Ahoj, chodím s přítelem už skoro rok, ale nebydlíme spolu. Plánujeme to. Ale jsem teď v trochu zvláštní situaci a nevím úplně jak to mám brát. On bydlí v baráčku na vesnici a já jsem u něj každý víkend, jsem tam jak doma a i se tak chovám tzn. neptám se, zda si můžu něco vzít, když chci, tak prostě vezmu psa na procházku, dělám nám kafe, vařim na grilu, apod. vlastně mám i klíče, ale nedělám mu tam hospodyňku tzn. neuklízím mu tam, neperu apod. Nevidím důvod, když tam nebydlím, tak přece mu tam nebudu uklízet, přijde mi to vůči němu blbý, že jako sem musela už uklidit, protože je bordelář. Jenže on už dlouho občas pozve uklízečku (známou), aby mu uklidila, ale myslí to tak, aby si mohla přivydělat protože mají hluboko do kapsy, tak to spíš dělá, aby jim trochu pomohl. Jenže ta známá mě teď začala pomlouvat, že jsem prý hrozná bordelářka a že jí on musí zavolat, aby přijela uklidit a ještě jí za to zaplatí, protože já nejsem schopná uklidit…tak mě to trochu naštvalo, proč nepomlouvá jeho, že je bordelář, ale hned jsem ta špatná já. Přitom tam mám jen pár věcí srovnáných na jedné hromádce…

Jaký na to máte názor vy? To bych jako měla vždy přijet uklidit a zase odjet..

• Citovat
  • Upravit
106198
25.8.18 09:35
@Anonymní píše:
Ahoj, chodím s přítelem už skoro rok, ale nebydlíme spolu. Plánujeme to. Ale jsem teď v trochu zvláštní situaci a nevím úplně jak to mám brát. On bydlí v baráčku na vesnici a já jsem u něj každý víkend, jsem tam jak doma a i se tak chovám tzn. neptám se, zda si můžu něco vzít, když chci, tak prostě vezmu psa na procházku, dělám nám kafe, vařim na grilu, apod. vlastně mám i klíče, ale nedělám mu tam hospodyňku tzn. neuklízím mu tam, neperu apod. Nevidím důvod, když tam nebydlím, tak přece mu tam nebudu uklízet, přijde mi to vůči němu blbý, že jako sem musela už uklidit, protože je bordelář. Jenže on už dlouho občas pozve uklízečku (známou), aby mu uklidila, ale myslí to tak, aby si mohla přivydělat protože mají hluboko do kapsy, tak to spíš dělá, aby jim trochu pomohl. Jenže ta známá mě teď začala pomlouvat, že jsem prý hrozná bordelářka a že jí on musí zavolat, aby přijela uklidit a ještě jí za to zaplatí, protože já nejsem schopná uklidit…tak mě to trochu naštvalo, proč nepomlouvá jeho, že je bordelář, ale hned jsem ta špatná já. Přitom tam mám jen pár věcí srovnáných na jedné hromádce…Jaký na to máte názor vy? To bych jako měla vždy přijet uklidit a zase odjet..

Taky bych neuklizela ,když tam nebydlim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria