Jak byste se cítili?

Anonymní
26.6.23 15:51

jak byste se cítili?

Ahoj, nevím, jestli jsem diskusi správně zařadila, ale dneska se mi stala taková věc, která mi vehnala slzy do očí a opravdu zabolela.
Byla jsem se synem pozvaná na prodloužený víkend k mé sestře. Byla to její iniciativa. Moc se nevídáme skrze vzdálenost. Ona u mě také byla. A bylo to moc fajn.
Nedávno jsme se viděly a bylo to i s mým přítelem a ten nějak počítal - díky mě - že je taky zvaný a prostě to zmínil. Bylo vidět, jak je zaskočená. Byla to taková hloupá situace, on hned že si klidně najde hotel, že to chápe. Ona se k tomu nijak nevyjádřila. Další měsíc se tam máme teda vypravit a já jsem ji napsala zprávu, zda ji teda nevadí, že přijedeme ve třech…
Trochu jsem se bála odpovědi
A přišla mi odpověď, že se moc omlouvá, že je rozhádaná s manželem, že ted nebydlí doma a že ji to mrzí, že se těšila..

Byla jsem v šoku, protože kdyby mi napsala promiň, počítala jsem jen s Tebou můžeme si o tom ještě promluvit, tak bych to přijala, ale takhle mi to přišlo strašně líto. Ale strašně líto… Hlavně kvůli tomu, že já jsem se opravdu hodně snažila, abychom měly nějaké vztahy jako rodina…
Co si to tom myslíte…

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
26.6.23 15:55
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím, jestli jsem diskusi správně zařadila, ale dneska se mi stala taková věc, která mi vehnala slzy do očí a opravdu zabolela.
Byla jsem se synem pozvaná na prodloužený víkend k mé sestře. Byla to její iniciativa. Moc se nevídáme skrze vzdálenost. Ona u mě také byla. A bylo to moc fajn.
Nedávno jsme se viděly a bylo to i s mým přítelem a ten nějak počítal - díky mě - že je taky zvaný a prostě to zmínil. Bylo vidět, jak je zaskočená. Byla to taková hloupá situace, on hned že si klidně najde hotel, že to chápe. Ona se k tomu nijak nevyjádřila. Další měsíc se tam máme teda vypravit a já jsem ji napsala zprávu, zda ji teda nevadí, že přijedeme ve třech…
A přišla mi odpověď, že se moc omlouvá, že je rozhádaná s manželem, že ted nebydlí doma a že ji to mrzí, že se těšila..

Byla jsem v šoku, protože kdyby mi napsala promiň, počítala jsem jen s Tebou můžeme si o tom ještě promluvit, tak bych to přijala, ale takhle mi to přišlo strašně líto. Ale strašně líto… Hlavně kvůli tomu, že já jsem se opravdu hodně snažila, abychom měly nějaké vztahy jako rodina…
Co si to tom myslíte…

Děkuji

Pokud je opravdu rozhádaná s mužem, tak bych se jí snažila pomoct a neřešila bych žádný prodloužený víkend, ten bych odsunula na druhou kolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
26.6.23 15:57

Tak asi si chtela jenom s tebou promluvit o tom manzelovi, jestli jsem to pochopila dobre. Rekla bych to tak tvymu priteli, ze pojedes jenom ty a syn.
Tak ji zavolej ty a vyjasni si to sama s ni?

• Citovat
  • Upravit
15140
26.6.23 15:58

Proč se k ní tvůj přítel cpe? Pozvala tebe ne? Nebo ona u vás byla taky s přítelem? Jo a v situaci, která teď u nich je, nechápu, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.6.23 15:59
@Anonymní píše:

Co si to tom myslíte…

Děkuji

Sestra ti pise ze je rozhadana s manzele, s tvym pritelem a s tebou to nejspis nema co delat. Udelejte si vylet nebo vikend jenom vy 3 a uzij si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.6.23 16:01

Možná jsem divná, ale nějak to nechapu. Takže si myslíte, ze vám napsala tohle jako vymluvu, aby jste nejezdila? Nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4084
26.6.23 16:01

Chyba se stala u vas…sama pises, zes ty a syn jate byli pozvani.
Tesila se na sestersky pokec…
Jestli to ma doma takove, tak bych cekala, ze ty jako segra to pochopis…ja bych to pochopila…a to mame se segrou od sebe 650km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
26.6.23 16:12

Prosim te, nezlob se, ale to uz dneska lidi neumej normalne komunikovat, zavolat si, ale vsechno se resi pres stupidni smsky, kam se neda vysvětlit všechno, necitis zabarveni tonu, jako pri rozhovoru? Jste tak trochu trubicky obe, segry a nevedi, jak spolu mluvit. Normalne zvedni telefon a popovidejte si z ucha do ucha, na rovinu se ji zeptej, jestli chce ciste holcici vikend s detmi, ze s tim nemas problem, pozajimej se, jak to ma s manzelem, jestli o tom chce mluvit a budete mit jasno obe dve hned. Tohleto vypisovani smsek a nasledne premysleni, co asi ten druhy jak myslel a jestli mu odepsat a co odepsat… To je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
26.6.23 16:14

Myslím si, že došlo k nedorozumění.

Ona původně asi nechtěla říkat, jaká situace teď panuje u ní doma. A tebe pozvala proto, že si potřebuje popovídat. S tvým přítelem tedy primárně nepočítala.

Když jste se o tom bavili ve třech, nedokázala říct tvému muži, že s ním nepočítala, nechtěla být za sketu. Proto ta rozpačitost.
Já osobně v jejím chování, tak jak to popisuješ, nevidím žádný zlý záměr. Spíš jen nedostatek podaných informací.

A ty jsi, protože jsi o její situaci netušila, předpokládala, že svým způsobem zve tebe i s mužem, prostě proto, že k sobě patříte. Proto jsi mu o tom řekla. Nemohla jsi tušit, že by se ráda viděla jen s tebou.

Takže pokud z toho nebudeš dělat kovbojku ty, tak se ohledně rodinných vztahů nemusí měnit vůbec nic.
Zavolejte si se ségrou, vyjasněte si to, svému muži řekni, že tentokrát to bude jen dámská jízda, že jsi to původně blbě pochopila a je to.

• Citovat
  • Upravit
7221
26.6.23 16:15
@Anonymní píše:

Co si to tom myslíte…

Děkuji

Tak asi potřebovala dámskou jízdu. Co si udělat víkend jen s ní? Sama, nějaké rozmazlování? Třeba i na jedno odpoledne. Třeba by jí to po hádce udělalo líp jak rodinná dovolená. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 16:20

Já jsem ji volala, ona mi to nevzala. Pak mi jen napsala, že je v práci a napíše až příjde z práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.23 16:22

@Denisa56 promin, nevíš o tom, že já ji volala, a jaká je celá situace, tak nás prosím nenazývej trubičky, co neumí komunikovat. Ono se těžko komunikuje, když druhá strana nebere telefony..

• Citovat
  • Upravit
74217
26.6.23 16:23

Tak nejspíš u nich doma velí on. A moc se mu nelíbí, že bude narušen osobní prostor. Tak jsou rozhádaní třeba pro tenhle důvod, že každý má jiný názor. Moc to nechápu. My se v rodině běžně navštěvujeme. Ani není nikdo na hotel odstrčený. Ale evidentně jsou rodiny, které to mají jinak.
Tak to otoč a pozvi ty sestru k sobě na návštěvu a je. Morouse můžete nechat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
26.6.23 16:24
@Anonymní píše:
Já jsem ji volala, ona mi to nevzala. Pak mi jen napsala, že je v práci a napíše až příjde z práce.

Tak počkej až se ozve sama :nevim:. Třeba se potřebuje vydychat a nabrat jinou energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 16:26

@Kelsey moc děkuji za pochopení, já jsem právě také ta, co by pozvala kde koho. Ale jsem jediná z celé rodiny, jinak se to veze na vlně, že se nikdo nikam nezve a už vůbec ne přes noc..
Také si myslím, že je to kvůli tomu, že to můžou cítit takhle a je už jim hloupé takhle couvnout, tak mi toto přišlo jako takový způsob, jak se návštěvě prostě vyhnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová