Jak byste to brali? Nevěra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
12.5.23 19:12

Jak byste to brali? Nevěra

Hezký večer, dsem se dozvěděla, že můj muž chodí už asi půl roku chodí na nějaké erotické masaže kde se ho ta masérka masíruje celým tělem, prostě něco jako Nuru masáž. Je sice pravda, že před více než půl rokem jsme byli na párové masaži, ale měli jsme dohodu kde se mohou dotýkat a kde ne. Jenže jsem myslela, že dobře byli jsme jednou a pak jsme se bavili o tom, že to budeme praktikovat i doma, že si navzájem budme dělat takovou masaž a i jsme dělali a najednou se dozvím tohle. Mně osobně to už přijde něco jako nevěra, dělá to za moje záda, kdyby to chce zopakovat tak nevím možná bychom se mohli nějak dohonout, že párová masáž ale chodí tam 1× až 2× do týdne a kdyby mi to alespoň ozámi, že by zašel. A plus když jsme byli spolu tak tehdy byli maséři oblečeni ale vím, že tam chodí s kamarádem a prý tehdy byla maserka nahoře bez a podle slov jeho kamaráda se jí i dotýkla. jsem z toho velmi zraněná a nevím co teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
12.5.23 19:29

Tak ať to dělá před tvoje záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35564
12.5.23 20:32
@spapejrohlik píše:
Hezký večer, dsem se dozvěděla, že můj muž chodí už asi půl roku chodí na nějaké erotické masaže kde se ho ta masérka masíruje celým tělem, prostě něco jako Nuru masáž. Je sice pravda, že před více než půl rokem jsme byli na párové masaži, ale měli jsme dohodu kde se mohou dotýkat a kde ne. Jenže jsem myslela, že dobře byli jsme jednou a pak jsme se bavili o tom, že to budeme praktikovat i doma, že si navzájem budme dělat takovou masaž a i jsme dělali a najednou se dozvím tohle. Mně osobně to už přijde něco jako nevěra, dělá to za moje záda, kdyby to chce zopakovat tak nevím možná bychom se mohli nějak dohonout, že párová masáž ale chodí tam 1× až 2× do týdne a kdyby mi to alespoň ozámi, že by zašel. A plus když jsme byli spolu tak tehdy byli maséři oblečeni ale vím, že tam chodí s kamarádem a prý tehdy byla maserka nahoře bez a podle slov jeho kamaráda se jí i dotýkla. jsem z toho velmi zraněná a nevím co teď

Koho se kdo dotýkal?
Zeptej se toho jeho kamaráda kdy jdou příště a objednej se tam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
12.5.23 20:37

Doma nuda a stereo jako kazdej..
Co z toho děláš dráhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15722
12.5.23 20:49

Ahoj,
budu upřímná, mě by se to určitě nelíbilo. A dělat něco za zády druhému, to asi není úplně fér, no né?
Ale na druhou stranu, třeba to nějak můžete skloubit dohromady.
Snad se nějak domluvíte.
Vše záleží jen na vás.
Tak uvidíš, jak se to nakonec ještě vyvrbí.
Možná se trápíš úplně zbytečně.
V klidu si otom povykládejte.
Přeji hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.5.23 20:52

Samozřejmě že by se mi to nelíbilo. On dobře ví, že dělá něco nekalého, jinak by to před tebou netajil. By jel že by vedle něj i užovka vypadala nerychlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15722
12.5.23 20:59

@Lexter Jo, taky mi to nějak zavání něčím dost podezřelým.
Snad si zakladatelka poradí. Už ví, koho má doma. O tom my nemáme tucha. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.5.23 21:13

@JancaS84 On na ni sahal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
12.5.23 21:17

Tak šli jste spolu na takovou masáž, jemu se to evidentně líbilo, tak chodí dál. :nevim: Otevřeli jste holt Pandořinu skříňku a je jasný, že nechce přestat. Mně by se to nelíbilo, ale já bych ho ano netahala nikam, kde se ho bude eroticky dotýkala jiná ženská :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.5.23 21:19

A celkově toto už považuji za nevěru…když jsme tam byli oba k,,happy endu" nedošlo, dohodli jsme se, že na,,dolní věci" se nedotýka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
12.5.23 21:23
@spapejrohlik píše:
A celkově toto už považuji za nevěru…když jsme tam byli oba k,,happy endu" nedošlo, dohodli jsme se, že na,,dolní věci" se nedotýka

Tak teď chodí sám včetně happy endu, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
12.5.23 21:36

Tak si taky dojdi k nějakému peknemu maserovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.5.23 21:38

Je to nevera. Udelej mu to samy.. a užij si to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
12.5.23 22:15

Jo, nelíbilo by se mi to. Ale můj by na to nešel. Promluv si s NÍM. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
12.5.23 22:16
@Lil Kitkatt píše: