Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě bych se ho zeptala na důvod a jestli se jen nudil, měl něco kváknout a nějak byste našli řešení. Nebo se mu prostě masérka i líbí ![]()
Jak jsi na to přišla? Mne by tedy i vadil ten únik peněz jestli chodí i 2× týdne…
Trvala bych na tom, že bude chodit jednou týdně a jednou já. Na to že byste chodili spolu už nepristoupila když už je zvyklý s happy endem.
@K. Rocánková jsem se ho ptala neboť mi bylo divné, že chodil často pozdě domů a tak jsem to z něj vytáhla a ano i ten unik peněz mi vadí ale nevím mně už tohle co on dělá přijde jako nevěra
Tak pokud chodí opravdu na placené masáže, a má pokaždé někoho jiného, tak bych to neřešila. Pokud chodí porad k jedné tak by se mi to nelíbilo. A hlavně bych si zjistila, zda opravdu chodí na masáže nebo na “masáže”.
@Anonymní píše:
Tak pokud chodí opravdu na placené masáže, a má pokaždé někoho jiného, tak bych to neřešila. Pokud chodí porad k jedné tak by se mi to nelíbilo. A hlavně bych si zjistila, zda opravdu chodí na masáže nebo na “masáže”.
Paní je nahoře bez a vozí se mu po těle. To si opravdu myslíš, že to je bez happyendu?
Prostě se to pánovi poprvé zalíbilo a chodí tam na erotické masáže, tentokrát se zakončením. To vůbec nemusí zjišťovat, to je fakt.
Většina lidí tohle jako nevěru bere. Část populace s posunutými hranicemi ne (jsou partneři, co si poukaz na tantra masáž dávají jako dárek), ale počítám, že jen s vědomím toho druhého.
Pro mě by to bylo stejné, jako by chodil za šlapkou (vlastně tyto „masérky“ za tyto pracovnice považuji), brala bych to jako nevěru. ![]()
Jednou dvakrat do tydne je dost casto, za me uz tam bude neco vic
Podle mě to nevěra není. Ale chápu, že se ti to nelíbí. Někdo je na tyhle věci citlivější víc, někdo míň. Pokud všechno doma funguje jak má, tak bych to neřešil. Akorát bych mu řekl, vole až příště půjdeš na masáž, tak mi to laskavě řekni a nedělej ze mě krávu.
@spapejrohlik píše: Více
Já si myslím, že většina chlapů toto v hlavě za nevěru nepovažuje. Je si pravděpodobně vědomý, že to není úplně košer, jinak by to nedělal za tvými zády a řekl ti to. Určitě by měl respektovat, že se ti to nelíbí a měl by s tím přestat. Byl bych, ale opatrný v diskuzích, na tohle téma, ať se do toho nezamotáte a nebudujete mezi sebou jakousi zeď. Ty vzneseš námitku, on jí příjme. Konec, vyřešeno. Jinak se jevíte, že jste vpoho.