Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak třeba jen nechce vysvětlovat proč, pitvat se v tom a s někým to řešit. První to musí zpracovat sám v sobě ![]()
@Rive Ja taky to nechci resit a pitvat se v tom, ale kdyz se me nekdo zepta, odpovim, ze uz spolu nejsme a ze to dal nechci resit. Prozatim to vsichni respektovali. Podle me by se k tomu mel kazdy postavit celem a ne si vymyslet. Nerozumim tomu ![]()
Já bych tomu jeho kamaradivi řekla že na oslavu nepůjdu, že ex vidět nechci, když už spolu nejsme. Jinak proč to neřekl netuším do cizí (a ještě chlapské) hlavy nevidím, možná doufá že se k sobě vrátíte, možná se s tím teprv smiřuje, možná nechce být litován ![]()
Podle mě to kamarádům neřekl, protože se o tom nechce bavit a s nikým to rozebírat. Bere to prostě jako hotovou věc a nechce to dál s nikým řešit. Kamarádovi bych napsala, že děkuješ za pozvání, ale nezúčastníš se.
@Anonymní píše:
@Rive Ja taky to nechci resit a pitvat se v tom, ale kdyz se me nekdo zepta, odpovim, ze uz spolu nejsme a ze to dal nechci resit. Prozatim to vsichni respektovali. Podle me by se k tomu mel kazdy postavit celem a ne si vymyslet. Nerozumim tomu
Pro některé lidi je bohužel jednodušší lhát než říct pravdu. Taky tomu nerozumím, ale je to tak.
pokud s tím máte problém,musíte to řešit s danou osobou a ne na netu
Ahoj,
zajimalo by me, co si myslite o teto situaci?
Za chvili to budou dva mesice, co jsme se rozesli s byvalym. Od te dobe nejsme v zadnem kontaktu, ze dne na den stehovani. Byl na dvou akcich, kdy se na me ptali jeho kamaradi - odpovedel, ze jsem v praci nebo neco mam, proste jim neoznamil, ze jsme od sebe. Ja po tom nepatram, sami od sebe mi pak psali. Ted me jeho nejlepsi kamarad pozval na oslavu narozenin. Nejsme nejaci zvlastni super kamosi, aby me zval na oslavu, spis jsme se za dobu naseho vztahu parkrat videli a na oslavy se vzdycky zvala i partnerka kamarada. Tak nejak si myslim, ze to nevi ani on.
Jde mi o to, ze nevim co si myslet - proc nerekne na rovinu, ze jsme se rozesli? Mam mu to napsat ja? Diky moc