Byt je napsaný na mě a na tátu, ale prodat se nesmí kvůli dědovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.19 19:41

Jaký máte názor

Chci se zeptat, co je správné a jak byste řešili vy. Mám dědečka, který napsal byt na mě a na mého tátu. Dědeček je mu 92 let je v ldn a tak přišel s tim, abych inkaso platila já a můj táta. Inkaso je 5000,– děda cítí, že se do bytu nevrátí, špatně už chodí a celkově už není schopen se o sebe starat… ale byt se prodat nemůže jelokož dědeček je tady a cítil by se špatně, kdyby najednou se neměl kam vrátit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
13.2.19 19:43

A co jako chceš řešit? Aby děda, co je na smrtelné posteli cvakal kvartýr, který vám daroval? Nebo o co ti jde konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795

Mne to pripada jako legitimni pozadavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, co je správné a jak byste řešili vy. Mám dědečka, který napsal byt na mě a na mého tátu. Dědeček je mu 92 let je v ldn a tak přišel s tim, abych inkaso platila já a můj táta. Inkaso je 5000,– děda cítí, že se do bytu nevrátí, špatně už chodí a celkově už není schopen se o sebe starat… ale byt se prodat nemůže jelokož dědeček je tady a cítil by se špatně, kdyby najednou se neměl kam vrátit…

A je problém to inkaso platit? Byt je na vás, stejne to půjde za vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.2.19 19:45

Tak snad je normální, ze když vám být napsal a není v něm, budete platit inkaso. Co jako byste ještě chtěli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.2.19 19:45

No to je snad logické, že ho budete platit Vy? Nechápu, jak se někdo na tohle může ptát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 19:47

No mě zajímá názor… nejdřív sem tedy byla zaskočená, jinak není to tak že je děda na smrtelné posteli, myslí mu to stále, jen prostě se o sebe nemůže starat, mě se tedy nelíbí platit byt, kde nežiji popravdě. Mám tři děti a výdaje, jsem na mateřské… ale jo asi budu muset

• Citovat
  • Upravit
9918
13.2.19 19:48

Prijde mi to normalni a pochopitelne. Vy nejste schopni to inkaso platit nebo jak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
13.2.19 19:49
@Anonymní píše:
No mě zajímá názor… nejdřív sem tedy byla zaskočená, jinak není to tak že je děda na smrtelné posteli, myslí mu to stále, jen prostě se o sebe nemůže starat, mě se tedy nelíbí platit byt, kde nežiji popravdě. Mám tři děti a výdaje, jsem na mateřské… ale jo asi budu muset

Tak prepis svou cast na otce nebo vrat dedovi, protoze nemas prostredky byt platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019

@terien asi na to nemají a řekla bych, že by i být rádi prodali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047

Vubec by me nenapadlo nad tim nejak spekulovat a samozrejme inkaso platila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 19:50

Jojo sme schopni, jen tedy manžel to teď táhne vše z jednoho platu a teď za nim přiju s tímto, na druhou stranu si říkám že třeba ten byt budu platit několik let no :(

• Citovat
  • Upravit
537
@pristelepe píše:
Tak snad je normální, ze když vám být napsal a není v něm, budete platit inkaso. Co jako byste ještě chtěli? :roll:

Co by chtěli? Jak píše, děda se tam už asi nevrátí, tak by ho nejradši prodali a schrabli peníze ještě za dědečkova života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Děkuju za názory…

• Citovat
  • Upravit
19981

A to by si to měl platit on? To snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová