Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co jako chceš řešit? Aby děda, co je na smrtelné posteli cvakal kvartýr, který vám daroval? Nebo o co ti jde konkrétně?
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, co je správné a jak byste řešili vy. Mám dědečka, který napsal byt na mě a na mého tátu. Dědeček je mu 92 let je v ldn a tak přišel s tim, abych inkaso platila já a můj táta. Inkaso je 5000,– děda cítí, že se do bytu nevrátí, špatně už chodí a celkově už není schopen se o sebe starat… ale byt se prodat nemůže jelokož dědeček je tady a cítil by se špatně, kdyby najednou se neměl kam vrátit…
A je problém to inkaso platit? Byt je na vás, stejne to půjde za vámi.
Tak snad je normální, ze když vám být napsal a není v něm, budete platit inkaso. Co jako byste ještě chtěli? ![]()
No to je snad logické, že ho budete platit Vy? Nechápu, jak se někdo na tohle může ptát ![]()
No mě zajímá názor… nejdřív sem tedy byla zaskočená, jinak není to tak že je děda na smrtelné posteli, myslí mu to stále, jen prostě se o sebe nemůže starat, mě se tedy nelíbí platit byt, kde nežiji popravdě. Mám tři děti a výdaje, jsem na mateřské… ale jo asi budu muset
Prijde mi to normalni a pochopitelne. Vy nejste schopni to inkaso platit nebo jak ?
@Anonymní píše:
No mě zajímá názor… nejdřív sem tedy byla zaskočená, jinak není to tak že je děda na smrtelné posteli, myslí mu to stále, jen prostě se o sebe nemůže starat, mě se tedy nelíbí platit byt, kde nežiji popravdě. Mám tři děti a výdaje, jsem na mateřské… ale jo asi budu muset
Tak prepis svou cast na otce nebo vrat dedovi, protoze nemas prostredky byt platit.
@terien asi na to nemají a řekla bych, že by i být rádi prodali.
Vubec by me nenapadlo nad tim nejak spekulovat a samozrejme inkaso platila
Jojo sme schopni, jen tedy manžel to teď táhne vše z jednoho platu a teď za nim přiju s tímto, na druhou stranu si říkám že třeba ten byt budu platit několik let no ![]()
@pristelepe píše:
Tak snad je normální, ze když vám být napsal a není v něm, budete platit inkaso. Co jako byste ještě chtěli?
Co by chtěli? Jak píše, děda se tam už asi nevrátí, tak by ho nejradši prodali a schrabli peníze ještě za dědečkova života.
Chci se zeptat, co je správné a jak byste řešili vy. Mám dědečka, který napsal byt na mě a na mého tátu. Dědeček je mu 92 let je v ldn a tak přišel s tim, abych inkaso platila já a můj táta. Inkaso je 5000,– děda cítí, že se do bytu nevrátí, špatně už chodí a celkově už není schopen se o sebe starat… ale byt se prodat nemůže jelokož dědeček je tady a cítil by se špatně, kdyby najednou se neměl kam vrátit…