Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady zase všechny vědí, že zakladatelka je vyžírka a jde jí jen o prachy. Zakladatelko, sniž si zálohy, opravdu to jde. Ten kdo tvrdí, že ne si chce ušetřit práci
@Anonymní píše:
Zálohy nejdou prý snížit že pry je to dané
Ale jdi. Byla jsi u svého dodavatele požádat o snížení zálohy?
@smajlik345 píše:
kytku si dělaš srandu nevždyt to stojí peníze a děkovat za co že museli platit inkaso za svůj byt děs
Mas recht, jsem naivka ![]()
@sissive píše:
Tady zase všechny vědí, že zakladatelka je vyžírka a jde jí jen o prachy. Zakladatelko, sniž si zálohy, opravdu to jde. Ten kdo tvrdí, že ne si chce ušetřit práci
Né, nejde ji o prachy. Na inkaso sice má, ale za vlastní byt ho platit nechce, protože by to mohl zaplatit děda na LDN. Ji je blbý říkat manželovi, tak řekne dědovi ![]()
Ste fakt pitomý jan sem se ptala na názor tak nějak sem tušila že to budeme platit my ale na druhou stranu tady každý reaguje přesně tak, že každý ví co je správné, ale sám by v určitých situacích reagoval jinak či by váhal, zda je to tak správné… byt je sice psaný na nás ale zatim to bereme že je dědy jelikož děda mluví o tom že až se rozchodí že se chce vrátit. Nesuďte člověka když ho neznáte bože..... ![]()
Táta mi říkal že inkaso je dané že je na to předpis a snížit to nejde není to z mé hlavy
@terien píše:
Né, nejde ji o prachy. Na inkaso sice má, ale za vlastní byt ho platit nechce, protože by to mohl zaplatit děda na LDN. Ji je blbý říkat manželovi, tak řekne dědovi
Nejsem sama mám rodinu a těi děti
@Anonymní píše:
Táta mi říkal že inkaso je dané že je na to předpis a snížit to nejde není to z mé hlavy
tak ti lhal táta… asi se mu to nechtělo vyřizovat nebo to nevěděl, jak to má udělat… ale stačí zajít na elektrárnu, plynárnu, na SVJ a všude tam vám na základě toho, že je byt prázdný, zálohy sníží…
@terien píše:
Né, nejde ji o prachy. Na inkaso sice má, ale za vlastní byt ho platit nechce, protože by to mohl zaplatit děda na LDN. Ji je blbý říkat manželovi, tak řekne dědovi
Ano je mi blbé říkat manželovi jelikož na vše je teď sám platí vše jsem na mateřské a mám syna z prvního manželství a jelikož jeho tatínek platí pouhý dva tis na něj a o kroužky se dělit nechce tak vše platí můj manžel ano někdo by řekl že je to samozřejmé když si mě vzal a dědeček mluví o tom že se chce vrátit
@Anonymní píše:
Nejsem sama mám rodinu a těi děti
a půlku bytu po dědovi… ![]()
To je tedafakt mazec
neverim tomu, ze nejde zvednout zadek a oblitat dodavatele. Dedecek na LDN a mit takové uvazovani tak se stydim
.
@Anonymní píše:
Jako ano, výši zálohy si podle spotřeby určuje dodavatel sám, ale pokud přidáte žádost o snížení na minimum z důvodu, že byt bude prázdný, tak se zálohy dají snížit. Podle toho, jestli jsou energie psané na tebe nebo tátu, tak normálně požádejte i snížení. Pokud na dědu, tak si u dodavatele zjisti, v jaké podobě je třeba žádost poslat. Dneska jde ale ke každé smlouvě zřídit online přístup.
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, co je správné a jak byste řešili vy. Mám dědečka, který napsal byt na mě a na mého tátu. Dědeček je mu 92 let je v ldn a tak přišel s tim, abych inkaso platila já a můj táta. Inkaso je 5000,– děda cítí, že se do bytu nevrátí, špatně už chodí a celkově už není schopen se o sebe starat… ale byt se prodat nemůže jelokož dědeček je tady a cítil by se špatně, kdyby najednou se neměl kam vrátit…
Radeji prodate nemovitost, kterou muzou zdedit decka, protoze je problem platit inkaso 5000,–?
Tohle nikdy nepochopim. Dneska jsou nemovitosti drahe, mladi vyhazuji prachy za najem, aby mohli bydlet samostatne a ty dostanes byt a misto uvazovani a mysleni na zadni vratka, tak to planujes prodat, aby si neplatila 5 tis.
@Anonymní píše:
Ste fakt pitomý jan sem se ptala na názor tak nějak sem tušila že to budeme platit my ale na druhou stranu tady každý reaguje přesně tak, že každý ví co je správné, ale sám by v určitých situacích reagoval jinak či by váhal, zda je to tak správné… byt je sice psaný na nás ale zatim to bereme že je dědy jelikož děda mluví o tom že až se rozchodí že se chce vrátit. Nesuďte člověka když ho neznáte bože.....
a jak jinak by podle tebe každý druhý reagoval. Kdo jiný to má platít když byt je psán na tebe a na otce a děda v bytě něžije. Kdyby žil tak je to něco jiného, ale není tam a byt mu nepatří…
kytku si dělaš srandu ne
vždyt to stojí peníze a děkovat za co že museli platit inkaso za svůj byt děs