Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Foit záměrně cizího člověka bez jeho souhlasu považuji za dosti neslušné, bez ohledu na úmysly, které tě k tomu vedou.
Promiň.
Fakt divný dotaz.. Tak prostě dělej, že si hraješ s mobilem, když to bude bez blesku, tak to nepozná.
@xammy píše:
Fakt divný dotaz.. Tak prostě dělej, že si hraješ s mobilem, když to bude bez blesku, tak to nepozná.
Ale pozná to. Proto musím zdálky.
@Premek_Orac píše:
Foit záměrně cizího člověka bez jeho souhlasu považuji za dosti neslušné, bez ohledu na úmysly, které tě k tomu vedou.
Promiň.
Ano, vím, že je to neslušné.
@Anonymní píše:
Ale pozná to. Proto musím zdálky.
Zdálky to nepozná, samozřejmě jsem nemyslela mu dát mobil před obličej.
@xammy píše:
Zdálky to nepozná, samozřejmě jsem nemyslela mu dát mobil před obličej.
Aha. Spíš mi šlo o to, jestli nebude lepší zrcadlovka? Ale můžu to vlastně zkusit nanečisto a tak se připravit.
Když tě uvidí nebo zahledne s fotakem, bude to jasný, s mobilem budeš víc nenápadná.
@Anonymní píše:
Aha. Spíš mi šlo o to, jestli nebude lepší zrcadlovka? Ale můžu to vlastně zkusit nanečisto a tak se připravit.
Jasně, nastav si ISO na…nebo víš co? Dej si facku a jdi dělat něco užitečného. Kdyby mě někdo fotil nenápadně tak mu to zrcadlovku rozslapu… Další troll
@xammy píše:
Když tě uvidí nebo zahledne s fotakem, bude to jasný, s mobilem budeš víc nenápadná.
Dobře. To máš pravdu. Díky.
Manzelova milenka? Tak si dej bacha at ti nerozbije hubu…Nebylo by lepsi najmout si rovnou soukrome ocko? ![]()
@Hanka1 píše:
Manzelova milenka? Tak si dej bacha at ti nerozbije hubu…Nebylo by lepsi najmout si rovnou soukrome ocko?
Není to manželova milenka. Chci si vyfotit mého milence. A proč? Protože to bude má jediná památka na něho.
@Anonymní píše:
Není to manželova milenka. Chci si vyfotit mého milence. A proč? Protože to bude má jediná památka na něho.
Mám možná zvláštní dotaz, ale chtěla bych se zeptat na jednu věc. Je možné vyfotit nepozorovaně člověka? Mám použít zrcadlovku nebo mobil? Budu ráda za jakékoliv tipy.
Prosím anonym.