Jsem divná? Nepoužívám žádné aplikace v mobilu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
EmiLucie
11.2.19 09:34

Jsem divná? aplikace

Ahoj, chci se zeptat, jestli jsem divná, protože nemám/nepoužívám žádné moderní aplikace v mobilu? Myslím facebook, whatsapp, instagram, viber a podobně…podle jedné známe je to prý divný na dnešní dobu, že nemám žádný učet, hlavně fb, zvlášť v mém věku (24) mám dvě děti malé, tak mě to neláka. Je fakt, že jsem jenom snima, kamarádky tady moc nemám a občas je ten nekontakt(ať už psací nebo osobní) znát, ale já to nechci. Budu ráda, když napíše stejně stará maminka, že v tom nejsem sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
11.2.19 09:39

Já teda fb mám, teda používám jenom messenger, ale spíš z finančních důvodů :D vyjde mnohem levněji psát kamarádkám i rodině přes tu apku než platit smsky a volání :D taky tam mám kontakty na lidi, na které jiné spojení nemám, tak to se občas může hodit, ale jinak bych se bez toho taky obešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
11.2.19 09:40

A ani si je nepořizuj, je to ztráta času. Nepotřebuješ žít život jiných, žij svůj vlastní. A s tím se nikde chlubit nepotřebuješ. Sociální sítě jsou žrouty času. Život tak rychle utíká, sledovat co kdo kdy kde a s kým je nesmysl. Já FB sice mám, ale prakticky na něj nechodím, jestli mu věnuju 10 minut týdně, tak hodně. Mám ho z praktických důvodů kvůli jedné konkrétní skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
11.2.19 09:41

Buď úplně v klidu… já mám jedině whatts app … vyhovuje mi to na posílání fotek jak rodině, tak okolí… facebook jsem před časem zrušila, zakládala jsem tady na to téma diskuzi, prostě mi to virtuální jeviště, kde si každý buduje svou lepší identitu začalo neskutečně lézt na nervy… o tom ostatním co zmiňuješ skoro nevím, co to je… a nechybí mi to, netoužím po tom a je mi úplně jedno, že nevím, o čem se lidi baví, kde co viděli atd… jsi úplně normální a máš to tak, jak chceš Ty, pokud se tak cítíš dobře, je to v pořádku… hlavně nepodléhej trendům doby jen proto, že někdo něco říkal… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EmiLucie
11.2.19 09:43

@Zabatko Děkuji ,tohle mě potěšilo.Právě ty dětičky tak rychle rostou,sama mám doma práce dost a veškerý volný čas se snažím dát jim. Hlavně nechci aby mě děti viděli držet mobil v ruce pořád,ale trošku mě známá dostala ,když tohle řekla. Proto se raději ptám.

• Citovat
  • Upravit
1299
11.2.19 09:44

Tyyy jo, co je viber? :lol: pouzivam whatsapp akorat. FB mam, ale jen kvuli jedne skupince tykajic se zdravi a jinak nepouzivam. Je me 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615

Buď úplně klidná já mám jen watsapps a to jen proto abych ušetřila na telefonu a dají se zadarmo posílat fotky, fb Instagram ani nic podobného nemám, jo a je mi 25 a taky dvě děti ;) jo a i ten watsapps mám asi 14 dní kdyby mi o tom neřekla kamarádka ani nevím že něco takového je :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.02.19 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779

Mě je 27 a taky nic nemám. Nemám ani chytrý telefon, jen takový starý krám, kterému funguje už jenom jedno tlačítko :lol: . Ale na rozdíl od mých vrstevnic mám krásného synka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EmiLucie
11.2.19 09:45

@azaleila Tak já ho také měla(fb) ,ale s dětmi se mi život obratil úplně v jiný směr :hug:

• Citovat
  • Upravit
EmiLucie
11.2.19 09:46

@zuzikka Jé to je super,že nejsem samá mladá maminka,kde jsi ,že tu nejsi,takovou bych tady potřebovala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
EmiLucie
11.2.19 09:47

@hapolda To je chat ,když ho máš ty a druhá osoba v tvém telefonním seznamu,můžete si psát zadarmo

• Citovat
  • Upravit
2707
11.2.19 09:48

Hele mne je 25, mam jen whats app a ucet tady na epipi. Nic vic. A ano, lide se na me tez koukaj jak na exota :mrgreen: ale co.. Vsechny socialni site znam, vim jak funguji, k cemu slouzi.. Ale jen je proste nechci..Vim, ze ve finale jsem na tom daleko lip, nez ostatni, resim daleko dulezitejsi, vtipnejsi a zajimavejsi veci v realnym zivote v realnym case.. Nemam deprese z falesnych vylepsenych fotografii a pod. A hlavne mam vic casu na rodinu, a sebe a na zabavu. Ale kazdy at si dela co chce. Je to zrout casu a energie. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
11.2.19 09:50

Divná určitě nejsi :hug: Každý ať dělá to, co uzná za vhodné. Já tedy mám fb jen kvůli tomu, že tam mohu ,,zdarma" psát zprávy, jen přes internet a ne sms. :lol: Jinak je mi také 24. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
11.2.19 09:50

@Terrinka93 souhlasím :palec: taky na mě koukají jako na cvoka a je mi to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.2.19 09:53

@EmiLucie Já mám jenom WhatsApp a Skype a to jen kvůli videohovorům a posílání fotek a videí příbuzným se kterými se tolik nevídáme (jiná země s vízovou povinností) a Facebook má jenom náš pes kvůli skupině na cvičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová