Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heivka „a facebook má jen náš pes“ je též luxusní přístup! Holky, moje řeč… je mi 35 a troufám si říct, že jsem z toho nějak vyrostla… jak psala zakladatelka, s dětma má život jiný směr a vrstevnice, které na facebook denně vystavovaly foto dětí a bytů a div ne palců u nohou fakt nechápu…
@azaleila jo a ještě napíšou kdy odjíždí na dovolenou ideální plán na vykradení ![]()
@EmiLucie FB jsem nikdy neměla - taky jsem schytala divné pohledy, že ho přeci „musím“ mít, no mám jen WhatsApp kvůli fotkám a videům s rodinou (posílat mms je drahý a nebo lze i emailem), nebo s kolegy v práci … Akorát pak mě vytáčí, když je něco jen na FB, třeba kavárna tam má svoje stránky nebo tam je nějaký bazar, to je pro mě pak nedostupné.
@milktea takw to jediné mě taky štve , že se chceš podívat na bližší info a ono tě to odkáže na FB to by mě mohli urvat
ani let go nejde bez FB ale tvořit si ho kvůli tomuto fakt nebudu ![]()
To jsem moc rádá,že je nás víc
nejhorší bylo vysvětlovat rodině,že si nepřeji,aby dávali fotky dětí na fb,občas bylo dusno,ale už to ustalo snad
holky a zeptám se,máte v plánu zakazovat vašim dětem fb? já do 15 let určitě ano a doufám,že to sami chtít nebudou
znám holčinu,co ho nemá (14) tak si říkám,že né každý dítě potom touží
@Ennny No to mě teď dostalo,když na Kaufland letáku je soutěž ,která je jen přes fb ![]()
@EmiLucie ahoj prave naopak.konecne nekdo kdo je normalni.v dnesni dobe je to ze jsi normalni a netravis hodiny u pocitace nebo mobilu.ja ti tleskam jen se nenech zkazit.ja osobne fb nemam jen watsapp.ten je dobrej jak uz bylo zminovano… ![]()
@EmiLucie neni vubec zac.jen nepodlehej moderni dobe…vlastne to uz je zastaraly…ty jsi moderni ![]()
@Mnekolova Jen mi je líto,že kvůli tomu,že jsem zrušila fb,nemám jiné aplikace,nemám kamarádky,málo kdo se ozve.Mám jednu,ale ta je dál no.Nikdo jiný si na mě už ani nevzpomene.Při fb jsem měla pořád nějaké zprávy.Nechápu ![]()
@EmiLucie hele mas deti a kdyby to byli opravdovy kamaradky tak se ozvou a pujdete treba ven.oni proste zijou fbkem a to neni zivot.....jak se psala je to ztrata casu.tak si stahni ten watsapp a jestli mas kamosky v seznamu a maji take watsapp tak nevidim problem…
Nevím, proč bys měla být divná, stejně jako proč by měl být divný ten, kdo ty aplikace využívá. Každý, jak mu to vyhovuje, ne? ![]()
@Fíková Ale vždyť já nepíšu nic o tom,že oni jsou divní.Ale tak když tohle o mě někdo poví,tak se rádá dozvím o lidech,co jsou na tom podobně
Ikdyž občas to někteří přehání,co vše dakážou dát na fb,ale je to jen jejich věc.Nikoho neodsuzuji ![]()