Jak být hezká?

Anonymní
5.1.24 18:11

Jak být hezká

Ahoj, mám dotaz nebo prosím o nějaké rady..
Už jsem fakt zoufalá, je mi 29 a ještě jsem nikdy neměla partnera, nic.., už mě to děsí. Táhne mi na 30 a myslím, že bych už měla být úplně jinde.
Sama sobě se nelíbím a nejradši bych šla na plastiku celeho těla a obličeje, nějaké to kilčo navíc mám, ale nemám 100 kg.
Nějaké rady, jak se změnit a co dělat, aby o mě byl zájem? 😌

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42487
5.1.24 18:14

Zdravé sebevědomí a úsměv, pohodová povaha. To je veškerý kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MrtweyUbrus
5.1.24 18:16

Každé zboží má svého kupce.

• Citovat
  • Upravit
313
5.1.24 18:25

Pokud se o sebe normalne staras - cista, upravena, nehty, lehkej makeup, vune a hezky se oblikas tak netreba nic menit. Hlavni je aby holka byla pohodova - radsi prumernou holku s kterou je sranda nez modelku co je cely dny protivna.

A rozhodne hledej partaka adekvatne k sobe - vsechny moje kamaradky co byly dlouho samy mely jedinej problem - mely strasny kriteria na partnera ackoliv samy nic moc z toho nesplnovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
5.1.24 18:48

Začni u hlavy, dokud nejsi spokojena ty, tak te neuvidí hezkou nikdo. Takže posílit sebevědomí, jinak budeš přitahovat jen takové ty chudáky, co týrají ženy, protože ony si mysli, ze na lepší nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
5.1.24 18:53

Bez fotky se těžko radí, ale určitě pomůže pohybová aktivita, která tě bude bavit, vyplaví endorfiny a třeba i zvedne sebevědomí (břišní tance, pole dance). Návštěva vizážistky i kvůli líčení i oblékání. Kolikrát stačí vyměnit barvu a střih trička a řasy obtáhnout řasenkou… Pokud si nevěříš v reálu, zkus to po písmenkách, vlastně dnes nevím kde, ale za mých ‚mladých let‘ jsem chodila na různé chaty, občas odpověděla na nějaký inzerát a kupodivu z toho vzešla spousta zajímavých známostí (vztahy rok, 7 let, dosud - zatím 17 let) a pár velmi dobrých přátel a hlavně to sebevědomí, protože jsem zjistila, že se jim líbím nejen po písmenkách, ale i doopravdy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.1.24 18:54

@Kriss Tina a máte někdo prosím nějaké tipy, jak být se sebou spoko? Mít větší sebevědomí a vůbec, mít se ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8519
5.1.24 18:56
@Anonymní píše:
Už jsem fakt zoufalá, je mi 29 a ještě jsem nikdy neměla partnera, nic.., už mě to děsí. Táhne mi na 30 a myslím, že bych už měla být úplně jinde.
Sama sobě se nelíbím a nejradši bych šla na plastiku celeho těla a obličeje, nějaké to kilčo navíc mám, ale nemám 100 kg.

Musíš začít nejdříve u sebe, naučit se mít ráda. Nejsi spokojená se svým tělem? Tak začni cvičit, změn jídelníček nebo začni chodit na dlouhé procházky. Nelíbí se ti tvoje vlasy? Zajdi ke kadeřnici a společně vyberte to, co by se ti líbilo a sedlo ti. Atd. Atd. ;) opravdu dělej to, co ty sama chceš.
Pokud nebudeš sama se sebou spokojená, tak si nikoho nenajdeš - max se na tebe nalepí nějaký Lojza, který tě bude akorát využívat a to určitě nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
5.1.24 19:22
@Maky9887 píše:
Pokud se o sebe normalne staras - cista, upravena, nehty, lehkej makeup, vune a hezky se oblikas tak netreba nic menit. Hlavni je aby holka byla pohodova - radsi prumernou holku s kterou je sranda nez modelku co je cely dny protivna.A rozhodne hledej partaka adekvatne k sobe - vsechny moje kamaradky co byly dlouho samy mely jedinej problem - mely strasny kriteria na partnera ackoliv samy nic moc z toho nesplnovaly.

Jo takové mám kolegyně, laťku vysoko ale samy nemají co nabídnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.1.24 23:21

Osobne bych zaradila nejaky sport a ne predevsim kvuli vaze, ale kvuli tem endorfinum, vybiti se a te hrdosti sama na sebe, zlepsovani se. Ono se to promitne do jakesi celkove energie osobnosti. A taky peci o sebe - namalovat nehty, oholit nohy i v zime :D, pletovou masku. To jsou veci, ktere vlastne navenek zas tak moc videt nejsou (jen z blizka), ale ten muj pocit sama ze sebe je vzdycky lepsi a je to pak videt i na sebevedomi, vystupovani, energii cloveka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.24 23:26
@Smudla180 píše:
@Kriss Tina a máte někdo prosím nějaké tipy, jak být se sebou spoko? Mít větší sebevědomí a vůbec, mít se ráda?

Začni u zjevného - mas kila navíc, dej je dolů. Začni se hýbat, zlepší to nejen váhu ale i drzeni těla. Prober šatník, vyhazej co nenosis a nakup lichotivé kousky. Nesouhlasím s tím, ze to není o vzhledu. Je a to hodně. Jak pro upoutání partnera, tak pro tvé sebevědomí. Pokud nejsi hezká od přírody nech si poradit s líčením od profesionála, děla to divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
6.1.24 01:13
@Anonymní píše:

Jak sama píšeš, že máš kila navíc, zkus na tom zapracovat - zlepsis si postavu a zvysis si i sebevědomí. Skvělý je například pole dance. Zajdi si ke kadernikovi, na nehty, kup si nové oblečení, prostě cokoliv, co ti udělá radost a budeš se pak cítit lépe ve vlastním těle. No a nakonec choď mezi lidi, na různé společenské, sportovní a kulturní akce, ať máš šanci někoho potkat. Případně vyzkoušej nějakou seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
6.1.24 10:00
@Smudla180 píše:
@Kriss Tina a máte někdo prosím nějaké tipy, jak být se sebou spoko? Mít větší sebevědomí a vůbec, mít se ráda?

No začni tím, co ti to sebevědomí zvedne. V čem se cítíš hnusna? Neumis se malovat? Zajdi ke kosmeticce co ti poradi jak na to. Mas hnusne vlasy? Zajdi ke kadernici, doporučí ti lichotivý střih a barvu. Hlavně bych teda koukala na recenze a ne cenu. Mas kila navíc? Začni se hýbat, pro začátek stačí třeba přidat svižné procházky a trochu upravit jídelníček, nemusis hned držet dietu a běhat do fitka. Kup si něco hezkého na sebe, moderního, co ti sedne, vezmi třeba nějakou kamarádku ať ti řekne, v čem vypadas blbě a co ti sluší. Jako zadarmo ta změna asi nebude no, možná by nebylo úplně od věci si promluvit i s psychologem, poradi ti v čem je zakopaný pes v tvoji hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13937
6.1.24 10:06
@Smudla180 píše:

Zkus začít od toho, ze se nebudeš pojmenovávat “šmudla”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová