Egypt v zimě

Anonymní
5.1.24 15:09

Egypt v zimě

Ahojte, přemýšlíme, že bychom letos v prosinci před Vánoci letěli s dětmi( 6 a8 let) do Egypta. Byl jste někdo v tomto období? Teplo prý je, ale zajímá mě skrz děti jestli je to pro ně vhodné.. Chtěli bychom v zimě k moři, ale neplatit zase šílené peníze :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
547
5.1.24 15:54

Egypt v zimě

Dobrý den, před třemi lety jsme odlétali 3.ledna. Počasí přes den, krásných 25 stupňů, večery byli chladnější cca 12-14 stupňů, takže určitě s sebou nějakou větrovku. Moře bylo studené, tam jsem nevlezla, ale hotelový bazén na pohůdku 🙂.Za mě taková dovolená v zimě naprosto v pohodě.🙂 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
5.1.24 16:33

My jsme byli vloni přes Vánoce. Teplo bylo, nejvíc snad 27, nejmíň 22, ale dost foukalo. Volila bych hotel v zátoce, kde bude trochu odstíněný ten vítr. My jsme se teda i koupali v moři, na šnorchlování jsem ale měla krátký neopren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
5.1.24 16:35

Jo a hotel měl sice krásný dětský bazén s pirátskou lodí, ale ten zrovna nebyl vyhřívaný a voda v něm byla ledová, tak na to taky pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.24 16:36

@dickys děkuji, četla jsem u některých hotelů, že jsou vyhřívané, tak dáme kdyžtak pozor.. Zajímalo mě hlavně i moře jaké bude ať zkusíme :)

• Citovat
  • Upravit
5098
5.1.24 16:40

To ale urcite neni na koupani. Parkrat jsme byli v zime v Dubaji, a koupani bylo mozne ve vyhrivanem bazenu. Do more to bylo teda na otuzovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.24 16:53

@dickys děkuji za info :) Dubaj taky byla v nabidce, ale prý to není až tak na koupání a více jsem se dočetla spíše o tom Egyptě, ale jsou to jen články, tak jsem chtěla zkušenosti hlavně zda to není kravina letět s dětmi :)

• Citovat
  • Upravit
2236
5.1.24 17:45
@Zmatka píše:
To ale urcite neni na koupani. Parkrat jsme byli v zime v Dubaji, a koupani bylo mozne ve vyhrivanem bazenu. Do more to bylo teda na otuzovani.

Byla jsem dvakrát v únoru v Dubaji a pocitově tam byla voda chladnější, než v tom prosinci v Egyptě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.24 17:54

@dickys a v Egyptě je pro děti aspoň trochu na koupání to moře?

• Citovat
  • Upravit
2236
5.1.24 18:04
@Anonymní píše:
@dickys a v Egyptě je pro děti aspoň trochu na koupání to moře?

Naše děti se v moři moc nekoupou ani v létě :lol: Ale párkrát jsem je tam nahnala. Ono tam spíš byla pak zima, když se vylezlo ven (ten blbej vítr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
5.1.24 18:06
@dickys píše:
Naše děti se v moři moc nekoupou ani v létě :lol: Ale párkrát jsem je tam nahnala. Ono tam spíš byla pak zima, když se vylezlo ven (ten blbej vítr)

to zní jako dovolená snů ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
5.1.24 19:53
@stinga píše:
to zní jako dovolená snů ;) :)

Jo bylo to fajn, letos se chystáme v březnu na jarnaky a asi i na příští Vánoce, sluníčko máme rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
7.1.24 01:24
@dickys píše:
Naše děti se v moři moc nekoupou ani v létě :lol: Ale párkrát jsem je tam nahnala. Ono tam spíš byla pak zima, když se vylezlo ven (ten blbej vítr)

Já tam v tom zimním období vždy beru s sebou župany, právě na to vylézání z vody. To beru jako základní vybavení, bez nich bychom tam zimní dovolenou nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 16:46

@vulpes to je dobry napad, mě i napadly takové ty ponča pro děti :) shledla jsem si pár vlogů na youtube z tohoto období a myslím, že jsme rozhodnutí do toho jít, akorát na prosinec není nic v nabídce je to asi ještě brzy že..

• Citovat
  • Upravit
14336
8.1.24 19:40

Letíme za týden, v tuto dobu poprvé a jsem na to tedy zvědavá. Ale určitě se dobíjeme. Byli jsme v srpnu a to bylo na chcipnuti to bylo moc vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová