Jak často dávat příkrm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6243
22.5.16 20:09

@miminek1996 aha, to není zrovna šťastný.. Začíná se mrkví nebo něčím sladsim, jeden druh zeleniny, uvařit, rozmixovat. Dávat k obedu nebo jak ti to vyjde s kojením a dítěti se spaním. Až se dostanete k tomu, že sní třeba 120g. Ale v podstatě můžeš zavést oběd a po týdnu přidat svačinu (ovoce, zase jeden druh, uvarit, rozmixovat), pak večeři (třeba kaši). Ale to už bude mít dítě aspoň 10m, takže klidně muzes zkusit chleba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
22.5.16 20:15

Začla bych nabízet příkrmy každ den. Začni zeleninou(mrkev, brambor, květák, brokolice,..a různě to kombinuj, měla by si začít dávat i maso). Mixuješ mu to dohladka? Některé děti nechtějí jen rozmačkané vidličkou. Určitě bych dávala i ovoce-banán, jablka, hruška,… klidně zase můžeš mixovat dohladka, když nebude chtít kousky a smíchat třeba s bílým jogurtem. Na kojeni.net jsou výborně popsané příkrmy podle věku, tak se tam podívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.5.16 20:16

Teda, mazec.
mmoji Maly je taky 9m a jí vše. Prikrmy jsme davali od 4-5 m do 8 m. Teď jak rikam, jí snad vše. Pediatr jen chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.5.16 20:17

11kg mi přijde moc :mrgreen:
my máme 9,3 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.5.16 20:20

@Dojcanis dítě se dá jen vykojit do 12kilo, co znám pulrocaka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.5.16 20:21
@svatecnice píše:
@Dojcanis dítě se dá jen vykojit do 12kilo, co znám pulrocaka…

Jo to asi jo, jen rříkám, že mi to přijde moc :-)
Ale to vybeha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
22.5.16 20:22

@Dojcanis taky se mi zdá dost, na kojený dítě :) mi máme v 14 měsích 10 kg :) ale tak hlavně že přibírá a nehubne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.5.16 20:27
@Kriss Tina píše:
@Dojcanis taky se mi zdá dost, na kojený dítě :) mi máme v 14 měsích 10 kg :) ale tak hlavně že přibírá a nehubne :D

Já měla stres, ze moje malá je tlusta.Teda říkají mi to známý a rodina. Má na stehnach miseliny :-D ale když cčtu, že jen kojene dítě má 11 kg, tak asi dobrý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
22.5.16 20:30

@Dojcanis to vyběhá hned jak začne chodit :) 9 kg neni vůbec nic hroznýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.16 20:31

No pribirame dost je to malej tloustik ale to jidlo mu chybi chce porad prso ale kdyu mu dam prikem tak se mu zveda kufr jediny co sni je zeleninova polevka (domaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.16 20:32

Neni to tak ue bych nu nechtela davat najist proste mi to nechce jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.16 20:32

Ano sni ale lzicku dve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.5.16 20:33

@miminek1996 Tak ho konečně začni odstavovat, jinak ho nenaučíš ani jíst, ani spát, ani nic. Tvůj přístup k dítěti je ze všech stran naprosto šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15263
22.5.16 20:33

@miminek1996 Moje dcera v 9měsících příkrmy dost odmítala, maximálně párkrát olízla lžičku. Díky kojení prospívala velice dobře, ale i přesto, že byla takový nejedlík, jsem v tomto věku jídlo 3× denně nabídla. Koukni na www.kojeni.net tam najdeš vše co potřebuješ, vhodnost potravin k určitému věku ;) To, že je tvoje dítě jen kojené mu nijak neškodí, ale určitě je důležité ho seznamovat s jídlem, dávat jídlo do ruky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.16 20:39

@berry4 sileny? tak to si teda nemyslim to ze spi se mnou v postely je normalni. problem ktrey ma kazda treti matka a to ze nechci odstavi.. no proste mi to nejde sem rada ze kojim nevim proc ale mam to rada je pak uplne klidnej hladime je to pro me takove mazleni. Porad mi rikaji ze je dobre ze kojim pak ze je to spatne nemam 2 nebo 3deti mam prvni nemam nikoho ldy by mi rek to se ma to se nema sem na to sama sem rada ze kdyz neco nevom ze muzu napsat aspon sem a pak tady ctu ze to jak vychovavam sve dite je silene. Me dite ma vse je ciste pravidelne chodime k doktorce nic mu neschazi a to ze mi. nechve prikrmy je silene? aha tak to jsme asi z jine zeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová