Jak často dávat příkrm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
22.5.16 20:44

@miminek1996 neni šílený dítě kojit nebo s nim spát v posteli, ale spíš to pořídit si ho a nezjistit si nic, existuje přece tolik stránek, knížek, kde se člověk může informovat jak na to, ale chce to tomu věnovat čas a hledat a ne krmit dítě akorát kiwama a bobíkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
22.5.16 20:58

@miminek1996 Je dobře, že kojíš, spíš s miminkem v posteli, to není šílené, ale naprosto přirozené. Nenech se tu rozhodit těma odbornýma radama :lol: Koj dál, neodstavuj, jenom si zjisti jaké potraviny jsou vhodné pro kojence, bobík, kiwi,apod.to není :D Jídlo malému nabízej, když sní málo dokoj, však on se časem rozjí, ještě toho v životě spořádá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
22.5.16 21:18

Domácí strava, zelenina( mrkev, brambor, batat, dýně, květák, brokolice..)české sezonní ovoce(jablka, hrušky, meruňky, svestky, borůvky),muzes i banán nebo zkusit jahodu jak budou, obiloviny(jahly, quinoia, ryze, bulgur, kus kus),pokud chces trochu kvalitního masa, červená čočka, bily jogurt, klidne dávat do ručičky kousky jidla-ovoce, zelenina, kukuricne krupky..kojit potom na pozadani ditete kdykoliv chce, rozhodne neodstavovat, jednou jist urcite začne… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.5.16 21:20

@miminek1996 šílený je jedno s druhým, co sem vkládáš. Viz https://www.emimino.cz/…-nim-259307/ ,už tohle je na hlavu, do toho ho krmíš v 9 ti měsících 3 x týdně pár lžičkama, nikde žádný řád, žádná koncepce něčeho, aby se ten kluk srovnal, měl on sám řád ve spaní, bdění, usínání, navíc z tebe vyjde, že i krmení je na nic… To,.že ti ZATÍM prospívá je jen k dobru. Ovšem to celé kolem a dokola je k pláči. Tolik chyb a nesouladů jsem teda u jedné maminy a jednoho dítěte fakt nezažila. Navíc ve svém komentáři si absolutně odporuješ s tím, co píšeš v předchozí diskusi.
A upřímně- ono se to potáhne i v budoucnosti.
Každá z nás byla, nebo je promatka, ovšem ty jsi teda alespon´pro mne extrem. Všechno špatně.
A výsledek? Zatím jen ten, že z ničeho si nebereš nic. Nula od nuly pošla. Jediný, kdo na takové „bytí“ doplatí budete vy dva. Každý jinak.

Příspěvek upraven 22.05.16 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
22.5.16 21:20

Jasně, jen ho koj treba do pěti let, kdyz to máš rada.
trosku tu prekrucujes věci. Možná nechapes, co ti tu všichni radi. Možná nejsi zralá na dítě, předpokládám, že 96 je rok narozen. Možná. Já sem o rok starsi, ale když už sakra to dítě mám, tak asi něco bych mměla vědět. Prso, neprso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.16 07:45
@miminek1996 píše:
Ahojky mam 9mesicni miminko je kajenej jak casto mam davat prikrm davam tak trikrad do tydne par lzicek je to malo? :nevim:

je to zoufale málo a zcela špatně.. doporučuju cosi nastudovat.. mmchdm, zkus si vzít 3× týdně pár lžiček jídla - bude Ti to vyhovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.5.16 08:27
@miminek1996 píše:
@berry4 sileny? tak to si teda nemyslim to ze spi se mnou v postely je normalni. problem ktrey ma kazda treti matka a to ze nechci odstavi.. no proste mi to nejde sem rada ze kojim nevim proc ale mam to rada je pak uplne klidnej hladime je to pro me takove mazleni. Porad mi rikaji ze je dobre ze kojim pak ze je to spatne nemam 2 nebo 3deti mam prvni nemam nikoho ldy by mi rek to se ma to se nema sem na to sama sem rada ze kdyz neco nevom ze muzu napsat aspon sem a pak tady ctu ze to jak vychovavam sve dite je silene. Me dite ma vse je ciste pravidelne chodime k doktorce nic mu neschazi a to ze mi. nechve prikrmy je silene? aha tak to jsme asi z jine zeme

A že si teda v jiný diskuzi stěžuješ, že se z něj, jeho řevu a věčnýho cucání prsa zblázníš :think:
Holky ti tu radí správně, tak si z toho něco vem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová