Jak často měníte osušky?

12681
9.11.11 19:15

jak často měníte osušky?

momentálně budu muset koupit pro malýho nový osušky-měl tetra osušky a už ho do ní nezabalím-nějak se srazili a nebo že by dítě vyrostlo :think: :lol: jenže nevím kolik jich koupit-odvíjí se to od toho jak často je budu měnit, momentálně je měním obden, ale nevím jestli to u 5.měsíčního dítka není zbytečně mockrát :nevim: po každým osušení ji dám řádně vyschnout na topení a je jako nepoužitá, jak často měníte dětem osušky vy?
a když už jsme u toho jak často je měníte sobě? já tak jednou za 5dnů-podle toho jak se mě zdají po čuchu, dokud voní po vyprání tak je to dobrý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
9.11.11 19:21

Dělám to stejně, po dvou až třech dnech měním komplet ručníky(manžel se koupe hlavně v práci), jen pokud se tu třeba něco děláme a vypadají jetější, tak je vyměním dřív. Peru často, takže mi stačí 3 osušky pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
9.11.11 19:25

Já to dělám úplně stejně. U nás měním dle potřeby.
Pro malého mám osušek hodně. Ještě po dceři. Mám ty staré a ty jsou obrovské, takže v tom měnění obden budu pokračovat. Ještě mám na jednom konci vyšitou hvězdičku, abychom věděli, kdy utíráme hlavičku a kde nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.11.11 19:29

Dítě má asi 4, měním zhruba po měsíci. Koupe se obden či 3dny. V létě denně a to jsem měnila častěji. Po utření suším na žebřině.
Nám měním taky tak nějak. Někdy úo 2 týdnech někdy po 5 :nevim: Prostě podle toho jestli už není zašedlá enbo zasmrádlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
9.11.11 19:39

Miminko už nemám, nám měním po týdnu. Když byly děti mimi, vím, že jsem u prvního plašila a měnila denně, pak taky asi obden a časem už zas ten týden jako u dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
9.11.11 19:40

A čtyřleťáky stále utírám do miminkovských osušek :oops: Oni je mají nejradši, jak mají ty kapucky. Ale malé už jsou teda hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.11.11 19:44

Většinou je to cca týden, ale záleží, jak vypadá. mimču taky měním každé 2.-3. koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.11.11 19:44

Já měním všem nejdýl po týdnu, podle smradu i dřív :mrgreen: Mimi koupeme obden, ostatní denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.11.11 19:52

Já taky po týdnu všem, malé těžko říct, bo jedna se vždycky suší na balkóně, druhou použiju, dám na balkón a tu suchou zas vezmu a použiju na další koupání :think: Koupem obden, mám pro ni tři osušky. No řekla bych, že jí je měním tak po týdnu až deseti dnech (tj. po 3-5 koupáních) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.11.11 19:53

Resp. dávám prát, měním je furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
9.11.11 20:15

Rucniky vsem cca po tydnu,spis min..

Nedovedu si teda predstavit,utirat se mesic do stejneho. 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
9.11.11 20:18

Já peru jen o víkendu, v týdnu nestíhám. Kdybych měnila častěji, tak mám přeplněný koš (je nás 5-6). Takže jen v případě nutnosti (fakt špinavá osuška).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.11.11 20:18

Prteti vzdy kdyz jdu prat jeji pradlo, coz je tak co 4-5 dni :wink: Nam cca po tydnu, nekdy po 10 dnech, jak to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.11.11 20:25

„Mimina“ - nejmladší dvě holky mají každý den čistou osušku. Větším dětem měním každé dva dny a nám dospělým měním každé tři dny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.11.11 21:05

Malýmu jsou tři roky, osušku mu měním společně s našimi, je to plus mínus po týdnu až 14 dnech, pokud nesmrdí, to pak samozřejmě hned. Ručník na ruce měním častěji jak osušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí