Jak dlouhé snažení k //

1905
13.4.07 20:30

Jak dlouhe snazeni k //

Zdravim vsechny

dneska jsem dostala od partnera zelenou v snazeni se o druheho potomka/u :wink: . A protoze nase mlade je jeste hooodne zelene, zajimalo by me, v prumeru, jak rychle se muzu „dockat“ a treba jestli jeste nejaky patek nepockat.
Podotykam, ze syn se zadaril neplanovane prvni mesic po vysazeni piluli :twisted:
Dily predem vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
13.4.07 20:31

Ahoj, přesunu diskusi do snažení, ju? A držím palce, aby se zadařilo co nejdříve!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
13.4.07 20:55

Ahoj, tak my devět měsíců. Doufám, že s druhým ¨to nebude tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.4.07 21:01

Ahoj,

já jsem u prvního čekala 2 měsíce a u druhého 3 měsíce, ale druhé nedopadlo dobře, teď ještě musím dva měsíce počkat a pak to zkusíme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
13.4.07 21:12

Ahoj

tak my se snažili 6 měsíců a připadalo mi to nekonečné. Ale naštěstí se zadařilo. No držím pěsti ať se vám brzo zadaří, myslím že to určítě půjde dobře, už nekojíš že?tak držím palce.

M-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
13.4.07 21:27

Tak my poprvé první měsíc, tak jsme si říkali, že podruhé takové štěstí mít nebudem a ono zas, dokonce 30DC, měla jsem až takhle posunutou ovu. Takže já mám do budoucna jasno, že bez antiko ani ránu. Jsem na začátku, tak doufám, že to dobře dopadne. Hodně štestí při snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
13.4.07 21:38

Ahojte, docela vám závidím, že se vám tak brzy zadařilo. U nás to bohužel nešlo přirozenou cestou, takže jsme museli čekat 3 roky, ale ještě to nebyla taková hrůza, to čekání stálo za to! Snad nám to dopadne dobře a malý bude v pořádku!

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
13.4.07 22:39

Pokud jsi zdravá a budete se tomu věnovat, tak to fakt nemusí trvat a já nevím, ale tvému drobečkovi je jen půl roku. Ještě bych počkala. No, já jsem zatím otěhotněla tímto způsobem: Tomášek - druhý měsíc po vysazení. Pak po roce a ctvrt snažení jsem brala 3měsícd antikoncepci jako lék a hned první měsíc těhu, ale bylo to špatné, takže kyretáž, snavu antikoncepce a zatím nic, najedu na stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.4.07 22:46

Ahoj,
tak u nás všechny tři pokusy vyšly na poprvé. :lol:

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
13.4.07 23:00

Ahoj,

u nas obe dve deti na prvni pokus…

Chteli jsme deti s malym vekovym rozdilem, takze te celkem chapu. Navic zrovna v pul roce me vzdycky zacnou chytat chute na dalsi dite. I ted na to treti. Takze te chapu…

Preju at se vam brzo zadari…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.4.07 14:08

Já jsem poprvé otěhotněla hned první měsíc snažení. Podruhé (po 2,5 roce) jsem myslela, že to bude taky taková sranda, ale trvalo to skoro rok. Už jsem měla od gynekologa žádanku na hormonální profil, protože i jemu už to připadalo dlouho. Ale než jsem tam stačila dojít, zjistila jsem, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
14.4.07 20:55

Ahojky, tak my jsme si počkali 6 měsíců a byly to ty nejdelší :wink: Stálo to za to čekání! Na další těhu už se taky těším, ale nejdřív si užiju Adámka a chvilku počkáme.
Přeju hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.07 23:11

Ahojky, mám prosbu.Potřebovala bych poradit jak nejrychleji otěhotnět,co pro to udělat,atd. :?: Mám rok a půl letého synka Lojzíka,je mi sice 20,ale má gynekoložka mi řekla,že s tím jak se mi můj zdrav. stav mění rychle k horšímu :cry: ,tak by bylo ideální do roka porodit,pokud nechceme jedináčka.A to mi opravdu nechceme. :! Četla jsem tu o nějakém bylinkovém čaji-ale nevím kde ho sehnat.Slyšela jsem něco i o tom,že pomáhá nadzvedávat pánev,ale nevím čemu věřit a čemu ne. Budu ráda za každou radu.Koupila jsem si i centrum Baby plan ale nevim jestli to pomáhá. Prosím poraďte,já chci moc mít mimiško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.07 10:34

Ahoj, nám se to povedlo pokaždé hned první měsíc po vysazení antikoncepce. Ale být tebou ještě počkám, tvůj prcek je ještě malý a když to hned vyjde bude sotva chodit…
Jinak podle mně žádný zaručený recept na otěhotnění není, čaje jsou úplná blbost a vitamíny mají sloužit spíš tomu, aby se mimčo v bříšku zdárně vyvíjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.4.07 11:03

Ahoj, já jsem otěhotněla hned asi druhý měsíc (asi 2×MS), měli jsme po svatbě a tak jsme byli v té posvatební euforii (doporučeno mým gynekologem :wink: ) a šlo to, že ani nevíme kdy. Teď chceme druhé, ale euforii mám jedině, když Adina spí a já s ní :wink: což manžel jaksi nechápe, toho ta plodící euforie ještě nepustila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí