Špinění

14
19.3.07 14:56

Špinění

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat,jestli máte některá zkušenost se špiněním po ovulaci.
OVU u mě byla 10.den(dle bt)a od toho 10. dne špiním.Už to trvá 5. den. Nemvíte někdo co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
19.3.07 18:57

Ahoj,

taky mám podobný problém. Myslím si, že ovu mám kolem 14. dne cyklu (podle mírných bolestí v pobříšku) a špinění přichází kolem 18. dne někdy trvá jen den a jindy je to až do konce cyklu. Nevím čím to je. Dr. mi v létě doporučil HA, ale to mi vůbec nesedí a je mi pak blbě:-( takže to pro mě není řešení. Fakt nevím co s tím.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.3.07 19:24

ahoj holky,já jen na skok
jsem snažilka když jsem na netu sháněla vše o ovu,plodných dnech.....tak jsem se právě dočetla,že některé ženy mívají ovu bolesti a některé dokonce ovu krvácení/špinění. Tak jestli to existuje,tak si z toho nedělejte hlavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.3.07 20:01

Ovu špinění bývá,ale je to 1-2 dny a mě už to trápí 5.den.
Ajjo špinění před MS mám taky a Dr. mi na to na:,–(ila Utrogestan. Je to způsobeno nedostatkem progesteronu ve 2. fázi cyklu.Na toto špinění jsem zvyklá,ale to kolem ovu mě zaskočilo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.3.07 08:42

HERI: jenže špinění od 18. dne cyklu podle mě není špinění před MS protože špinit 12 dnů před MS není moc normální:-( kdyby to byly tři čtyři dny tak to je něco jiného, ale takhle nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.07 11:04

Ahoj holky, tak přesně tenhle problém jsem před dvěma týdny řešila s Dr a ta mě uklidnila, že po ovu je to možný úkaz a můžou za to tenké cevní stěny. Doporučila mi jednoduchou babskou radu, den před ovu si do skleničky vody vymačkat jeden citron. Vitamín C prý stěny zpevní a ke špinění nebo drobnýmu krvácení nedojde. Zatím jsem neměla možnost to vyzkoušet, tak se za to nemůžu zaručit :wink: ale třeba to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.07 13:42
Ajjaa píše:
HERI: jenže špinění od 18. dne cyklu podle mě není špinění před MS protože špinit 12 dnů před MS není moc normální:-( kdyby to byly tři čtyři dny tak to je něco jiného, ale takhle nevím.

Já jsem měla špinění 8 dní před MS,ale mám krátší cykly - 24-26-dní. Myslím,že máš stejný problém jako já a to je právě ten nedostatek progesteronu. Zajdi si k Dr. Ještě by to mohla být nějaká cysta.Mě Dr. dělala vaginální ultrazvuk a pak mi na:,–(ila ten Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.5.07 16:15

Ahojky, já jsem na tom stejně - začala jsem špinit nejdříve 2-3 dny před MS, pak se to prodlužovalo až na týden a teď dokonce 10 dní -tzn. 17. dne cyklu již špiním. Dr. mi předepsal Utrogestan - na 3 měsíce, teď ho dobíráme, ale špiním pořád. Sanžíme se o mimi a já jen doufám, že to na to nemá velký vliv :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.07 23:05

negativní test - zpoždění a špinění

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s těhotenskými testy - už dva roky se marně snažíme o miminko… Poslední menstr. jsem měla 9.5. nyní 16 a 17.6 hodně slabounké špinění. Dělala jsme si dva testy - poslední dnes a negativní :( Jinak mírné bolesti v podbřišku, celý minulý týden hlavně navečer nevolnosti,občas citlivá prsa, zvýšená potřeba jít kamsi a občas plynatost. Myslela jsem, že se nám konečně zadařilo ale teď mám obavy, jestli spíš nemám nějaké zdravotní problémy… Dříve jsem měla menst. pravidelně co 28 dní. Máte někdo s tímto zkušenosti, co by to mohlo být???

• Citovat
  • Upravit
kamoska13
4.4.13 14:02

špinění

Ahojky, mam také problém se špiněním, jsem 5 měsíců po porodu a dvakrát jsem měla MS, ale ted dva měsíce nic… Od soboty jsem ale začala špinit, ale jen málo a občas mě pobolívá břicho jak při MS. Test jsem si dělala už v neděli a negativní… Myslíte že by to mohlo být i těhotenství? A nekojim už od porodnice…

• Citovat
  • Upravit
13837
4.4.13 14:07
@kamoska13 píše:
Ahojky, mam také problém se špiněním, jsem 5 měsíců po porodu a dvakrát jsem měla MS, ale ted dva měsíce nic… Od soboty jsem ale začala špinit, ale jen málo a občas mě pobolívá břicho jak při MS. Test jsem si dělala už v neděli a negativní… Myslíte že by to mohlo být i těhotenství? A nekojim už od porodnice…

Mohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamoska13
4.4.13 14:12

NO jsem už dost vystresovaná, už sem objednaná k dr. ale až na pondělí… mam fakt celkem strach… a je možné že to tedy test neukázal? myslíte že si mam ještě dnes udělat další test? někde jsem četla že by to mohlo znamenat uhnizdování vajíčka, tak jestli by mi to už dnes test ukázal?

• Citovat
  • Upravit
13837
4.4.13 14:14
@kamoska13 píše:
NO jsem už dost vystresovaná, už sem objednaná k dr. ale až na pondělí… mam fakt celkem strach… a je možné že to tedy test neukázal? myslíte že si mam ještě dnes udělat další test? někde jsem četla že by to mohlo znamenat uhnizdování vajíčka, tak jestli by mi to už dnes test ukázal?

záleží, kolik času uteklo od iknriminovaného styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamoska13
4.4.13 14:17

26.3. to bylo úterý jsem měla pohlavní styk a od soboty jsem začala špinit…

• Citovat
  • Upravit
13837
4.4.13 14:23
@kamoska13 píše:
26.3. to bylo úterý jsem měla pohlavní styk a od soboty jsem začala špinit…

To by test asi ani neukázal :think:. Nezbývá ti nic jiného, než vydržet do toho pondělka ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí