Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamoska13 píše:
Tak to mně pěkně štvezrovna na tuhle ms jsem nejvíce čekala, aby mi dr mohla píchnout ant. injekci a ono zrovna tohle
. Co si o tom myslíš o sobně ty?
ten styk 26.3. byl nějakým způsobem chráněný?
Nebyl jen prerušovaný… provozuji ho už od šestinedělí…vim že je to špatně, právě proto sem chtěla už tu injekci.. tak jsem si před chvíli dělala test a je negativní…
Ahoj holky, chci oživit tohle téma. Jak váš gynekolog řeší špinění před menstruaci? Nejdřív jsem myslela, že jsem to dostala, ale 5dnů jsem zaznamenala jen několik ml krve a až šestý jsem měla klasickou menstruaci i s bolestmi. Takže šlo asi o špinění.. Snažíme se podruhé otěhotnět a při tom špinění by to prý mohl být problém. Díky
@Zoot Právě řeším to samé a k tomu ještě děsny bolesti prsou.Moje gynekoložka mi dala duphaston a vzala mi krev.Tak jsem sama zvědava jestli se mi to upraví, nebo co bude.
@Lůca07 a jak dlouho se snažíte, že dr přistoupila na léčbu?
@Zoot To jediný nemáme společný, já se chci snažit až tak někdy od září ale chci si dát tělo do kupy a připravit se:).Jak dlouho se snažíš ty? Takže ona hned jak jsem jí to řekla mi nasadila prášky. A když jsem si volala na výsledky krve, tak jsem měla všechno v pořádku. Na kontrolu jdu až po ms tak jsem zvědavá co mi řekne.
@Lůca07 cca 3 mesice. Chci to zatim upravit pyridoxinem (B6) a kontryhelem (bylina). Pry je dobry i drmek… Cetla sis neco o tech bylinkach? Ja jsem rok po porodu, tak je mozne, ze mam jeste trochu rozhazene hormony. A tohle by to mohlo srovnat.
@Zoot Kontryhel jsem pila a moc mi teda nepomohl a prave jsem cetla, ze kdyz ho pijes nejak spatne (pred nebo po ovulaci) tak si to tim muzes aji rozhazet. Nevim co je v tom pravda, ja se v tom vubec nevyznam.Ja jsem taky rok po porodu tak jestli se to tak rozhazi ale zezacatku po porodu jsem to mela nadherne pravidelny a az tak po ktictvrte roku mi to zacalo blbnout.
Ahoj Holky, prosím nesetkala ste se některá se špiněním po menstruaci, průběžně během celého cyklu a to az do MS? Nekdy to na den nebo dva přejde a pak to zas přijde. Po MS mám klid tak den, max dva a pak to začne. Takto už druhý měsíc ![]()
@Michaela99 píše:
Ahoj Holky, prosím nesetkala ste se některá se špiněním po menstruaci, průběžně během celého cyklu a to az do MS? Nekdy to na den nebo dva přejde a pak to zas přijde. Po MS mám klid tak den, max dva a pak to začne. Takto už druhý měsíc
Resim ted podobnou vec. Nejdriv to zaclo spinenim po ovulaci a kdyz postupem casu spineni zaclo jeste pred ovulaci, zacala jsem resit s doktorem. Podle krve vse v poradku, nicmene jsem si nechala napsat Duphaston a i tak spinim. Snazime se o mimco a ted po 3 mesicich s Duphacem jdu znovu na kontrolu. Nicmene podle krve i ultrazvuku bylo vse v poradku, tak to nechapu a jsem z toho dost nestastna ![]()
@PastikaJatrova také se snažíme o miminko. V pondělí jdu do CAR, tak se tam přeptám. Měla bych mít kolem 9.2. IUI, tak aby to vůbec dopadlo ![]()
@Michaela99 píše:
@PastikaJatrova také se snažíme o miminko. V pondělí jdu do CAR, tak se tam přeptám. Měla bych mít kolem 9.2. IUI, tak aby to vůbec dopadlo
Tak to budu drzet palce. My se snazime teprve 3/4 roku a pritom prvni dite na jeden jedinej pokus. Mne doktor rikal, ze pokud je jen spineni a hormony ok, tak je to proste v poradku a otehotnet se da a prej to moc hrotim. Hrotim, protoze nechci 2 jedinacky. Chci mit proste 2 partaky, kteri od sebe vekove nebudou 5 let ![]()
Dobrý den chci se zeptat nikdy jsem to neměla už 2 roky se snažím s přítelem o mimco ale 24,25,26 teď v prosinci jsem lehce slíbila bylo to až nahnědlé a teď jsem měla dostat ms ale ta nepřišla myslíte že by se zadařilo?
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s něčím podobným, po menstruaci jsem spinila asi 5 dni, dostala jsem na to ascorutin, přestalo to, ted před menstruaci opět špinění, předtím se mi to nedělo. ![]()
Tak to mně pěkně štve
zrovna na tuhle ms jsem nejvíce čekala, aby mi dr mohla píchnout ant. injekci a ono zrovna tohle
. Co si o tom myslíš o sobně ty?