Špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kamoska13
4.4.13 14:25

Tak to mně pěkně štve :roll: zrovna na tuhle ms jsem nejvíce čekala, aby mi dr mohla píchnout ant. injekci a ono zrovna tohle :think:. Co si o tom myslíš o sobně ty?

• Citovat
  • Upravit
13837
4.4.13 14:28
@kamoska13 píše:
Tak to mně pěkně štve :roll: zrovna na tuhle ms jsem nejvíce čekala, aby mi dr mohla píchnout ant. injekci a ono zrovna tohle :think:. Co si o tom myslíš o sobně ty?

ten styk 26.3. byl nějakým způsobem chráněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamoska13
4.4.13 15:55

Nebyl jen prerušovaný… provozuji ho už od šestinedělí…vim že je to špatně, právě proto sem chtěla už tu injekci.. tak jsem si před chvíli dělala test a je negativní…

• Citovat
  • Upravit
43
15.3.15 11:41

Ahoj holky, chci oživit tohle téma. Jak váš gynekolog řeší špinění před menstruaci? Nejdřív jsem myslela, že jsem to dostala, ale 5dnů jsem zaznamenala jen několik ml krve a až šestý jsem měla klasickou menstruaci i s bolestmi. Takže šlo asi o špinění.. Snažíme se podruhé otěhotnět a při tom špinění by to prý mohl být problém. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.3.15 16:55

@Zoot Právě řeším to samé a k tomu ještě děsny bolesti prsou.Moje gynekoložka mi dala duphaston a vzala mi krev.Tak jsem sama zvědava jestli se mi to upraví, nebo co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.3.15 17:53

@Lůca07 a jak dlouho se snažíte, že dr přistoupila na léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.3.15 12:12

@Zoot To jediný nemáme společný, já se chci snažit až tak někdy od září ale chci si dát tělo do kupy a připravit se:).Jak dlouho se snažíš ty? Takže ona hned jak jsem jí to řekla mi nasadila prášky. A když jsem si volala na výsledky krve, tak jsem měla všechno v pořádku. Na kontrolu jdu až po ms tak jsem zvědavá co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.3.15 13:04

@Lůca07 cca 3 mesice. Chci to zatim upravit pyridoxinem (B6) a kontryhelem (bylina). Pry je dobry i drmek… Cetla sis neco o tech bylinkach? Ja jsem rok po porodu, tak je mozne, ze mam jeste trochu rozhazene hormony. A tohle by to mohlo srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.3.15 23:18

@Zoot Kontryhel jsem pila a moc mi teda nepomohl a prave jsem cetla, ze kdyz ho pijes nejak spatne (pred nebo po ovulaci) tak si to tim muzes aji rozhazet. Nevim co je v tom pravda, ja se v tom vubec nevyznam.Ja jsem taky rok po porodu tak jestli se to tak rozhazi ale zezacatku po porodu jsem to mela nadherne pravidelny a az tak po ktictvrte roku mi to zacalo blbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.1.22 16:20

Špinění během cyklu

Ahoj Holky, prosím nesetkala ste se některá se špiněním po menstruaci, průběžně během celého cyklu a to az do MS? Nekdy to na den nebo dva přejde a pak to zas přijde. Po MS mám klid tak den, max dva a pak to začne. Takto už druhý měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.1.22 16:53
@Michaela99 píše:
Ahoj Holky, prosím nesetkala ste se některá se špiněním po menstruaci, průběžně během celého cyklu a to az do MS? Nekdy to na den nebo dva přejde a pak to zas přijde. Po MS mám klid tak den, max dva a pak to začne. Takto už druhý měsíc :zed:

Resim ted podobnou vec. Nejdriv to zaclo spinenim po ovulaci a kdyz postupem casu spineni zaclo jeste pred ovulaci, zacala jsem resit s doktorem. Podle krve vse v poradku, nicmene jsem si nechala napsat Duphaston a i tak spinim. Snazime se o mimco a ted po 3 mesicich s Duphacem jdu znovu na kontrolu. Nicmene podle krve i ultrazvuku bylo vse v poradku, tak to nechapu a jsem z toho dost nestastna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.1.22 14:08

@PastikaJatrova také se snažíme o miminko. V pondělí jdu do CAR, tak se tam přeptám. Měla bych mít kolem 9.2. IUI, tak aby to vůbec dopadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
29.1.22 19:34
@Michaela99 píše:
@PastikaJatrova také se snažíme o miminko. V pondělí jdu do CAR, tak se tam přeptám. Měla bych mít kolem 9.2. IUI, tak aby to vůbec dopadlo :think:

Tak to budu drzet palce. My se snazime teprve 3/4 roku a pritom prvni dite na jeden jedinej pokus. Mne doktor rikal, ze pokud je jen spineni a hormony ok, tak je to proste v poradku a otehotnet se da a prej to moc hrotim. Hrotim, protoze nechci 2 jedinacky. Chci mit proste 2 partaky, kteri od sebe vekove nebudou 5 let :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.12.24 19:13

Dobrý den chci se zeptat nikdy jsem to neměla už 2 roky se snažím s přítelem o mimco ale 24,25,26 teď v prosinci jsem lehce slíbila bylo to až nahnědlé a teď jsem měla dostat ms ale ta nepřišla myslíte že by se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.25 11:14

Špinění

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s něčím podobným, po menstruaci jsem spinila asi 5 dni, dostala jsem na to ascorutin, přestalo to, ted před menstruaci opět špinění, předtím se mi to nedělo. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex