Jak dlouho čekáte, když prodáváte v bazárku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
16.4.16 12:33

Jak dlouho čekáte?

Ahoj holky, jak řešíte obchůdek, když? Paní si v pondělí objednala z mého bazárku věc cca 350,– poslala jsem podklady k platbě. Balík už jsem měla připravený. V úterý v noci si ještě něco přiobjednala, že peníze pošle ve středu ráno, ale do pátku peníze nedošly, ani paní nereaguje. Jak dlouho byste čekali, když máte na danou věc další zájemce? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
16.4.16 12:39

Pokud nepřišly v pátek tak bych už nečekala :)

• Citovat
  • Upravit
27572
16.4.16 12:42

Napsat jí, že pokud peníze nereaguje a peníze nedorazili, bereš to tak, že obchod uzavřít nechce a věc přenecháš dalším zájemcům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
16.4.16 12:44

@Lendulka212 Vydržela bych ještě do pondělí a zájemce č. 2 poprosila o ztrpení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.4.16 13:05

Děkuji. je to těžké narazit na takové lidi, kteří mají objednávání věcí jen pro zábavu. Vše je na domluvě, klidně bych i počkala, stát se může cokoli, ale když se něco domluví, tak to tak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
16.4.16 14:02

Max do pondělí a pak zboží nabídla dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.4.16 16:14

Pokud paní penze poslala opravdu ve stredu ráno, je možné že dorazí v pondělí, obcas na peníze čekám i 2-3 prac dny než se připíší. četla si paní Vaše zprávy, když píšete že nereaguje, má hodnocení? podle toho bych se řídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.4.16 22:42

@smudlinky právě, že jsem paní ještě odpověděla v úterý v noci a už si to nepřečetla a do teď on-line nebyla. Je registrovaná od ledna 2016 a hodnocení nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák