Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U nás rok. Jen na vysledky z genetiky se čekalo 3 měsíce. Jenže pak mě trápily cysty ,měla jsem dlouhé cykly.
U vás musíte holt počkat na ty výsledky genetiky
Aleluuuja, tak to mame jeste spoustu casu teda. Dekuji. Doufam ze se Vam to aspon podarilo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mohla bych se zeptat, jaka doba uplynula. Od prvni navstevy na klinice az po IVF??? Za odpovedi moc dekuji. Prijde mi ze se nic moc nedeje. V Zari jsme byli na prvni konzultaci a SPG. V rijnu jsme podstoupili odber na genetiku. A ted nic… partner uziva vytaminy a v prosinci vychazi kontrolni SPG to uplynou 3mesice. A dal se domluvime. Prijde mi to pomale. Nebo se mi to jen zda???.
Ahoj.
To je hodně, hodně, hodně individuální.
Některému páru stačí jen pár týdnů, jiný chodí roky.
Ahoj, u nás byl ten postup teda rychlejší. Minulý rok začátkem dubna jsme tam byli na spermiogramu, koncem dubna jsme byli na první konzultaci i s vyhodnocením výsledků spg (zcela ok), odebrali nám krev na další testy a genetiku. Za asi měsíc byla konzultace výsledků genetiky a druhá konzultace, kde se stanovil postup a s dalším cyklem jsem začala se stimulací. V půlce července proběhl první KET. U nás bylo ale hned od začátku jasné, že se půjde do IVF.
Ahoj holky, mohla bych se zeptat, jaka doba uplynula. Od prvni navstevy na klinice az po IVF??? Za odpovedi moc dekuji. Prijde mi ze se nic moc nedeje. V Zari jsme byli na prvni konzultaci a SPG. V rijnu jsme podstoupili odber na genetiku. A ted nic… partner uziva vytaminy a v prosinci vychazi kontrolni SPG to uplynou 3mesice. A dal se domluvime. Prijde mi to pomale. Nebo se mi to jen zda???.