Jak do syna dostat vitamíny?

806
1.2.17 15:07

Jak do syna dostat vitamíny?

Zdravím maminky,
chtěla jsem se zeptat, mám syna (19 měsíců), který dost špatně jí. Často místo normálního jídla skončí na sunaru. Ale co mě poslední dobou trápí, že vlastně nejí žádné ovoce, vitamíny a tak. Když mu ho nakrájím, nechce, to už musí být, když si náhodou dá. Když mu to rozmixuju, také nechce, on prostě všeobecně špatně jí. Šťávy a čaje také nechce, jen vodu. Teď je po měsíci zas nemocný, tak nevím, jestli mu něco nechybí.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2332
1.2.17 15:15

Daj mu spravit krvne testy a budes vediet na com si. Vela mamin ma pocit ze dieta malo je a ma nedostatok vitaminov, ale velakrat to tak nie je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.2.17 15:17

A co kupovaný přesnídávky? Můj syn nejed ovoce v žádný jiný formě, kupovala sem mu 100% ovocné bez přidaného cukru, to měl rád, a tu kapsičku si dá s chutí i teď. Jinak ovoce jí jen banán jinak nic. Je mu 29 měsíců, sou to lumpové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
1.2.17 15:52

Ahojky, můj syn také ovoce nic moc, zelenina vůbec, tak jsem mu koupila multivitamínovy sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 16:29
@pokymata píše:
A co kupovaný přesnídávky? Můj syn nejed ovoce v žádný jiný formě, kupovala sem mu 100% ovocné bez přidaného cukru, to měl rád, a tu kapsičku si dá s chutí i teď. Jinak ovoce jí jen banán jinak nic. Je mu 29 měsíců, sou to lumpové.

Jsou to lumpové, můj syn zase nejí ve školce, vůbec nic, ale doma celkem všechno. Mluvím o vařených jídlech. Naštěstí ovoce, zeleninu, bílé jogurty a sýry, maso pečivo atd jí. Ale s vařeným pokrmem je to šílený. Jo a je předškolák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.2.17 16:45

Můj nejí ovoce od malinka, ani přesnídávky, jednou za čas si dá banán, kousek jablka nebo salátovou okurku, neřeším to, já to taky nemusím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
1.2.17 21:06

Děkuju za rady :-) taky jsem to moc neřešila, prý je u nejedlíků nejlepší to tolik neřešit…ale jak je teď po měsíci zas nemocný, tak jsem si říkala, jestli mu něco nechybí. Zkusím ty přesnídávky, ty jsem teď docela přestala dávat, protože jsem je načaté a skoro plné vyhazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí