Jak donutit dítě pít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak už psaly holky výše, započítávají se veškeré tekutiny i ty, co jsou v jídle. Takže jste na tom naprosto v pohodě.
Když nad tím přemýšlím, tak já sama často vypiju jen půl litru denně a stačí mi to.
Můj syn má s pitím taky problémy, Pije jen čistou vodu a za den do něj nedostanu víc než 300 ml
Ještě kojím, ale vůbec nemám představu, kolik mléka ode mě vypije (ale nic moc to nebude, sotva 100 ml). Chytil se mi jen na hrneček s brčkem značky Comox (ale ten už se přestal vyrábět). Zkusím se poohlédnout po jiném hrnku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to já mám taky problém s mým synem aby pil v září mu bude 5 let a otva vypije za den půl litru a to ho furt nutím at pije,ve školce nevim kolik toho vypije a prý pijou casto.Co se týká polívek ty papá a jí ted hodně melouny a okurky zelené v kterých je taky voda,ale prostě my to přijde málo těch tekutin co by mě kdo pls poradil díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky, jsem už bezradná…:-( Dcera 2 a půl roku, během posledního roku roku jsme vyzkoušely hromadu různých druhů hrnečků, pítek, flašek…Nic, bez úspěchu. Pila jedině z flašky s cumlem. To vypila i 1,5 tekutin za den, vše ok. Ale před třemi dny už si cumel rozkousala, tak jsem flašku vyhodila s tím, že už je dost stará a může pít normálně z hrnku. Ale bohužel, pít z hrnku umí, to už mi několikrát ukázala, ale prostě nebude..jenom cucá…dala jsem ji i tu hromadu hrnku s ruznyma pitkama…ani z jednoho proste pit nebude. Jestli za den vypije 200ml, tak je to moc. Je protivná, kruhy pod očima, ospalá…prostě je vidět, že ji voda chybí. A čůrání taky nic moc.
A ted dotaz, dát ji zpátky flašku a nebo vydržet a rozpije se sama? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nattallia píše:
Mám takový malý velký problém.Natálka bude mít 11 měsíců.3 krát denně má 230 ml mléka v poledne masozeleninový příkrm a večer kaši.Takže celkem za den vypije necelý litr tekutin.Na to že má 9,5 kila mi to příjde málo.Když jí uvařím čaj tak ho nechce.Zkusila jsem už spoustu druhů i takové ty kupované ovocné štávy i jenom kojeneckou vodu a taky nic.Když si opravdu dám práci a celý den co 5 minut jí dávám pít tak maximálně necelých 100 ml vypije ale to ještě část vyplive a vyšbrňá jak to otáčí hore dnema někdy nevypije vůbec nic.Zkoušeli jsme i po lžičkách i hrnečkem ale to se napije a zase to prská ven.Tak nevím protože už bych chtěla aspoň jedno to mlíko nahradit něčím jiným a mám strach aby nebyla dehydratovaná.Ale přitom malá vůbec nevypadá že by jí ty tekutiny chyběli prospívá je spokojená tak nevím.Máte někdo takové zkušenosti??Prosím poraďte
Měli jsme stejný problém, ale nevypila ani decku k UM. Dostali jsme do ní pití jen lžičkou. Teď jí budou tři a už od dvou nepustí láhev s pitím od pusy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás zabralo jedině brčko…:-) hrnek taky nic moc, ale brčko zabralo…máme lahvičku hello kitty, ale ta teče takže vyzkoušíme od aventu a snad to bude to stejné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sjuzn1
Levnejsi je z dm babylove, stoji tretinu a verim, ze poslouzi stejne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 já jí mám mysláte tuto
http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/no-spill-flip-it-kelimek-s-brckem-355ml/ nebo něco podobného ale to brčko musí s tosknout víc a to jí nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 http://www. nejbaby. cz/lahev-s-brckem-420ml-no-spill-flip-it-nuby-zluta/d-84053/ tuto máme
a to jí nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brcko nebo pullitr, jako tata. Take bych zkusila i vodu se stavou, i kdyz jsem proti stavam. „Kubikova piti“, jak sem dala @CokeLady take funguji u mnoha deti z okoli. Tvuj velky hrnek, plechacek. Treba ji vadi plast.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, sladká pití máme odzkoušené všechny…z hrnků aventy, nuky, známé i neznámé značky…plechové i plastové hrnky, s obrázkama i bez…flašky od jupíků, kubíků..:D akorát ten kubík watter jsme ještě nezkoušely, to zkusím zítra..je fakt, že jsem ho už dneska v obchodě měla v ruce a pak jsem ho zpátky vrátila do regálu - ten obsah je strašná hnojda…ale zkusíme…jo a z brček máme takovou tu pěknou flašku od nuku - ale tahat to jde ztěžka…je nějaký hrnek, se kterým to jde z toho brčka lehko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sjuzn1
Jo, jo, to bude ona. Ja z toho tez zkousela pit a moc mi to neslo, ale dcera to, nechapu, umi. Ale je fakt, ze mimi asi sajou nejak jinak, me to totiz neslo ani z avent lahve s cumlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady to jo, to máš pravdu…zítra to zkusím…snad se chytne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit