Jak donutit dospělé dítě jít do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
11.2.26 13:02
@j.a.n.i1 píše: Více

přesně, a proto když já nemám potřebu shazovat tvůj názor, není nutné shazovat ten můj, ne? ;) mě brigády pomohly, naučila jsem se znát hodnotu peněz, hospodařit si s nima atd. Ty ses to naučila zas jinak…je otázkou jak se to učil bratr zakladatelky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
11.2.26 13:03
@Yasmen píše: Více

já psala, že je to jen o tom? dovolila jsem si napsat, že se to na tom děti můžou hezky naučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.2.26 13:06
@Keyllah píše: Více

Tak i dítě bez brigády ví, že nechce dělat uklízečku :) ale samozřejmě někdo to dělat musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.2.26 13:09

Ano neni, takze to nesouvisí s tim ze bez brigády nemá pracovní návyky, nezná hodnotu peněz a nemá benefity do budoucna.
Každy to ma jinak. Pohoda.

A ano, můžeme jít dal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
11.2.26 13:12
@_.Emilyyy píše: Více

můžem, jen si s dovolením nechám svůj vyzkoušený a osvědčený model a není nutné mě přesvědčovat o opaku ( že máš pravdu ty a ne já :-))) já ti to taky nedělám, ano? ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
@Mkmkz píše: Více

Každy si hledá cestu jinde a má jiné cíle :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21060

Jak tak přemejšlím o příjmech v různých odvětvích, tak jsem se měl víc snažit buďto v tělocviku a nebo v hudební výchově. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.2.26 13:13

Ne, nemusíš byt vztahovačná :kytka:
Ja mam názor, ty máš názor. Nic se přeci neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
11.2.26 13:14
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10827
11.2.26 13:20

Bratr zakladatelky je dle mého názoru typický odpůrce systému, který neuznává chození do práce, mít rodinu a děti, nevlastnit žádnou movitost, ŘP, atd. Jen parazitují a přiživují se na rodině a jejich maximální záliba je počítač.

Většinou jsou takoví lidé feťáci, či psychicky nemocní lidé, kteří pak provedou nějakou tragédii…takže tady bych se to snažila podchytit včas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.2.26 13:20

No pubertální dítě, dospelej- v tom jsem rodič teoretik :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
11.2.26 13:21

Možná by ho ta práce naučila si vážit těch který to dělají.
Viděla jsem video, kde tři fracci ze zřejmě bohatých rodin natáčeli uklízečku na wc, byli drzí, vysmívali se, tykali ji. Pani, která by mohla být jejich babička.
Za takové ditě já bych se styděla.
Tím nechci tvrdit že tvé dítě takove je, neznam ho, netroufla bych si to ani naznačovat. Jen mi to tato diskuze připomněla.
Těm bych zrovna dala na tom zachodě povinně brigádu i kdyby ji stolrát nepotřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.2.26 13:23

Je otázkou, byla by si to schopná vidět? Nebo jen svoje dítě chceš vidět v dobrém světle, tak ho tak vidíš? samozřejmě je i o ostatních uživatelkách, který mají protiargument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
11.2.26 13:32
@madona373 píše: Více

to je :mrgreen: můžeš se jen snažit jak to jde a následně doufat a dát se na modlení :think: já budu praktikovat to, co se osvědčilo u mě…jak to bude fungovat u mých dětí, uvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
11.2.26 13:42

@Bytsamsebou A nebo je to obyčejná lemra, které se nic nechce a proč taky, když maminka sice brblá, ale nadále se stará. A pokud by se mamince nechtělo, tak je tu ještě babička. Jeho nic nenutí někam chodit, když nic nemusí a všechno má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat