Jak donutit dospělé dítě jít do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monchichik píše: Více
Všechno toto může souviset i s tím feťákem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
Jasne
Každá chceme, aby z dítěte byl hodný a dobry člověk, který se chová hezky k ostatním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to beriem podľa seba - brigádu na strednej som mala len jednu jednodennú a nedala mi do života vôbec nič. Oveľa viac mi dali neplatené aktivity súvisiace s oborom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše: Více
Já nečekala, že bys odpověděla něco jiného
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše: Více
A co dělá tvá dcera celé prázdniny? Když není škola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bratr už na střední škole sem tam nešel do školy a mamka mu to omluvila, to jsme jí říkali, že je to blbost. Ale to bylo jen párkrát, on školu v pohodě dodělat, udělal maturitu hned napoprvé, udělal i řidičák. Po maturitě šel na vysokou školu, tam chodil jeden semestr, ale jeho tehdejší slečna ho přesvědčila, že má jít do práce, aby měli peníze a mohli spolu být častěji, že když chodí do školy, tak spolu nemohou být tak často. On se na její popud přes nesouhlas celé naší rodiny na školu vykašlal a nastěhoval se k jejím rodičům. Nastoupil tam do práce, kam chodil přes půl roku, pak se ale rozešli, on se přistěhoval zpět k mamce a od té doby je bez práce.
Přijde mi, že jak se od mala obklopuje lidma, co jsou taky non-stop na počítači, tak mu to přijde normální. Naopak mu přijde asi divný chodit každý den do práce nebo nevím. Každopádně když na něj mamka naléhala, tak přišel právě s tím, že si udělá ten kurz. Ten dodělal a od té doby zase nic.
To, že by kvůli nějaký holce začal fungovat je dost možný, ale on si nachází přítelkyně vlastně jenom přes počítač, takže ty jsou většinou stejný jako on…
- Citovat
- Upravit
@TerezaVoříšková píše: Více
Já myslím, že normálně prožívá dětství se svými kamarády a rodinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Neměla ho mamka nechat vrátit se domů. Chodil tam do práce, měl si najít svůj podnájem a zůstat tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezaVoříšková píše: Více
Jak v 15 trávila prázdniny? No stejne tak jakové 14
.
Ted žije od 19 v zahraničí kvůli studiu, ma příjmy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více¨
takže to je víc než rok, co se rozešli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit