Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bude mi 30 a nikdy jsem s partnerem nedosáhla orgasmu.Sama přes klitoris to umím během pár vteřin, ale při sexu nebo orálně se to ještě nepovedlo.Je to i problém proto, že všichni my bývalý mi orální sex nedělali. Slysela jsem jen kecy, to je hnusný a přece ti nebudu olizovat něco, čím curas a podobně kecy.Ja si k tomu vybudovala odpor.Mam v hlavě zmatek a blok, že to je trapný a že co když nevonim a jak se u toho chovat a uvolnit a prostě takové nesmysly. Protoze vím, že dřív to ostatním vadilo. Jasny nevyzrali chlapi, prostě blbci.Ted mám nového přítele, jsme spolu půl roku a ten mi orální sex dělá a baví ho to.Dela to rád a pořád mi říká jak ji mám sladkou a bla bla až se cítím trapné 😁 jenže orgasmus pořád nic, já mu říkala že předešlé vztahy mi to zničili, že mi to nikdo nedělal a že mám v hlavě jen to, že sex končí tím, že se udělá chlap a hotovo. Bojim se že za chvíli mu to bude vadit a bude zle. Nechci o něj přijít, pořád říká, že musíme udělat i mě a vymysli, co a jak.Ja mu na začátku vztahu říkala že orální sex moc nemusím, ale ve skutečnosti to bylo spíš to, aby mi to nedělal, že z toho mám nervy díky předešlým vztahům, chvíli byl klid a pak si stejně udělal své a šel do toho 😁asi je to pro něj důležité dělat mi orál. Z predeslych vztahu na to zvyklej je a i to u bývalých šlo, u mě ne, nevím, co s tím a akorát se trápím 🥺co mám dělat?
Když si to umíš udělat sama, jednoduše to stejným způsobem nauč chlapa, co je na tom těžkého? ![]()
Zkus koupit Satisfyer, co je zároveň i vibrátor (na Aliexpressu seženeš za pár korun) a hrejte si s ním. Zkus na to nemyslet, prostě se tulit a hrát si. Snad se toho bloku s jeho trpělivostí zbavíš…
Co zkusit dráždění prsty při sexu? Nejprve třeba sama a pak to naučit partnera. Nebo dle příspěvků výše, zkus navrhnout partnerovi koupi hračky a zapojit ji do hrátek.