Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč by ti to proboha pral? a že bylo zmuchlané, vyžehlit jsi to nechtěla? po rozchodu 😂
Buď ráda, že to za tebou nacházel z okna
Ty bys mu to vyprala, vyžehlila a úhledně poskládala do tašky? Já ne.
A tys ty věci měla jako v koši na špinavé prádlo nebo sis je zmuchlané uklízela k němu do skříně? Nebo já jako nevím, ale když jsem takhle docházela k partnerovi a měla tam svůj „šuplík“, svoje věci jsem si tam vždycky sama srovnala… 🤔
Když jsem na podzim odsouvala ex, taky jsem mu nic neprala, proč bych to proboha dělala? A co mi tu nechal, že si „někdy přijde“, to skončilo na silvestra v popelnici.
Ty se s ním rozejdes a on Ti má balit věci jak na tábor?:D taky slušný
@lucad77 píše: Více
To je ta, co si stěžovala na spolupracovníky, že jim vadí její dcera v práci. Když nemohla dát dítě do školky. ![]()
Konečně nový příběh, to tu ještě nebylo. A aspoň trošku srandovní, lepší než,,zamilovala jsem se do tchána".
Ahoj. Jsem hrozně zklamaná a chci slyšet názor od ostatních. Přijela jsem si odstěhovat věci od bývalého a on mi prostě s ničím nepomohl. Myslela jsem, že to moje oblečení, co tam mám třeba vypere a nějak nachysta a dá mi ho aspon vyprané. I ostatní věci, že už třeba zabalí a tak a nic. A místo toho jsem odvážela zmuchlané oblečení. Jsem fakt naštvaná a zklamana, že jsem mu ani za to málo nestála.