Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Švédka87 píše: Více
jasně, rozejdeš se s násilníkem a tyranem a na rozchod mu vypereš a vyžehlíš, ok ![]()
@Švédka87 píše: Více
já také ne, co si nevzal hned, letělo do popelnice - smradlavé cizí věci doma nestrpím
@Keyllah píše: Více
No akorat to překrucuješ. Já žádná tyranka nejsem. Jsem žena, kterou chlap nechal ve fakt blbý situaci, kdy jsem si musela z niceho nic hledat bydleni, ve kterem jeste neni ani ta blba pracka. A kdovi, jestli si ji v nasledujicich par mesicich vubec zvladnu poridit. Ty vydaje jsou strasny. Realitak, kauce, najem dopredu a jsem bez penez. A to tam neni nabytek. A ani se nesnažil mi trochu ulehčit. A vy se tu na mě slitnete…
@BazalkaZelena píše: Více
A v čem by to měl ulehčit? Zeptat se, kde budeš bydlet, že b, tam občas bydlel teda s tebou? Nebo že by ti platil nájem? Nemá k tobě žádnou vyživovací povinnost ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
No tak právě tim stěhováním mi mohl ulehčit. Sbalit ty věci, nachystat, vyprat a odvezt. No nic, to nemá cenu.
A máš jedno rozumné a logické vysvětlení, proč by to měl dělat? ![]()
Asi by sis měla srovnat v hlavě, že jste se rozešli, a holt už ho nezajímáš. Dokážu pochopit, že když to bylo z jeho strany, tak to nemáš ještě v hlavě zpracovaný, ale opravdu jsi čekala, že ti věci vypere, zabalí a ještě odveze?
@arinecka píše: Více
Jo, byl to můj nejbližší člověk. Čekala jsem, že mi i tak pomůže.
@malákráličice píše: Více
On se rozešel se mnou. Jen tak. Prý mě, že ke mě neciti, co by asi měl, že mě asi nemiluje. To bylo vše co mi řekl. Dal už jsem se ho neptala. Beztak je v tom jiná, hezčí.
Příspěvek upraven 29.04.24 v 15:02
trollíš a chechtáš se při tom, nebo máš poruchu autistického spektra?
Bavi me predstava, jak se rozejdu s chlapem, posbiram po baraku jeho veci, uhledne mu je zabalim do krabic. Obleceni vyperu, vyzehlim a vsechno mu to privezu do noveho domova idealne i s krabickama s navarenym jidlem na tri dny. Samozrejme bych mu poprala, at se mu krasne zabydluje, jidlo chutna a kdyby neco potreboval, at se ozve. Takova jsem ja. ![]()
Já to nechápu
Předal ti ho tak, jak sis ho tam nechala. Proč by ti ho měl vyprat?