Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Winter garden píše: Více
Páni, tak pokud to člověku způsobí takové potíže, tak to je teda šmakuláda, opravdu.
Já vyfasovala nějaký preparát přímo od gynekologa, vysolila 600 a prostě fuj. Ten pach je sice slabý, ale já to cítím i tak a prostě nemůžu. Ale já mám obecně potíže s polykáním tablet, plus teď v těhotenství mi extrémně vadí veškeré pachy a bohužel i pouhá myšlenka na pachy. ![]()
Trime teď dělá oleje, jsou s takovou jak kdyby citronovou příchutí. Lžička a hned zapít a snese to i člověk, kterému se okamžitě navaluje z jakékoliv ryby ![]()
@Neboj píše: Více
Ale nebyla to nejaka no name znacka, jen meli peknou cenu. Equazen nijak nechutná a nesmrdi. Jine uz bych nekoupila.
Ja synteticky hnus nejem a nerozumiem preco sa stale vsecia upinate k tomu ze cim je to syntetickejsie a hnusnejsie tym je to lepsie.
Ja mam rad rybaciu pomazanku (to fakt zvladne urobit aj clovek ktory ma obe ruky lave a ked si na vrch dam kolieska z vajicka na tvrdo tak to je velmi vyvazena potravina
), udenu makrelu, tresciu pecen, pstruh, kapor, uhor (posledne menovany nic moc po stranke omega 3)…
Vlasske orechy mame doma stale v miske (z vlastnych stromov) a jeme ich tak ako niekto je slane chipsy…
Dalej mas vela dalsich moznosti: Soja, Losos, Ustrice, Ancovicky, Tuniak… Kludne is mozes urobit tuniakovy salat a zakapnut to olejom z vlasskych orechov - na mna dost malo masa, ale inak to je celkom zaujimava kombinacia chuti, taka plna a vobec to nieje zle.
Ak sa tomu chceme povenovat trosku viac tak by sme mali zvazovat aj mnozstvo a pomer jednotlivych kyselin, pretoze niektore mozu sposobovat traviace tazkosti ktore su sice neprijemne ale nie nebezpecne a niektore mozu sposobit naozaj vazne komplikacie (napriklad u ludi ktory beru lieky na riedenie krvy, alebo lieky na posilenie/obmedzenie imunity, problemy s tlakom… podobne stav zlcniku ovplyvnuje vstrebatelnost a pecene spracovanie), takze ako vzdy sediva je teoria, zeleny strom zivota a ziadne zuvacie hluposti nenahradia prirodzenu stravu.
Edit: A este som zabul fazul ua hovadzie