Jak ho přimět k doznání?

54
25.10.22 18:39

Jak ho přimět k doznání?

Ahoj, potřebuji poradit, co dělat. S manželem jsme přes 4 roky, rok manželé. Po třech nezdarech se nám konečně podařilo počít a já jsem v šestém měsíci. Byla jsem šťastná, ALE. Manžel začal asi půl roku zpět dost často chodit do klubu. Zpočátku jsem chodila s ním, bylo to fajn občas vypnout. Ale co jsem otěhotněla, nepřijde mi rozumné chodit po nocích do klubu. Takže chodí sám. Jak jsem ale zjistila, píše si s jednou, se kterou se tam seznámil. Když jsem ho konfrontovala, řekl, že ji domlouvá mně - chtěla jsem to zkusit s holkou. Tak jsem mu řekla, že v těhotenství to z důvodu rizika onemocnění zkoušet nechci. Ale píše si s ní dál. Konverzace maže, takže ani nevím, co si píšou. Když mu přijde v noci zpráva a já se ho zeptám, kdo mu píše, odpoví, že jde jen o oznámení Messengeru. Co mám dělat? Bavili jsme se o tom už několikrát. Kdyby šlo jen o zprávy, budiž, ale když se potkávají v klubu, tak mu prostě nevěřím. Je nějaká možnost přimět ho k tomu, aby mi přiznal o co jde? Nebo to mám vzdát? Omlouvám se za román a děkuji že rady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12610
25.10.22 18:41
@Katka1203 píše:
Ahoj, potřebuji poradit, co dělat. S manželem jsme přes 4 roky, rok manželé. Po třech nezdarech se nám konečně podařilo počít a já jsem v šestém měsíci. Byla jsem šťastná, ALE. Manžel začal asi půl roku zpět dost často chodit do klubu. Zpočátku jsem chodila s ním, bylo to fajn občas vypnout. Ale co jsem otěhotněla, nepřijde mi rozumné chodit po nocích do klubu. Takže chodí sám. Jak jsem ale zjistila, píše si s jednou, se kterou se tam seznámil. Když jsem ho konfrontovala, řekl, že ji domlouvá mně - chtěla jsem to zkusit s holkou. Tak jsem mu řekla, že v těhotenství to z důvodu rizika onemocnění zkoušet nechci. Ale píše si s ní dál. Konverzace maže, takže ani nevím, co si píšou. Když mu přijde v noci zpráva a já se ho zeptám, kdo mu píše, odpoví, že jde jen o oznámení Messengeru. Co mám dělat? Bavili jsme se o tom už několikrát. Kdyby šlo jen o zprávy, budiž, ale když se potkávají v klubu, tak mu prostě nevěřím. Je nějaká možnost přimět ho k tomu, aby mi přiznal o co jde? Nebo to mám vzdát? Omlouvám se za román a děkuji že rady :roll:

Chodila bych s nim, preci tam maji i nealko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.10.22 18:48
@lilith1 píše:
Chodila bych s nim, preci tam maji i nealko..

A čeho tím docílí? Leda toho že nějakej ožrala do ní strčí. A chlap bude sukat za rohem.

• Citovat
  • Upravit
31286
25.10.22 19:02

Kdyz to vezmu kolem a kolem, k cemu doznání? Vis ze si s ni pise, vis, ze se s ni taha po nocích. Takze bud to ukonci, nebo se vazne chce rozvadet s tehotnou manzelkou? A az si rozmysli, co drahousek chce, muzete se bavit dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4464
25.10.22 19:03

A chceš to doznání? Jak s ním pak naložíš? Rozejdeš se ním? Spíš bych se to snažila nějak konstruktivně vyřešit. Říct mu, jak to vnímáš, že ti to vadí a spíš než tohle, potřebuješ mít v těhotenství klid. Ale v klidu, bez hysterie a (vím, dělá se to blbě 🤦🏻‍♀️) bez výčitek. Zeptat se, proč vlastně má potřebu si s ní psát a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.10.22 19:04

Předložila bych má žádost o rozvod. Normálně naservírovala k snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
25.10.22 19:05

A mimochodem, to po tech klubech chodí sam? Nebo jak se na to tvari vasi kamaradi, ze doma ma tehuli a trajdá? Taky nic? To je mi výkvět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.10.22 19:12
@Mar__tanka1983 píše:
A mimochodem, to po tech klubech chodí sam? Nebo jak se na to tvari vasi kamaradi, ze doma ma tehuli a trajdá? Taky nic? To je mi výkvět…

Občas s ním chodí kamarád. Ale když jsem to před ním minule nakousla, řekl, že ta holka o manžela nemá vůbec zájem (je to mladá pipina a manžel je na ní „starej“). Ale známe to. Každý kryjeme své kamarády… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.10.22 19:19
@cverunka píše:
A chceš to doznání? Jak s ním pak naložíš? Rozejdeš se ním? Spíš bych se to snažila nějak konstruktivně vyřešit. Říct mu, jak to vnímáš, že ti to vadí a spíš než tohle, potřebuješ mít v těhotenství klid. Ale v klidu, bez hysterie a (vím, dělá se to blbě 🤦🏻‍♀️) bez výčitek. Zeptat se, proč vlastně má potřebu si s ní psát a pod…

To je právě to. Už mi došlo, že si píšou pravidelně. Ale když se ho zeptám, co za tím vidí, nebo proč si teda píšou, když to začalo kvůli mně a já teď nechci, tak mi řekne, že ona mu jen občas napíše jak se má apod., ale nic víc. Ale kdyby to bylo jen o tomto, tak nemá potřebu to mazat. Něco takového přece není tajné. Ale na to mi odpoví, že to maže, aby předešel mé žárlivosti. :nevim: Chci doznání, abych měla důvod vyšilovat. Kdyby to náhodou vedlo k rozvodu, chci vědět, že je to oprávněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.10.22 19:20
@Katka1203 píše:
To je právě to. Už mi došlo, že si píšou pravidelně. Ale když se ho zeptám, co za tím vidí, nebo proč si teda píšou, když to začalo kvůli mně a já teď nechci, tak mi řekne, že ona mu jen občas napíše jak se má apod., ale nic víc. Ale kdyby to bylo jen o tomto, tak nemá potřebu to mazat. Něco takového přece není tajné. Ale na to mi odpoví, že to maže, aby předešel mé žárlivosti. :nevim: Chci doznání, abych měla důvod vyšilovat. Kdyby to náhodou vedlo k rozvodu, chci vědět, že je to oprávněné.

A myslíš si, že je takový idiot, aby to na sebe dobrovolně prasknul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
25.10.22 19:22

Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.10.22 19:24
@terien píše:
A myslíš si, že je takový idiot, aby to na sebe dobrovolně prasknul?

Jsem naivní :zed: tak nějak doufám, že když dojde na lámání chleba, tak to přizná. Jenže když bych hned začala s rozvodem, řekl by mi, že když to tak cítím, asi nemá cenu o něčem diskutovat. Takže bych stejně věděla ho*no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.10.22 19:25
@Micilin píše:
Kolik vám je?

Pod třicet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.10.22 19:31

Myslím že s ji spí a nebo si píši oplzle zprávy. Kdyby si psali o tom, jak se mají a bla bla bla, tak to není potřeba mazat. :nevim:
Jako takového manžela bych nechtěla. Dala bych mu nůž na krk. Co bude dělat v šestinedělí a po porodu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.10.22 19:32
@Katka1203 píše:
Jsem naivní :zed: tak nějak doufám, že když dojde na lámání chleba, tak to přizná. Jenže když bych hned začala s rozvodem, řekl by mi, že když to tak cítím, asi nemá cenu o něčem diskutovat. Takže bych stejně věděla ho*no :,(

No on se bude divit, až na něj vybalíš proplacení části výbavičky, alimenty pro sebe a dítě, předpokládám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí