Řekl mi 'ozvi se' ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.22 11:32

Řekl mi 'ozvi se' ????

Zdravím.. jen v krátkosti :think:..
Vídám se s jedním klukem.. a když říkám vídám, myslím tím že jsme se viděli ‚jen‘ 3×.. ale dost si rozumíme a všechno. Jen teď naposled jsme spolu měli i sex, ale bylo to neplánovaně. Dokonce to i on říkal, že si myslel, že k tomu dojde později chichi. No ale ráno jsme oba museli do práce, takže jsme si dali pusu a on řekl, ať se ozvu.. já si pak vzpomněla, že když jsem se ozývala naposled tak mi napsal, že čekal až se ozvu.. a tak se chci jen zeptat jestli to je ok když se on neozve první?🤣 Rozumíme si a všechno, ale vrtá mi hlavou jestli to nemůže třeba znamenat, že nemá zájem nebo tak. Nevím. Co myslíte vy? :srdce: děkuji za odpovědi chichi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9757
25.10.22 11:37

Pošli mu SMS chichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.22 11:38

Já myslím, že muž se správnou maskulinní energií by se měl v začátcích ozývat jako první, snažit se. A určitě ne říkat „ozvi se“ :nevim: Zvláštní

• Citovat
  • Upravit
941
25.10.22 11:38
@Maria37 píše:
Pošli mu SMS chichi :lol:

Chichichi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
25.10.22 11:47

Ježíš snad záleží na domluvě ne? Jestli o něj stojíš a řekl ti, ať se ozveš, tak se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
25.10.22 11:55

Ozvi se a uvidíš, třeba jen chce vidět, že má ty zájem, aby se nevnucoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.10.22 12:01

Taky mi to rekl jeden typek po nasem rande, at se ozvu, ze je to ted na mne… :think: Ale neumim to - za prve plnit prikazy a ani byt v zacatcich nejaka echt akcni, to je na chlapovi… a neozvala jsem se :mrgreen: A nakonec se ozval on :P Takze bych byt tebou vyckavala, pokud je zajem, urcite napise sam ;)

• Citovat
  • Upravit
4817
25.10.22 12:24

Kdo to kdy viděl, aby v jedenadvacátém století první napsala chlapovi ženská! Já bych počkala, až zajde požádat moje rodiče, jestli mě může vzít (samozřejmě za doprovodu pratety Míly) na odpolední procházku a pak by se vidělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
25.10.22 12:32
@Anonymní píše:
Zdravím.. jen v krátkosti :think:..
Vídám se s jedním klukem.. a když říkám vídám, myslím tím že jsme se viděli ‚jen‘ 3×.. ale dost si rozumíme a všechno. Jen teď naposled jsme spolu měli i sex, ale bylo to neplánovaně. Dokonce to i on říkal, že si myslel, že k tomu dojde později chichi. No ale ráno jsme oba museli do práce, takže jsme si dali pusu a on řekl, ať se ozvu.. já si pak vzpomněla, že když jsem se ozývala naposled tak mi napsal, že čekal až se ozvu.. a tak se chci jen zeptat jestli to je ok když se on neozve první?🤣 Rozumíme si a všechno, ale vrtá mi hlavou jestli to nemůže třeba znamenat, že nemá zájem nebo tak. Nevím. Co myslíte vy? :srdce: děkuji za odpovědi chichi

rádo se stalo chichi :palec:

• Citovat
  • Upravit
463
25.10.22 12:44

Já bych si to přeložila jako „neozyvej se.“ Imponuje mi víc, když chlap sám dokáže projevit zájem než abych ho musela nahanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
25.10.22 12:53

Já myslím, ze ma rád, když si na nej taky vzpomeneš. Mne se taky líbilo, když občas ona napsala první a ja furt nemusel být onen prudic obecný. Pak totiž víš, že zájem je oboustranný :).
I když je fakt, že to bylo až v pozdější fázi a já to nemusel říkat :lol:. No, budiž, ale nic extra bych v tom asi nehledal, že by to něco znacilo. Normálně mu napiš a snad to tak nebude vždy :lol:. Kdyztak můžeš hrát blbý hry ve smyslu a teď počkám az mi napíše on! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
25.10.22 12:55
@Snowpaw píše:
Já bych si to přeložila jako „neozyvej se.“ Imponuje mi víc, když chlap sám dokáže projevit zájem než abych ho musela nahanet.

To hrotis. Sou zeny, co pozvaly na první rande ony mě, neboť asi viděly, jak sem marný a všecko mi trva :mrgreen:. První pusu sem taky dostal, nikoli dal :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
25.10.22 13:04

Už to ráno bych mu s pusou řekla: jasně, tak si pak dáme vědět :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
25.10.22 13:42
@Anonymní píše:
Já myslím, že muž se správnou maskulinní energií by se měl v začátcích ozývat jako první, snažit se. A určitě ne říkat „ozvi se“

Já naopak myslím, že muž se správnou maskulinní energií by měl v těchto případech být trochu nad věcí. To jest: nevzbuzovat v partnerce dojem, že ji nějak zoufale uhání a že slintá a má erekci pokaždé když si na ni vzpomene. Prostě nechtěl působit jako nadržený zoufalec.

A je i galantní: ponechává na dámě aby sama rozhodla, zda s ním zkusí i další sexuální nebo citové experimenty.

• Citovat
  • Upravit
Tala20
25.10.22 14:13
@vedma007 píše: Kdo to kdy viděl, aby v jedenadvacátém století první napsala chlapovi ženská! Já bych počkala, až zajde požádat moje rodiče …

Vedmo, to teda popisuješ nějak moc volnomyšlenkářsky. Zrovna jsem si četl Karla Václa Raise, a ten popisuje jak na to správně jít.

V první řadě se musí sejít otec s otcem, aby probrali jaké dostane nevěsta věno, případně (pokud nemají její rodiče všechny peníze pohromadě), dohodnou splátkový kalendář. Nesmí se zapomenout na výměnek pro rodiče - tedy dohodnout na kolik korců žita, brambor, lnu, ovsa, tuřínu budou mít nárok, kolik žejdlíků mléka (ovšemže nesbíraného, čerstvě nadojeného) budou dostávat, a kolik vajec, slepic a hus od „mladých“ dostanou ročně.

Teprve pak by se případně mohl vypravit ženich i se svým otcem do chalupy k nevěstě na námluvy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky