Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:![]()
Ja to vzdávám, no tak si roztaj. Jsem naprosto bezmocný
Už se stalo. Nemůžu roztat dvakrát po sobě. Přece. ![]()
@Snowpaw píše:
Už se stalo. Nemůžu roztat dvakrát po sobě. Přece.
Nikdy neříkej nikdy. Za 4 minuty se uvidíme. To se samým žárem ze mě vyparis ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím.. jen v krátkosti..
Vídám se s jedním klukem.. a když říkám vídám, myslím tím že jsme se viděli ‚jen‘ 3×.. ale dost si rozumíme a všechno. Jen teď naposled jsme spolu měli i sex, ale bylo to neplánovaně. Dokonce to i on říkal, že si myslel, že k tomu dojde později chichi. No ale ráno jsme oba museli do práce, takže jsme si dali pusu a on řekl, ať se ozvu.. já si pak vzpomněla, že když jsem se ozývala naposled tak mi napsal, že čekal až se ozvu.. a tak se chci jen zeptat jestli to je ok když se on neozve první?🤣 Rozumíme si a všechno, ale vrtá mi hlavou jestli to nemůže třeba znamenat, že nemá zájem nebo tak. Nevím. Co myslíte vy?děkuji za odpovědi chichi
Já bych se po sexu nikdy první neozvala, ale je to na tobě
@Lorre píše:
Já myslím, ze ma rád, když si na nej taky vzpomeneš. Mne se taky líbilo, když občas ona napsala první a ja furt nemusel být onen prudic obecný. Pak totiž víš, že zájem je oboustranný.
I když je fakt, že to bylo až v pozdější fázi a já to nemusel říkat. No, budiž, ale nic extra bych v tom asi nehledal, že by to něco znacilo. Normálně mu napiš a snad to tak nebude vždy
. Kdyztak můžeš hrát blbý hry ve smyslu a teď počkám az mi napíše on!
![]()
To je samozřejmé, ale po prvním sexu by se měl jednoznačně ozvat chlap
@Venetia píše:
@LorreTo je samozřejmé, ale po prvním sexu by se měl jednoznačně ozvat chlap
To už nevim co je. Nevybaluj na me takové detaily ![]()
Bych byla raaada, ze bych dostala aspon tu pusu.. Taky ji moh vypoklonkovat a nedovolit ji se ani vyčůrat, o hrnku Pigi čaje nemluvě ![]()
@Lorre píše:
To už nevim co je. Nevybaluj na me takové detaily
Bože, takovej mladej a nic?
@Venetia po dobrém sexu se vždy ozve ženská, mění se dynamika. ![]()
@Karel_Vostry píše:
@Venetia po dobrém sexu se vždy ozve ženská, mění se dynamika.
Já už zůstanu u té staré, vždy se mi to vyplatilo
@Venetia píše:
Bože, takovej mladej a nic?
To je jen pro skutečný mladý
![]()
@Lorre píše:
To je jen pro skutečný mladý![]()
Když to zvládneme my starý ![]()