Řekl mi 'ozvi se' ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
25.10.22 14:59
@Lorre píše:
To hrotis. Sou zeny, co pozvaly na první rande ony mě, neboť asi viděly, jak sem marný a všecko mi trva :mrgreen:. První pusu sem taky dostal, nikoli dal :oops: :lol:

To je záležitost vkusu. Jsou ženy, které si muze rády ulovi. A muži, kteří se nechají. Osobně je mi ale příjemný ten zájem muže, kdy on je ten aktivní, snaží se, zajímá se, malinko mě uhani. Nazveme to záležitosti osobního vkusu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.10.22 19:29

Ozvala bych se a příště tu pochodeň předala a řekla „Ozvi se“ dřív, než on :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
25.10.22 19:33
@Snowpaw píše:
To je záležitost vkusu. Jsou ženy, které si muze rády ulovi. A muži, kteří se nechají. Osobně je mi ale příjemný ten zájem muže, kdy on je ten aktivní, snaží se, zajímá se, malinko mě uhani. Nazveme to záležitosti osobního vkusu. :P

Já bych taky nechtel být uhaneny. To ja jsem ten co se stará :), takže i to má své hranice. Že se ozve např. první, to mě jen potěší. Někteří lidi to až moc proste resi. Mně trvá než se, jak se tomu říká, prolomi ledy? Tak některé zjistily, že mi musí pomoct jestli to chtějí urychlit :lol:. Ale to bylo před dávnou dobou, teď už sem stařík kterého to už nebaví se seznamovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.10.22 22:29
@Lorre píše:
Já bych taky nechtel být uhaneny. To ja jsem ten co se stará :), takže i to má své hranice. Že se ozve např. první, to mě jen potěší. Někteří lidi to až moc proste resi. Mně trvá než se, jak se tomu říká, prolomi ledy? Tak některé zjistily, že mi musí pomoct jestli to chtějí urychlit :lol:. Ale to bylo před dávnou dobou, teď už sem stařík kterého to už nebaví se seznamovat :mrgreen:

No, když mě uhani chlap, tak vím, že si mě vybral ze všech ostatních a že chce být konkrétně se mnou. Kdybych byla aktivní já a „dostala ho,“ neměla bych už pocit výjimečnosti. Kdybych to nebyla já, třeba by se našla jiná aktivní a on by šel do vztahu s ní stejně ochotně jako se mnou. Nejsem z těch, co vše nechá na chlapovi, ale zrovna v těch začátcích potřebuji jeho snahu zřetelně vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.10.22 00:40
@Snowpaw píše:
No, když mě uhani chlap, tak vím, že si mě vybral ze všech ostatních a že chce být konkrétně se mnou. Kdybych byla aktivní já a „dostala ho,“ neměla bych už pocit výjimečnosti. Kdybych to nebyla já, třeba by se našla jiná aktivní a on by šel do vztahu s ní stejně ochotně jako se mnou. Nejsem z těch, co vše nechá na chlapovi, ale zrovna v těch začátcích potřebuji jeho snahu zřetelně vidět. :mrgreen:

Taak, nesmíš být ledova královna :cert:, pak se na to vybodnu :mrgreen:. Chci jako taky ten pocit výjimečnosti, rozumíme si. Zítra 18:30 tě tedy očekávám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.10.22 03:28
@Lorre píše:
Taak, nesmíš být ledova královna :cert:, pak se na to vybodnu :mrgreen:. Chci jako taky ten pocit výjimečnosti, rozumíme si. Zítra 18:30 tě tedy očekávám :jazyk:

Domluveno. Ta louzicka roztateho ledu tam, to budu já. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
26.10.22 06:10

První, co mi to připomnělo, je tahle písnička :-)
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.10.22 10:12
@Snowpaw píše:
Domluveno. Ta louzicka roztateho ledu tam, to budu já. :oops: :mrgreen:

Sem teda nečekal že sem tak žhavý už od pohledu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.10.22 11:38
@Lorre píše:
Sem teda nečekal že sem tak žhavý už od pohledu :mrgreen:

Jasná věc. :mrgreen: Musela jsem si vzít sluneční brýle, abych vůbec nadatlovala odpověď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.10.22 11:44
@Snowpaw píše:
Jasná věc. :mrgreen: Musela jsem si vzít sluneční brýle, abych vůbec nadatlovala odpověď. :D

Vezmu ti este takovou tu ksiltovku se zabudovanym větrakem a solárním panelem, ať mi tam nezkolabujes, tak si nedělej vlasy nahoru. Možná este budeš potřebovat poradny nobl vejir :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.10.22 12:21
@Lorre píše:
Vezmu ti este takovou tu ksiltovku se zabudovanym větrakem a solárním panelem, ať mi tam nezkolabujes, tak si nedělej vlasy nahoru. Možná este budeš potřebovat poradny nobl vejir :lol:

Nic z toho mě nezachrání. Jsem smirena s tím, že roztaju. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.10.22 15:38
@Snowpaw píše:
Nic z toho mě nezachrání. Jsem smirena s tím, že roztaju. :,(

Ale jo, moc se neoblikej já ti přinesu k tomu zmrzku. Chces čokoládovou nebo radši třeba melounovou? :think: Potom už si klidně roztaj, jsem zvyklý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
26.10.22 15:45

..

• Citovat
  • Upravit
463
26.10.22 17:09
@Lorre píše:
Ale jo, moc se neoblikej já ti přinesu k tomu zmrzku. Chces čokoládovou nebo radši třeba melounovou? :think: Potom už si klidně roztaj, jsem zvyklý :jazyk:

Jsem roztala jen to čtu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
26.10.22 17:21
@Snowpaw píše:
Jsem roztala jen to čtu. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Ja to vzdávám, no tak si roztaj. Jsem naprosto bezmocný :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí