Puberta a věk 15 let

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.22 09:47

Puberta a věk 15 let

Jak přežít pubertu patnáctileté dcery a tím mít pohodu v rodině, v které manžel nic neřeší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
25.10.22 09:59

Nechápu dotaz :think: trošku konkrétněji by to šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.10.22 10:01

Nevim, co resi manzel…ja teda mam deti jeste mensi, ale doufam, ze do puberty zvladnu nejake techniky hlubokeho dychani nebo primo meditace, ktera mi vubec nejde, jinak ze me bude alkoholik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.10.22 10:04

Hlubokého dýchání a tichého počítání, ale stejně pro jistotu tu placatku mějte v kapse.

@beruska9 píše:
Nevim, co resi manzel…ja teda mam deti jeste mensi, ale doufam, ze do puberty zvladnu nejake techniky hlubokeho dychani nebo primo meditace, ktera mi vubec nejde, jinak ze me bude alkoholik :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
27247
25.10.22 10:06

@beruska9 @Prostě Vodnář Bych se musela holky uchlastat a to mám teprve 13 letého kluka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
25.10.22 10:08
@Anonymní píše:
Jak přežít pubertu patnáctileté dcery a tím mít pohodu v rodině, v které manžel nic neřeší.

Možná vzít si příklad z manžela a taky nic neresit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
25.10.22 10:13

Trpělivost, vždy připravena naslouchat, připravena pomoci, připravena poradit, smířit se s tím, že rada může být nevyužita

a hluboké dýchání a počítání to je opravdu základ a kupodivu opravu dobře, možná i nejlépe funguje láskyplné pevné objetí beze slov ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.10.22 10:14

V jednom časopise bylo kdysi napsáno: „Vydržte, vaši vnuci se za vás pomstí!“ :D Vždy si na to vzpomenu a hned je mi líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.10.22 10:17
@Alušáček píše:
Možná vzít si příklad z manžela a taky nic neresit ;)

No vidis, a ja to prave pochopila tak, ze si zakladatelka preje, aby manzel nic neresil :mrgreen:

No ono nejspis zaklad bude akceptovat, ze tohle obdobi je jake je, ze ti pubosi tim projit musi a nebrat si to osobne. Tam moje teorie ale zatim konci :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.10.22 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.10.22 10:18
@Anonymní píše:

Naše je o rok mladší. Jsou to prostě výkyvy. Někdy mám pocit, že mluvím se slečnou, která je dospělá, jak je rozumná. Jindy je takové telátko. Jediné co mi vadí, když začne mít držkovanou a hází oči. Když si vzpomenu na sebe. Nebyla jsem jiná. V něčem se vidím úplně. To si vždycky vzpomenu, jak mamka povídala, že děcka mi vše vrátí a přidají úroky🙈.
Takže obrnit si nervy. Koupit si čokoládu a nepos… se, nehrotit. Zákazy a příkazy nic neřeší. Dokud je to ve fázi občasných řečí a házení očí. Tak je to vlastně dobré. Někde to mají horší (návykové látky, podivné party atd.). Jen doufám, že se chytne hodného, normálního kluka. Když bude spokojená, zamilovaná, tak bude pořád dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
25.10.22 10:37
@zlabard píše:
V jednom časopise bylo kdysi napsáno: „Vydržte, vaši vnuci se za vás pomstí!“ :D Vždy si na to vzpomenu a hned je mi líp :D
:mrgreen: to je dobrý :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5082
25.10.22 10:41

@zlabard Super 👏 To si musím zapamatovat 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
25.10.22 11:22
@zlabard píše:
V jednom časopise bylo kdysi napsáno: „Vydržte, vaši vnuci se za vás pomstí!“ :D Vždy si na to vzpomenu a hned je mi líp :D

tak takhle je myšleno to, že pomsta nejlépe chutná podávaná zastudena :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
25.10.22 11:23

Příliš obecný dotaz… Přitom téma zajímavé. Taky mám zrovna doma puberťačku a občas to není snadné. Ale při takovém zadání fakt nevím, co napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
25.10.22 11:43

Netušila jsem, jak moc to bude náročné :oops: :,(
obrovská náladovost, hormony, drzost, odsekávání, bordelismus nejvyššího kalibru, práskání dveřma :(
nejvíc mi na rovinu vadí ten bordel (všude nechané hadry, věci, staré jídlo v pokojíčku, nádobí, obaly, psací stoly pokryté vrstvou VŠEHO)..
někdy je líp a poslechnou, někdy musím zařvat, ale včera už jsem se dočkala odpovědi : Neřvi zas.
To s těmi vnoučaty jsem si aktuálně nacpala do hlavy, trochu to určitě pomůže… ;)

Někdy jsou i milé chvíle, hodně komunikace, smích, vstřícnost… ale jsou to spíš záblesky, těch horších je daleko víc…
Asi to příroda fakt vymyslela správně, abychom se od nich dokázaly jako matky odpoutat a pustit je do světa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí