Puberta a věk 15 let

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33486
8.11.22 07:47

Teď jsem na FB četla toto: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5941
8.11.22 08:18
@Lucy75 píše:
@Hecate jj, já vím, vzpomínám ;) jsou hrozně moc na mobilech, to jediné na ně funguje, když nereagují ani na třetí výzvu, prostě jim ty telefony na chvíli vemu, než to udělají..

přitom mají jen úplně běžné a normální povinnosti typu vynést koš, vysát, vyklidit myčku… Ovšem uklidit si po sobě jaxi v sobě nemají :,( jsou schoné nechat pokrčené mokré ručníky u sebe v posteli, špinavé misky od jídla zavřít do šuplíků k učení, aby to „nebylo vidět“, použité spodní prádlo „odložit“ na pracovní stůl :,(

jedna navíc začla mít bohužel depresivní přepadovky s myšlenkami na smrt, takže jde k psycholožce, tím pádem na ni nemohu být nijak tvrdá, aby se její stav nezhoršil..
spustilo jí to nějaké video, jak mladá holka skočila pod vlak :( ty sítě to je prostě v tomhle zlo, to nikdy úplně neuhlídáš…

K tomu binci : zkoušela jsem jim sand 100× v klidu říct, že je ten pořádek pro mne prostě opravdu důležitý, že je normální si po sobě uklidit - na to mi řekly, že k nim do pokoje přece teda nemusím chodit a tím pádem se nemusím rozčilovat… :zed:
Jenže ony to nechají klidně i v kuchyni, po jejich přípravě svačiny je to jak po náletu německého bombardéru…

Trápí mne i to odsekávání.. že prostě pro klidný hovor, který bude mít smysluplný obsah (a nebude to jen Jo/Ne) a souznění musím počkat až na vhodný okamžik, kdy zrovna ony budou mít „dobrou náladu“-..
no celkově fakt žádná legrace teda.. někdy musím odejít na chodbu a dýchat…

Vydrž, bude líp. Jsou jen blbé roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
8.11.22 12:51

@ladule1 to je super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55932
8.11.22 12:59

Jeden můj kluk je fakt pořádnej,14. Druhej,20, má všude věci, ale ne špínu. I ty věci mi vadí a občas mu říkám dělej, úklid to. A to jde a uklidí. Jde to ještě…ten mladší má čisto v pokoji, přijde mi, že potřebuje čisto kolem sebe. i v kuchyni rovná věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.22 13:04

@Lucy75 já jsem líný rodič;), takže pubertakum neperu. Řvát neustále odmítám a prát prádlo, které se bude válet po zemi taky.
Navíc ho i odmítám sponzorovat ( v ruličce na dne skříně může ležet naprosto obyčejný triko že ). Apokud si to platí sami, tak mě to nebolí.
To už je jejich boj. Všechny pubertáky mám tedy věk 16+.
Kupodivu věci pořízené z brigád občas visí na ramínku, jsou umyté ( momentálně puberta mužského pohlaví).
Nechápu, jak člověk který opravdu dbá o svůj vzhled může mít takový nepořádek v pokoji, posteli
Ale může. Zase když " kydá" tak to bere i s povlečením ;)) a pomalu i maluje ;) pokoj :palec:
Trvám na udržování společných prostor.

• Citovat
  • Upravit
7
26.2.23 17:58

Panebože… to jsou starosti. Řešit pubertalniho potomka… co pořád řešíte… vždyť jsou to děti…nebudou se v 15ti chovat jako dospělé… to dá rozum, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí