Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně nechápeš, že jediný, kdo řeší velikost tvého penisu, jsi ty sám.
@Hurkaa píše:
Ahoj, chci reagovat na všechny ženy, které mě měly potřebu neustále shazovat a urážet za mou velikost penisu. Musí vám asi hodně ležet v žaludku, že někdo nemá v kalhotách 20 cm… vy jste všechny obdařené?? S jistotou cítím, že se mi sebevědomí zvedá a to díky lidem kolem mě a těm, kteří chápou jaké to je. Na komunikaci si zakládám, je to mnohem lepší, než bezmyšlenkovitě čumět do blba. Není pro mě řešení si hned na sílu hledat holku, spíše se chci věnovat vlastnímu tělu a celkově svým potřebám
@Hurkaa píše:
Ahoj, chci reagovat na všechny ženy, které mě měly potřebu neustále shazovat a urážet za mou velikost penisu. Musí vám asi hodně ležet v žaludku, že někdo nemá v kalhotách 20 cm… vy jste všechny obdařené?? S jistotou cítím, že se mi sebevědomí zvedá a to díky lidem kolem mě a těm, kteří chápou jaké to je. Na komunikaci si zakládám, je to mnohem lepší, než bezmyšlenkovitě čumět do blba. Není pro mě řešení si hned na sílu hledat holku, spíše se chci věnovat vlastnímu tělu a celkově svým potřebám
Děkujeme za informaci zásadního významu.
Jsem jenom zvědavá, kolik diskusí budeš ještě potřebovat, než ti konečně dojde, že ty ani tvůj kámoš v kalhotách na tomto serveru opravdu nikoho nezajímáte.
@BohunkaP Je naprosto normální a přirozené o tom komunikovat, nikdo vás za nenutí to číst a už vůbec na to reagovat…
Každopádně posměšky mi přišly vždy trapné
@Hurkaa píše:
@BohunkaP Je naprosto normální a přirozené o tom komunikovat, nikdo vás za nenutí to číst a už vůbec na to reagovat…
Každopádně posměšky mi přišly vždy trapné
Jakoze je naprosto normální komunikovat na severu pro maminky o tvém minipenisu? A to opakovaně se stále stejným zoufalým podtónem?
@Tichošlápek
Kdybyste se pořádně zamyslela, možná vám dojde, že neřeším jen nějakou velikost, ale sexualitu obecně. Většina lidí má více zkušeností. Lidé tady řeší různá témata, která nemají nic společného s touto stránkou a pomáhají si. V životě by mě nenapadlo být tak toxický. Proč odpovídáte, když vás to nezajímá???
@Hurkaa ale mne to zajímá. On někdo s takovým komplexem je vždycky zajímavý na pozorování
@Tichošlápek
Spíše mám z většiny vašich odpovědí pocit, že máte radost z toho, když si můžete z někoho udělat srandu, omlouvám se, ale vážně to tak působí…
@Hurkaa píše:
@Tichošlápek
Spíše mám z většiny vašich odpovědí pocit, že máte radost z toho, když si můžete z někoho udělat srandu, omlouvám se, ale vážně to tak působí…
a ty se zase bereš příliš vážně a vypadá to, že máš nějaký mindrák
@Hurkaa píše:
@vokishka
Aha a to je důvod, abyste byla toxická? 😂
proč toxická, jsme ti jen napsaly, co si o tobě a milionu tvých stejných diskusích myslíme
@Hurkaa píše:
@Tichošlápek
A já mám zase pocit, že ty máš radost z těch negativních komentářů. Řekla bych, že nechat se ponižovat od žen bude tvůj největší koníček, ne? Jinak bys tady pořád dokola nepsal o svém údu a neprosil o komentáře k jeho velikosti.