Líbí se mi soused - jak ho sbalit? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34541
21.7.12 20:55
@Anonymní píše:
@Aluse Řekl že maldou už nechce…měl nějakou 20tku a ta ho jen žďímala od prachu. Řek že chce jen sex. A ženskou do baráku někdy v budoucnu. A tu takovou že se o něj postará

ja ti nevim kdy by ses pak mela stat tou do baraku nekdy v budocnu tak asi bude koukat i na to ze si mela pritele a decko a zanasela si …byt tebou tak se na to vyprdnu uz jen ze tohle se provali a splaces nad vydelkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 20:56

@1simona1 Proto jsem se na něj nechtěla vrhnout jak vosa na bonbon:D a jen mu naznačit…buď se chytne nebo nic:)Navíc myslím že on je tak fér že by nic neřekl. Ba naopak…řekne on mě, co ví:D

• Citovat
  • Upravit
23847
21.7.12 20:58
@1simona1 píše:
No a nemáš strach že Ty mu navrhneš nezávazný sex a on odmítne a napráska tě?

No to je taky fakt. Napráskat to může :think: a to i v případě, že jaksi dílo dokoná. Chlapi jsou větší drbny než ženský :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
21.7.12 20:58

Chlap a nerekne to? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 20:59

@Aluse Myslím že už ve svojim zájmu ne…

• Citovat
  • Upravit
24603
21.7.12 21:04
@Anonymní píše:
@1simona1 Proto jsem se na něj nechtěla vrhnout jak vosa na bonbon:D a jen mu naznačit…buď se chytne nebo nic:)Navíc myslím že on je tak fér že by nic neřekl. Ba naopak…řekne on mě, co ví:D

pro si si tak jistá? je snad větší kamarád s Tebou jak s ním, nebo nekamaráte téměř vůbec, jen občas kafe, vysvětli nám tu podrobněji jaké máte vztahy Ty, přítel, soused :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
21.7.12 21:07

Normálně bych mu řekla, že kdybych nebyla zadaná, tak po něm vyjedu… :)
Ale že jsem zadaná a na tom nic nehodlám měnit, bojím se provalení případného laškování, tak si asi budu muset nechat zajít tu obrovitánskou chuť jej svádět…

Buď se chytne nebo to můžeš obrátit v žert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 21:07

@1simona1 Tak znám ho, je to férovej chlap. Někdy mi příjde že mi řekne víc než přítelovi. Žádné vztahy mezi sebou nemáme. Prostě jsme si jen bližší sousedé.

• Citovat
  • Upravit
34541
21.7.12 21:27
@Anonymní píše:
@1simona1 Tak znám ho, je to férovej chlap. Někdy mi příjde že mi řekne víc než přítelovi. Žádné vztahy mezi sebou nemáme. Prostě jsme si jen bližší sousedé.

v uvodni prispevku pises ze sedavate na pivku a byl u vas i na kaficku to mi prijde ze jako zacina byt vic nez zadne vztahy mezi sebou nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
21.7.12 21:29

Řekl ti, kdybys byla starší tak by jako stebou něco chtěl mít? Pokud jo, tak asi náznak že se mu líbíš tam je, ne. :think: Podle mě pokud bys použila ženské zbraně svedeš ho…je to chlap :lol:
Ale hodně bych si to rozmyslela, nevěřila bych tomu že se to tvůj přítel nikdy nedozví. Na to bych nespoléhala. Nevím zda ti to kvůli pár minutám stojí, ale budiž :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.7.12 01:26
@aajulinka píše: :mrgreen: asi jsem mimo, ale máš přítele a chceš sbalit souseda??? nebylo by lepší se zbavit nejdřív přítele a pak plánovat s jiným chlapem??? :mrgreen: :mrgreen: :roll:

Ale to bude muset založit novou diskusi: Jak se zbavit svého přítele!! Páč počítám, že to také neví… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34541
22.7.12 08:57

@etatinek vcera tady nekdo zalozil jak se rozejit takze staci dopohledat a rady tam najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
22.7.12 10:35

Já bych nespoléhala na to, že se to neprovalí. Chlapi se jednou nakulají v hospodě a pak se to provalí. Nebuď naivní. Případně přes někoho dalšího to přijde k tvému příteli. No, je mi ho vcelku líto, když tak nad tím přemýšlím. Sen každého chlapa a ženy, když kolem nich prochází někdo, kdo šustí jejich partnera…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.12 10:37

Já chtěla rady jak na něj, ne se šťourat ve svědomí. Ani jedna z vás nevíte jak to doma máme. Myslím že stím jak se rozejít problémy mýt nebudu:)

• Citovat
  • Upravit
derz
22.7.12 10:38

Co je v domě není pro mě :-). No pokud ti jde jen o flirt tak ho asi budeš muset svést třeba ve výtahu a pak se uvidí :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky