Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Aluse Řekl že maldou už nechce…měl nějakou 20tku a ta ho jen žďímala od prachu. Řek že chce jen sex. A ženskou do baráku někdy v budoucnu. A tu takovou že se o něj postará
ja ti nevim kdy by ses pak mela stat tou do baraku nekdy v budocnu tak asi bude koukat i na to ze si mela pritele a decko a zanasela si …byt tebou tak se na to vyprdnu uz jen ze tohle se provali a splaces nad vydelkem
@1simona1 Proto jsem se na něj nechtěla vrhnout jak vosa na bonbon:D a jen mu naznačit…buď se chytne nebo nic:)Navíc myslím že on je tak fér že by nic neřekl. Ba naopak…řekne on mě, co ví:D
@1simona1 píše:
No a nemáš strach že Ty mu navrhneš nezávazný sex a on odmítne a napráska tě?
No to je taky fakt. Napráskat to může
a to i v případě, že jaksi dílo dokoná. Chlapi jsou větší drbny než ženský ![]()
@Anonymní píše:
@1simona1 Proto jsem se na něj nechtěla vrhnout jak vosa na bonbon:D a jen mu naznačit…buď se chytne nebo nic:)Navíc myslím že on je tak fér že by nic neřekl. Ba naopak…řekne on mě, co ví:D
pro si si tak jistá? je snad větší kamarád s Tebou jak s ním, nebo nekamaráte téměř vůbec, jen občas kafe, vysvětli nám tu podrobněji jaké máte vztahy Ty, přítel, soused ![]()
Normálně bych mu řekla, že kdybych nebyla zadaná, tak po něm vyjedu… ![]()
Ale že jsem zadaná a na tom nic nehodlám měnit, bojím se provalení případného laškování, tak si asi budu muset nechat zajít tu obrovitánskou chuť jej svádět…
Buď se chytne nebo to můžeš obrátit v žert.
@1simona1 Tak znám ho, je to férovej chlap. Někdy mi příjde že mi řekne víc než přítelovi. Žádné vztahy mezi sebou nemáme. Prostě jsme si jen bližší sousedé.
@Anonymní píše:
@1simona1 Tak znám ho, je to férovej chlap. Někdy mi příjde že mi řekne víc než přítelovi. Žádné vztahy mezi sebou nemáme. Prostě jsme si jen bližší sousedé.
v uvodni prispevku pises ze sedavate na pivku a byl u vas i na kaficku to mi prijde ze jako zacina byt vic nez zadne vztahy mezi sebou nemame
Řekl ti, kdybys byla starší tak by jako stebou něco chtěl mít? Pokud jo, tak asi náznak že se mu líbíš tam je, ne.
Podle mě pokud bys použila ženské zbraně svedeš ho…je to chlap ![]()
Ale hodně bych si to rozmyslela, nevěřila bych tomu že se to tvůj přítel nikdy nedozví. Na to bych nespoléhala. Nevím zda ti to kvůli pár minutám stojí, ale budiž
![]()
@aajulinka píše:asi jsem mimo, ale máš přítele a chceš sbalit souseda??? nebylo by lepší se zbavit nejdřív přítele a pak plánovat s jiným chlapem???
![]()
![]()
Ale to bude muset založit novou diskusi: Jak se zbavit svého přítele!! Páč počítám, že to také neví…
![]()
@etatinek vcera tady nekdo zalozil jak se rozejit takze staci dopohledat a rady tam najde…
Já bych nespoléhala na to, že se to neprovalí. Chlapi se jednou nakulají v hospodě a pak se to provalí. Nebuď naivní. Případně přes někoho dalšího to přijde k tvému příteli. No, je mi ho vcelku líto, když tak nad tím přemýšlím. Sen každého chlapa a ženy, když kolem nich prochází někdo, kdo šustí jejich partnera…
Já chtěla rady jak na něj, ne se šťourat ve svědomí. Ani jedna z vás nevíte jak to doma máme. Myslím že stím jak se rozejít problémy mýt nebudu:)
Co je v domě není pro mě
. No pokud ti jde jen o flirt tak ho asi budeš muset svést třeba ve výtahu a pak se uvidí ![]()