Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud vi ze mas chlapa tak se mu do toho asi nebude chtit ani za zlaty prase, navic kdyz ho zna.
a co se tyka toho veku tak ja se presne takhle souseda zbavovala, temahle recme ze kdyby byl o par let mladsi tak urcite jo, ale ze takhle je to blby,, klasicky nenapadny vycouvani ![]()
Tak pokud máš doma přítele, tak si vem papírový pytlík, pořádně ho protřepej a zbal ho do něj
![]()
No, co ti poradit, záleží na co ho potřebuješ, jestli na sex, tak pak bych ho po posezení svedla a buď se mu to bude s tebou líbit nebo ne. Pokud ne, tak se můžeš z baráku odstěhovat. Ale chudák přítel, takhle z něj dělat za zády debila…ajajaj, to se mi moc nelíbí.
Byla jsem ve stejné situaci, chtěla jsem souseda, i když jsem byla vdaná. No, na poseldní chvíli jsem si to rozmyslela, já moralista
![]()
Nooo každopádně máš v hlavě pěknej guláš, řešit, že máš doma přítele nebudu to je tvá věc a ne předmět dotazu, já se teda přiznám, že jsem chlapa často dostala na tipy trapného pubošského Brava
jako nikdy jsem to nečetla ani v pubertě, měla jsem v ruce jen pár čísel, ale vždy tam bylo, jak na kluky a musím říct, že to fakt zabírá
byť je to směšné a i se stydím, že přiznávám, že jsem takovou ptákovinu někdy využila, ale platilo to na všechny chlapy, já bych každopádně kamarádovi ukázala, že umím vařit, starat se o domácnost atd…až bude zase u vás na kafi, měj napečeno, nebo něco začni péct
jinak úsměv, koukat na chlapa odspoda a nenápadně si pohrávat s něčím okolo výstřihu, vyskytovat se na místech, kde je on atd…vážně, trapné puberťácké rady, ale zabraly ne na jednoho chlapa, já vše vždy otestovala na svém kamarádovi (chudák) jak jsem viděla, že je ze mě mimo, tak jsem usoudila, že to funguje a použila na můj objekt
samozřejmě, že jsem to zkoušela už v 15, ale zabralo to i později a v podstatě i na přítele teď…prostě si ho ochoč, jako Malý princ lišku ![]()
asi jsem mimo, ale máš přítele a chceš sbalit souseda??? nebylo by lepší se zbavit nejdřív přítele a pak plánovat s jiným chlapem???
![]()
Já bych ho pozvala na super domácí jídlo. To zabere vždycky. Když po příteli něco chci, napřed mu udělám něco dobrýho k jídlu a pak svolí ke všemu
![]()
Kolik let je Tobě a kolik jemu? a, proč ho chceš sbalit když máš doma přítele, ![]()
@Anonymní píše:
Co se týče toho že mám přítele, jde mi stejně jen o jedno.
Takže ti jde o sex se sousedem a přítele si chceš nechat, proč že se tak směle ptám? Doma Vám to neklape?
@1simona1 Klape i neklape, přítele mám ráda, ale někdy má nápady puberťáka. Neví co chce od života. A k dcerce se nechová taky moc dobře.
@Anonymní píše:
Co se týče toho že mám přítele, jde mi stejně jen o jedno.
tak v tom případě souseda nemusí zajímat jestli umíš vařit a to, že kdyby si byla starší, že by tě bral… to byl asi jen výmysl na to, aby se tě zbavil.. ![]()
Zakladatelko…takže po něm chceč sex??? Nic víc??? Nesoudím, tvoje věc, ale to bravo nezatracuj
a kor, když cheš jen sex, to to máš v kapse
jak známým vyprávím některé mé historky s bravo tipy, tak jsme se hodně nasmály, jak jsou ti chlapi vlastně jednoduší ![]()
@aajulinka On neví že já poněm něco vubec chci:D To jsme si jen tak povídali. A řekl mi to.
Holky, hlavně mě neodsuzujte… Opravdu mi není 15, ačkoliv si ted tak připadám… V hlavě mám děsnej chaoz ani nevím, co chci. Nicméně, když pominu to, že nevím, co chci - potřebuju rady. Za těch x let jsem zapomněla, jak na chlapy
Ve zkratce: Začal se mi tady hrozně líbit jeden soused. Bydlí o 2 patra níž. Jsme kamarádi. Sedáváme spolu všichni na pivečku, dokonce už i na kafíčko u nás byl. Mám špatnej pocit, že mě opravdu bere jen jako kamarádku, bavíme se o čemkoliv… Prostě super soused. Jak mu dát slušně, hlavně inteligentně najevo, že se mi líbí? Minule jsme došli k takovému tématu, že bejt mi o 8 let víc, tak mě bere. Jenže mi chybí těch +- 8 let
Nechce doma nic mladýho (po jeho zkušenostech - bejvalky nedokázaly ani uvařit). Ostatně mě stačí jen jedno. Sama doma mám přítele, i když bych ho někdy nejradši poslala prvním vlakem k rodičum. Ale to už je zase něco jiného. Jak na něho? Máte nějaké fígly? Moc děkuju za rady