Jak je to u vás večer?

23033
4.11.11 15:32

Jak je to u Vás večer?

Takový asi neobvyklý dotaz:) Jak to u Vás funguje večer, ve všední den když přijde manžel z práce? Máte naklizeno,umyté nádobí, vykoupané dítě, chlap má večeři na stole v záloze chlazené víno v lednici?

A jak je to u Vás po ránu?Když chlap nekoupe večer, ale příjde pozdě a rovnou jde spát-přijde Vám normální když ráno vstane dřív a nechá Vás dospat /v noci vstáváte hlavně vy ve všední den, aby se chlap vyspal/ pokud má odpolední samozřejmě, udělá dítěti snídani, převlíkne ho?

díky za názory:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
4.11.11 15:38

No tak skoro pořád stejný.Jsem doma.dcera 4 roky,druhý na cestě…Chlap odchází ráno kolem 8,vrací se večer kolem 8,někdy mám uklizeno,někdy ne,někdy jde s malou do vany on,někdy já,večeři dělám jen já,buď mám něco na ohřádí od obědu,nebo je studená, co lednička dá.Žádný víno,žádná romantika,prostě každodení rutina.Ráno je to stejný.Snídani zásadně já,někdy malé vyčistí zuby někdy já,podle toho jak stíháme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
4.11.11 15:40

oba dva tupě zíráme na Ordinaci, kolem nás brajgl, ale jsme rádi, že máme chvíli klid!!! manžel sotva přijde z práce, vrazím mu na chvíli malou do rukou, abych se jí na minutku zbavila. někdy mu nachystám jídlo (když máme uvařeno), někdy si vezme něco z lednice. když to stíhá, koupe, o víkendu bývá ráno s malou, protože já jsem sova a jemu nevadí vstávat brzo (jak jsem to dřív nenáviděla, že mě o víkendu brzo budí, teď jsem vděčná!!!), takže nakojím a chrním :mrgreen: , ale ne vždy, někdy má práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.11.11 15:44

Ahoj,
no vecer uz to vetsinou hotovy mam… deti jsou hladovci uz v pet hodin :roll: , takze kolem sesty se s nima najim. Manzel chodi domu tak mezi 18.30-19h, takze uz jen fakt dostane na talir hotovou veceri, a veceri uz sam (teda za neustale asistence mladsiho - leze mu pri tom po zadech apod, ale manzelovi to nevadi, je docela držák :mrgreen: ).
Nadobi uz mam v mycce, v kuchyni docela poklizeno, ja nemam bordel v kuchyni rada, takze to furt nejak sklizim a pigluju :oops:
Uklizeno po byte rozhodne neni, to pak sklizime se starsim pri Zpravach vetsinou (hracky atd).

Jinak koupu ja, mne nejak nenapadlo to chtit po nekom jinym, to je hned hotovy a nevadi mi to. Hlavne teda kluk je ted ve veku, ze chce vsechno od me :roll: Manzel by ho vykoupal, kdybych mu rekla, ale kluk zaveli „mama“ a je vymalovano.

Dokud se v noci budil (uz ne :dance: ) a rano vstaval driv, tak s nim rano manzel vstal, prevkliknul ho atd, a dokud neodchazel z domova, ja jeste lezela.
Ale ted uz se kluk nebudi a i rano docela spi, treba do 9h, tak to uz je manzel pryc a vstavame tu spolu.

Tak tolik popis od nas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.11.11 15:45

Manžel dojde většinou mezi 6-7 hodinou, nají se a usne na gauči v obýváku, nehledě na to že mu děcka skáčou po hlavě. Uklizeno nemám, tady každej úklid vydrží maximálně hodinu. Koupu a ukládám děti sama, vyjímečně je to jinak. Večeři mu nechystám, maximálně mu řeknu že něco zbylo od oběda a stojí to na sporáku. Ráno odchází dřív než vstáváme.

Kdyby odpovídal on rozhodně by řekl že se dětem každý den po příchodu domů věnuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.11.11 15:45

Miso: ja prave po ranu nejsem schopna vstat brzo, teda pokud nemusim samozrejme, pro me takova 9-10 je nahazovaci, dokud to jde a chlap ma odpoledni vstava on. Akorat ma obcas kecy :D ale to znamena , ze vstane treba kolem pul 8- 8 ke Gite prevlikne ji,da jogurt se susenkama nebo chleba :D. Ja vstavam kolem 9, do 10:45 mam navareno, aby se pred odpoledni najedl, jeste dostane svacinu do prace :D.Vecery obvykle po praci ma nejake aktivity, takze chodi domu najist se v 19 s nakupem a v 8 odchazi na kapelu nebo na jinou aktivitu tak 3× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.11.11 15:51

ahoj,tak u nás má partner krátký dlouhý týden,když pracuje,dělá od 6hod do 22hod,o víkendech do 23hod.Když je doma,má volno,tak mi neskutečně pomáhá,vezme i malou a někam s ní jede,hlídá jí a já si můžu odfrknout třeba na pedikúře,kadeřníka.Někdy i vytře,vysaje.Jinak uklizeno mám průběžně,spíše mám neustále nevyžehleno,to přes den s malou nějak nezvládám,žehlím po večerech,ale to se mi taky moc často nechce.Co se vaření týká,vařím každý den,ale muži ne,když je v práci,je totiž kuchař,tak se nají tam.A večery,když malá spí,koukneme na TN,něco si povyprávíme a mažeme do peřin a tam padneme jako zabitý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
4.11.11 15:55

Tak přítel dělá na směny, dvanáctky, takže když se vrací po denní domů, tzn. v sedm, malý jí kaši, v půl osmý se koupe, to mi s ním pomáhá. Teplé večeře téměř nedělám, takže si něco najde v lednici… Pivo je tam pořád :-D . Binec je pořád stejný :lol:
Ráno malýho nehlídá, většinou vstáváme všichni nastejně … Normální mi to přijde - že vstane, ale v našem případě by to bylo jednou za uherskej rok …

• Citovat
  • Upravit
Any11
4.11.11 15:59

Manzel ma pravidelnou pracovni dobu, takze okolo seste je doma, navecerime se (veceri mivam hotovou), pak jde koupat dceru, ja delam mliko, dame ji spat a on jde vencit psa… pak bud ja nebo on uklidime kuchyn a jsme spolu… uklizeno mam… jak kdy, nejsem zadna hospodynka, ale on tohle neresi.

V tydnu vstava brzy, takze rano udela dceri mliko, vyvenci psa a jde do prace, my pak vstavame kolem te devate. O vikendu mne nekdy necha pospat, nekdy ne.. ale vetsinou vstava driv nez ja. :)

• Citovat
  • Upravit
saracenka
4.11.11 16:03

přijde z práce,nastává útok na pc,občas se vystřídáme,potom ohřeju večeři,kterou jsem utvořila dopoledne a i jsem vyprala a uklidila a jeden se přesune k telce druhý k pc a střídáme se a tak je to celý večer než se jde spát,potom jde spát a já tady zlobim.. a o víkendu já dělám pevnou stravu ,manžel kávu,přesun k pc, já přesun k plotně,najíme se ,on odjezd na chatu ,já odchod k mamce a večer stejný jako ve všední dny .. :think: :cert:

• Citovat
  • Upravit
4633
4.11.11 16:08

Muž chodí kolem šesté domů. V tu chvíli ká končím, on si vezme malýho a blbne s ní do večeře (jako malýho večeře), nakrmí ho, vykoupe a dá ho spát. O víkendu jeden den vstávám ráno já aa druhý den manžel.
Společný večeře nemám, každý se nají, když má hlad a vezme si co chce, popř, uvaří co chce.
A jsem fakt vděčná, že mám v podvečer klid :oops:

Příspěvek upraven 04.11.11 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.11.11 16:08

ty bláho,když to tady tak čtu,to je mazec co,to je stereotyp,to se maminy divím,že nám z toho ještě nehráblo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.11.11 16:10

Tak můj chlap odchází v 5 ráno, to teda vstanu a dám malý mlíko. Vrací se kolem 3 ale jídlo nechystám jídlo tak, aby bylo na stole, protože pak to žere studený, protože nějakej kamarád nutně něco potřebuje a vrátí se v 6 :roll: Jinak malou koupu a ukládám taky já. A naštěstí spí celou noc, ale když se budila, tak vstal ten kdo hůř předstíral, že spí :mrgreen:
Jinak co se týče úklidu, přítel pomáhá ve všední den i o víkendu. A pak mi jeho babička, že ho týrám, když chudák musí mýt nádobí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.11.11 16:12

Manžel příjde v šest večer,dám mu najíst a jdeme se muchlovat :-D ráno vztane v šest a jde do práce,jsem na rizikáči tak jsem pořád doma.Ale mám uklizené,navařené.Děti ještě nemám,tak si s manželem užíváme sami sebe.

• Citovat
  • Upravit
20557
4.11.11 16:17

U nás je večer, když se táta vrací (okolo osmé) největší chaos. Se čtyřmi dětmi to asi ani jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí