Už zase ty SMSky

Anonymní
4.11.11 14:01

Už zase ty smsky

Ahoj…potřebuju vědět, jestli se tohle normálně ve vztazích děje a jestli to vůbec řešit. Přítel byl nedávno na pivě a s kamarádama tam „ze srandy“ posílal smsky kamarádce, bylo tam hodně dvojsmyslů a ve výsledku to vyznělo tak, že by se s ní chtěl vyspat. Přišla jsem na to náhodou, když mi (taky ze srandy, jak jinak :roll: ) vzal telefon, že jde hledat čísla milenců a pak tam projížděl smsky…tak jsem mu ten telefon vzala před ním taky a nestačila jsem se divit. Omluvil se, řekl že to byla hloupost, ale tohle se přece normálně nedělá, ne? Teda stejně jako se neprohledávají telefony, kdyby to neudělal, tak bych na to ani nepřišla. Neřekla bych, kdyby mu bylo 18, ale je mu ke 30 a máme dítě… :roll: celá ta situace mi přijde hrozně nevyspělá, teda včetně mojí reakce na zabavení mého telefonu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
4.11.11 14:07

Je to pitomý jak necky, ale nemohlo to být opravdu v podnapilém stavu?? To bych ještě pochopila, i když by mě to mrzelo..Navíc, chlapi když se hecují, tak jsou schopni čehokoli jen aby se neschodili..

No je to hlupák, ale pokud se jinak nic neděje, asi bych to přešla a nahlas to neřešila..( alespon by věděl, že má u tebe vroubek..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
4.11.11 14:08

nedokazu si predstavit jak bych reagovala ja, ale jako srandu bych to rozhodne nebrala, nemluvila bych s nim a az by se zacal strizlivy pidit po tom co se stalo tak bych mu to rekla a cekala jak se bude chovat a co k tomu rekne,..

kazdopadne to detinsky chovani nechapu,..

• Citovat
  • Upravit
14721
4.11.11 14:34

Hm, já bych mu to teda nevěřila… Proč to posílali zrovna z jeho telefonu? A že je to sranda? Tím se baví 30 letí chlapi?
A ano, je to pěkná pitomost, celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 14:39
chuanitka píše:
Hm, já bych mu to teda nevěřila… Proč to posílali zrovna z jeho telefonu? A že je to sranda? Tím se baví 30 letí chlapi?
A ano, je to pěkná pitomost, celé.

30 letí chlapi ne, zrovna tihle kamarádi jsou v poněkud mladší věkové skupině…včetně tý kamarádky…ale že se nima nechá strhnout a dělá takovýhle kraviny…a pak i doma… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
4.11.11 23:35
Anonymní píše:
chuanitka píše:
A ano, je to pěkná pitomost, celé.
30 letí chlapi ne, zrovna tihle kamarádi jsou v poněkud mladší věkové skupině…včetně tý kamarádky…ale že se nima nechá strhnout a dělá takovýhle kraviny…a pak i doma… :nevim:

No vono to není třeba tak, že podle sebe soudím tebe?? Hledá ve tvém telefonu milence… Podle mě by jsi měla hledat v tom jeho milenky, které možná má… A taky možná… To, že to posílal v hospodě vyhecovanéj kamarádama může být lež a dělal to vědomě za střízliva a myslel to upřímě… Ostatně byl bych na tvém místě do budoucna před ním v pozoru a dával si velkého bacha na další signály… Promiň… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10905
4.11.11 23:48

Tak člověk přece nemusí být neustále a všestraně vyspělý, ne?
Když si promítnu některé kecy, co jsem měla na kolegy a spolužáky… já je teda s oblibou děsím, páč už jsem stará větev ;) A nikdy mě nenapadlo, že by z toho mělo nebo mohlo něco reálně pojít. Akorát jim to teda neposílám SMSkou.
Takže za mě: normálně se to děje a mávla bych nad tím rukou, pokud se neobjevují nějaké znepokojivé průvodní jevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.11.11 18:19

bud si dělal s nějaký holky srandu s klukama,oni to dělají moc rádi psát nějaký slečně,který moc chlapy nepíšou takový sms..
Nebo psal,doopravdy nějaký holce,která s emu líbí..
ale ,asi bych si z toho srandu nedělala.jééé ,my si budeme ze srandy prohlížet sms,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.11.11 18:34

my jsme taky dětinský a nevyspělý, když si mě můj chlap pořád dobírá, že mám něco se sousedem a já na oplátku pořád řečním o jeho dlouholeté kamarádce :mrgreen:
Myslím, že kdyby chtěl psát nějaký tajný sms nějaký milence, tak si je tam nebude skladovat, ne?? Já mažu pravidelně i sms s kamarádkama. Nikdy nevim, kdo se mi bude v mobilu hrabat-půjčím ho někomu na napsání smsky a je to hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí