Můj manžel je "studenej psí čumák"

Anonymní
4.11.11 08:51

Můj manžel je "studenej psí čumák"

Ahoj holky, pořád jsem se rozmýšlela, jestli založit novou diskuzi na toto téma nebo ne, ale nedá mi to se nesvěřit.Jsme s manželem ve sňatku 6. rokem, jinak celkem jsme spolu 8 let.Vše klapalo skvěle, ale poslední 2 roky není žádná iniciativa z jeho strany co se týče intimního života.Za poslední 2 roky nikdy nepřišel první, aby mě začal hladit nebo prostě aby začal sám se tulit, jestli víte jak to myslím.Vždycky musím přijít já a sáhnout mu do kalhot, když mám chut.Pak problém není.Vzruší se snadno a v pohodě a pomilujeme se.Říká vždycky jak je to úžasný, ale sám nezačne.Jednou jsem schválně nezačala sama a on vydržel měsíc nepřijít.Samozřejmě já jsem nadržená každým dnem, takže po měsíci jsem nevydržela a dolezla zas sama.Když jsme o tom mluvili, říkal, že neumí přijít první a hladit mně :?: 8-o Jenže dřív to bylo úplně v pohodě.A nejvíc mě zarazilo, že jsem začala vymýšlet různé oživení sexu, aby to nebyl stereotyp.Např. koupila jsem si er.kostýmek policajtky, že mu dám pouta a „znásilním“ a jediné co ho zajímalo bylo, kolik to stálo peněz a nic moc to s ním neudělalo.Nakoupila jsem si i různá er.prádla a nejvíc mě naštval včera, když jsem si oblékla korzet, tanga, punčochy, podpatky a sedla si vedle něj na gauč tak se jen usmál a NIC!!!!Nezačal mě hladit, nezačal říkat že mi to sluší!Hrozně mě to ponižuje, nevím co dělat.přitom jsem docela hezká ženská, nadváhu nemám, občas se mi i stane že na mně nějaký chlap kouká, že se mu líbím, ale tohle mě ničí ten nezájem od manžela.Jinak je náš vztah super, děti ho mají rádi, on je taky, je to bezva manžel a táta, až na tohle no.
Milenku určitě nemá, jezdí z práce hned domů, nikde po večerech netrajdá a na chlapy taky není.Tak jak to řešit dál:Poradili byste prosím?Už jsem zoufalá :cry:
Moc díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.11 08:57

a co v něm probudit žárlivost? Změň parfém, účes…choď si večer někam sednout ( vinárna, kavárna, hospůdka..) Kup si něco nového na sebe…a nenaléhej na něj. Kup si robertka a nech ho na viditelném místě…to vše ale musíš dělat rafinovaně, aby mu to nedošlo. Takže se chovat, jako by nic, ale změny musí být vidět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:06

Ahojky,no jsme na tom podobně,jestli tě to potěší :nevim: ..Taky jsem už skoro rok iniciátorka a jak jsi psala,pokud nezačnu měsíc se nic neděje :cert: Kolikrát mě napadá i milenec,když jsem fakt vytočená,ale po chvíli to samozdřejmně přejde.Nevím čím to je :nevim: Taky to bývalo,že to byl on, ten který začínal a tím pádem jsem se cítila více přitažlivá a spokojená,tedˇ to prostě ode mne příjme a je to,jako by snědl večeři,kterou mu nachystám :mrgreen: :cert: .Nevím,nechápu,a taky nemám podezžení,že by zahýbal,je pořád doma :nevim:
Snad tu někdo poradí :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:07

Moc ti neporadím, ale u nás je to podobné, prostě nezačne a nezačne. Vždycky musím dát prvotní impuls já, pak je to už dobré. Moc mě to už nebaví, vzrušovalo by mě to právě naopak. Ale v jeho povaze to není, dělal to jen na začátku vztahu, to si myslím, že se každý chová líp, než je jeho přirozenost. Zase můžu být doufám v klidu, co se týká věrnosti, znám pár borců, co jsou doma jak bejci, bohužel ale svádí i cizí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:09
Anonymní píše:
Ahojky,no jsme na tom podobně,jestli tě to potěší :nevim: ..Taky jsem už skoro rok iniciátorka a jak jsi psala,pokud nezačnu měsíc se nic neděje :cert: Kolikrát mě napadá i milenec,když jsem fakt vytočená,ale po chvíli to samozdřejmně přejde.Nevím čím to je :nevim: Taky to bývalo,že to byl on, ten který začínal a tím pádem jsem se cítila více přitažlivá a spokojená,tedˇ to prostě ode mne příjme a je to,jako by snědl večeři,kterou mu nachystám :mrgreen: :cert: .Nevím,nechápu,a taky nemám podezžení,že by zahýbal,je pořád doma :nevim:
Snad tu někdo poradí :wink:

No přesně.Mně i hodně kleslo sebevědomí, je to takový ponižující dolejzat.A přesně, je to jak s večeří.Když už tedy je, tak jí sní, ale nemusel by jí mít :twisted:

• Citovat
  • Upravit
573
4.11.11 09:09

Jestli je pořád doma, tak tě třeba bere jako „součást inventáře“- to nemá znít hnusně, ale prostě už je na tebe zvyklý… Nemáš třeba možnost na týden odjet? Nebo aspoň na víkend? Ne jako ve zlym, ale třeba s kamarádkou nebo k rodičům, prostě si od sebe chvilku odpočinout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 09:10
Anonymní píše:
a co v něm probudit žárlivost? Změň parfém, účes…choď si večer někam sednout ( vinárna, kavárna, hospůdka..) Kup si něco nového na sebe…a nenaléhej na něj. Kup si robertka a nech ho na viditelném místě…to vše ale musíš dělat rafinovaně, aby mu to nedošlo. Takže se chovat, jako by nic, ale změny musí být vidět.

Dobrý nápad, dneska má zrovna kámoška rozlučku se svobodou, říkala jsem si, že na ní nepůjdu, nechodím nikam, ale asi schválně půjdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:13
Anonymní píše:
Moc ti neporadím, ale u nás je to podobné, prostě nezačne a nezačne. Vždycky musím dát prvotní impuls já, pak je to už dobré. Moc mě to už nebaví, vzrušovalo by mě to právě naopak. Ale v jeho povaze to není, dělal to jen na začátku vztahu, to si myslím, že se každý chová líp, než je jeho přirozenost. Zase můžu být doufám v klidu, co se týká věrnosti, znám pár borců, co jsou doma jak bejci, bohužel ale svádí i cizí. :nevim:

Hmmm, tak to je taky na prd.My jsme neměli problém fakt nikdy, až poslední 2 roky je to hrůza.Nic s ním nehne.Jiný by za to dali kdo ví co, aby mohli mít sex třeba každý den a manželku „nebolela hlava“ a on dělá fóry :-( Přitom co na tom je, začít první?Chtěla bych být ta dobejvaná a ne já sama jeho dobejvat a dolejzat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:14

Moje zkušenost je, že po čtyřicítce je chlap odepsanej. Já to řeším s manželem dnes a denně, jediná jeho odpověd je, já už jsem taaak unavenej.
Milenku taky nemá, prostě je pro něho jednoduší čumět na televizi a nic neřešit. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:18
Anonymní píše:
Moje zkušenost je, že po čtyřicítce je chlap odepsanej. Já to řeším s manželem dnes a denně, jediná jeho odpověd je, já už jsem taaak unavenej.
Milenku taky nemá, prostě je pro něho jednoduší čumět na televizi a nic neřešit. :-(

Mojemu manželovi je teprve 30, to by ještě mohl být použitelnej ne? :twisted: A přitom je jak kdyby už mu bylo 50.Taky furt říká jak je unavenej.Jenže on je unavenej i ráno v 10 hodin, i když spí 12 hodin, prostě furt.Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 09:25
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Milenku taky nemá, prostě je pro něho jednoduší čumět na televizi a nic neřešit. :-(
Mojemu manželovi je teprve 30, to by ještě mohl být použitelnej ne? :twisted: A přitom je jak kdyby už mu bylo 50.Taky furt říká jak je unavenej.Jenže on je unavenej i ráno v 10 hodin, i když spí 12 hodin, prostě furt.Zakladatelka

Ono to asi taky bude stereotypem únavou z práce, dětí. Je to prostě takovej syndrom ,,vyjetých kolejí,, :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2204
4.11.11 09:27
Anonymní píše:

Taky to tak vidím, jsou určitě i nadsamci, co máj elán a výdrž i v padesáti, ale podle velká část chlapů s věkem prostě sex upozaďuje víc a víc. Někdo si najde hobby, někdo se přecpává a pije a někdo jenom čumí na TV. Děti, práce, je ta únava větší než dřív a ženy to evidentně zvládají mnohem lépe. Takže chlapi jsou kolikrát rádi když nic není a jde se pěkně spát než bujaré aktivity dlouho do noci. Oživení pomůže, ale nelze čekat návrat do doby prvního randění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.11.11 09:39
Anonymní píše:
Ono to asi taky bude stereotypem únavou z práce, dětí. Je to prostě takovej syndrom ,,vyjetých kolejí,, :mrgreen:

Souhlasím. Je to stereotypem. Neuškodí společný výlet nebo jiná společná akce. A taky ženská musí občas někam vypadnout sama, stačí cvičení, kafe s kamarádkou. Chlapovi neuškodí, když doma hlídá a žena někde trajdá :mrgreen:

Zakladatelko, jak staré máte děti? Jsi s nimi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.11.11 09:40
Anonymní píše:

Asi jak kterej, můj má 42 a nestěžuju si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.11 09:49

Navrhla bych sednout si s ním někde mimo domov,nechat hlídat děti a jít na večeři,nebo jen tak na kafe(víno).Neprobírat moc domácí starosti,nebo jít někde za zábavou,trochu se společně pobavit,nebo něčemu zasmát,nějaké představení,nebo kino.
Kdyby nechtěl a nepomohlo by to,tak jít sama a chodit častěji,třeba jen na kosmetiku,nebo cvičit,ale pravidelně,tak jednou za měsíc určitě/podle možnosti.Svádět,ale né moc okatě a nezačínat!Být veselá a příjemná,ale nedostupná a taky trochu tajemná..Trochu ho překvapit,ale né sexem,menší změnou prostě..Snad to nějak zabere,prostě si sním hrát no.Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí