Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zvýšit frekvenci sexu? Když bude obden, každý den, tak zákonitě by měl vydržet dýl.
Ahoj, mela jsem kdysi taky takovyho partnera a vim jaky to je, u nej to bylo opravdu par vterin, sex byl fakt nanic. Doporucuju milence, aspon jednou zacas. Nesudte me tu nikdo, ale co ma chudak holka delat. Pokud on sam to nebude chtit nejak resit, nikdo to za nej nevyresi. Bavite se o tom ?
a nebo at se udela sam treba tobe na brisko a az pak se bezte milovat, to by mel pak vydrzet o dost dele ![]()
Lilišák píše:
a nebo at se udela sam treba tobe na brisko a az pak se bezte milovat, to by mel pak vydrzet o dost dele
zkoušela´s to?
Nevím, jak jiní, ale můj chlap po vyvrcholení zdrhá panickým během pryč, už ho nedonutím ani se mě doktnout, „dodělat rukou“, natož k další souloži.
Odpor největší…
Vím, že se tohle radívá, nicméně nevím, kde má tahle rada reálný základ.
Pokud je nezkušený, tak s tim moc neuděláš, chtělo by to pravidelný sex. A naučit ho, ať se Ti věnuje hodně předem. Dlouhá předehra je základ, pokud je to potom rychlovka..
Anonymní píše:Lilišák píše:zkoušela´s to?
a nebo at se udela sam treba tobe na brisko a az pak se bezte milovat, to by mel pak vydrzet o dost dele
Nevím, jak jiní, ale můj chlap po vyvrcholení zdrhá panickým během pryč, už ho nedonutím ani se mě doktnout, „dodělat rukou“, natož k další souloži.
Odpor největší…
Teda, tak to my si dáme společně sprchu, trochu oddych a můžem klidně znovu.. Celkem mě zaráží, se se štítí svého „materiálu“ ![]()
Odpor největší…
no, ten muj by nejradeji tak 5× po sobe, ale jak to ma chudak zenska vydrzet, ne? Navic po celodennim maratonu.
takze ta rada ma opravdu zdravy zaklad… s jednim z mych ex jsme to takhle delali… ![]()
Odpor největší…
A nebude on tak trochu sobeček? Jako když se nestihneš udělat před jeho vyvrcholením, tak máš smůlu? Já teda po dodělávkách většinou neprahnu, ale když mám chuť, tak by mě teda opravdu hodně mrzelo, kdyby se na mě chlap vybodnul ![]()
Jinak co se týká mimina, tak rada je nedělat to v posteli s miminem v místnosti a nedělat to večer.
No nejdřív ty a pak až on, ne?
Ať obslouží nejprve tebe ručně a pak si tedy může „zasunout“, tohle je strašně sobecké ![]()
Lilišák píše:
Můj bývalý byl extra rychlý, někdy nestačil ani zasunout a už bylo po. Takže po nějaké době jsme začali praktikovat to co píše Lilišák. Sice vydržel pak o trochu dýl, ale taky nic extra.
Odpor největší…
Jedno slovo, které vystihuje tvého chlapa myslím dokonale… SOBEC!!
![]()
My jsme na tom podobně… Akorát si nemyslím, že je sobec. Umožní mi, abych si taky užila… Ale zatím se nám to (za dva roky!!!) nikdy nepovedlo současně
Můžeme s tím něco dělat, a nebo to tak holt už bude pořád? Ta nezkušená jsem tu já…
Současné vyvrcholení nedosahuje většina párů, není to podle mě žádný problém. Jinak co se týče chování chlapa po orgasmu, toto je hlavně ovlivněno vyplavováním hormonu prolaktin do krve po jeho orgasmu. Tento hormon způsobuje pocit únavy a často také pocit typu „mám dost“ teď už nic nechci" U hodně chlapů padá vzrušení hoodně prudce dolů, u žen to bývá pozvolné a někdy nepadne vůbec. Prostě příjemné pocity mizí jako mávnutím proutku .
Mohu doporučit dobrý dil soudni sini http://www.joj.sk/…na-sien.html mluvi se tam prave o tomhle problému a mluvi tam o tom sexuolog. Mužr pomoci
Hodně mužů pociťuje po svém orgasmu prudký pád vzrušení. Čím více ale danou osůbku milují, tím jsou schopni donutit se po svém střiku k nějaké další aktivitě. Ovšem nezapomeňme, přesto se vzrušení před a po vůbec srovnávat nedá. Já osobně tam mám podle stupnice hodně často nulu. Nemyslím teď erekci, ale pocity vzrušení jako takového. Jak pocitového, tak v hlavě. Prostě to, co mě ještě před pár sekundami maximálně vzrušovalo, je najednou pryč jako mávnutím kouzelného (škodolibého) proutku. Samozřejmě, že mladí jsou schopni celkem rychle se vzpamatovat, jenomže věkem se to postupně vytrácí.