Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Krásný den. Mám stupidní dotaz, ale napadl mě
takže pro odlehčení a případné pobavení…
Jak jíte kiwi? Já ho třeba oloupu, a pak nakrájím na kolečka. Kdosi mi zas říkal, že ho rozpůlí a vydlabává lžičkou, což mi moc nešlo, když jsem to zkoušela ![]()
Jako přijde mi to jako docela nepraktické ovoce ![]()
Taky rozkrojim a vydlabu lzickou. Znam ale lidi co ji i slupku ![]()
Já ho jim celé,, pořádně omyji odkrojím „prdelku“ a jím ho jako jablko nebo broskev… Občas na mě lidi koukají jako na blázna, ale znám více takových lidí, tak jsem to jednou ochutnala a už ho tak jím pořád.
![]()
Měkké rozkrojím a dlabu lžičkou, tvrdší oloupu a nakrájím a jím vidličkou (většinou jako součást ovocného salátu, protože když je tvrdší a není sladké, tak ho smíchám třeba s banánem nebo jablkem).
Samotne ho jim lzickou. A do ovocneho salatu nakrajene. Taky zalezi jak je zrale.
Miluji kiwi. Ale mam na nej asi alergii i na ananas (prli mi jazyk, kdyz to snim). Takze moc casto to nejim.
Ale obcas si nakrajim do ovocneho salatu.
Taky ho jím celé, co se s tím budu crcat
Odkrojím jen tvrdší část. Beztak je pod a ve slupce nejvíc vitamínů.
@Jeanny21 píše:
Krásný den. Mám stupidní dotaz, ale napadl mětakže pro odlehčení a případné pobavení…
Jak jíte kiwi? Já ho třeba oloupu, a pak nakrájím na kolečka. Kdosi mi zas říkal, že ho rozpůlí a vydlabává lžičkou, což mi moc nešlo, když jsem to zkoušela
Jako přijde mi to jako docela nepraktické ovoce
Oba způsoby, záleží, jak moc je zralé…
Oba zpusoby, radeji dlabu lzickou, ale to uz musi byt hodne zralé.
Driv jsem rozkrojila a dlabala lzickou, ted vetsinou oloupu a nakrajim na mesicky. Kdyz ho oloupu, tak me z nej nepali rty.