Too hot to handle

68
25.4.20 20:48

Too hot to handle

Ahoj, díváte se na tuhle novou reality shoe? Kdo je vám nejvíc sympaticky a líbí se vám? Myslím z kluků i holek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
25.4.20 20:53

Dneska jsem koukala na první díl, takže zatím nemám úplně favorita. :D ale dost mě to baví :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.20 20:53
@Anonymní píše:
Ahoj, díváte se na tuhle novou reality shoe? Kdo je vám nejvíc sympaticky a líbí se vám? Myslím z kluků i holek. :D

Jaká shoe? :roll:
Navíc anonymně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 20:56
@Teenulka píše:
Dneska jsem koukala na první díl, takže zatím nemám úplně favorita. :D ale dost mě to baví :D :potlesk:

Mne se velmi líbí Franceska a Rhonda. Z chlapů docela slabota..nevybrala bych si. :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.20 20:57

@Russet
Show, promin. :mrgreen: :*

• Citovat
  • Upravit
68941
25.4.20 20:58

Nedívám, ale reality shoe pobavila :lol: Ale tak chápu, jsou ta dvě písmenka vedle sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.20 20:59
@Anonymní píše:
Mne se velmi líbí Franceska a Rhonda. Z chlapů docela slabota..nevybrala bych si. :nevim: :D

Co je na tom tak intimního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:00

@Russet všechno,jde tam o sex

• Citovat
  • Upravit
53518
25.4.20 21:01
@Anonymní píše:
@Russet všechno,jde tam o sex

A je to tak intimní, že se na to koukáš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:03

@Russet přímo akt tam nepromítaji, logicky :zed: Ale hodně se tam o souloži mluví

• Citovat
  • Upravit
643
25.4.20 21:05

Viděla jsem celé. Zachytila jsem nějaký komentář o tom + velmi pobavily recenze na ČSFD a uznávám, že pobavilo pak i samotné dílko. Je zajímavé vědět, že takovíhle lidi fakt existují, ironické komentáře k ději byly vtipné. Prostě taková lehká bezduchá zábava, když se chce člověk prostě jen pobavit, moc nepřemýšlet, maximálně nabrat novou slovní zásobu v AJ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.4.20 21:07
@Anonymní píše:
Ahoj, díváte se na tuhle novou reality shoe? Kdo je vám nejvíc sympaticky a líbí se vám? Myslím z kluků i holek. :D

Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.20 21:07
@Anonymní píše:
@Russet přímo akt tam nepromítaji, logicky :zed: Ale hodně se tam o souloži mluví

A ty se stydíš za to, že na to koukáš, proto jsi anonymní? Intimní téma si představuju jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.4.20 21:09

Zboznuju randici reality show :-D, ale neni to jako hotel paradise? To me nebavilo..tak at nestahuju zbytecne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:10

@Russet Já ale nezakládam téma kvůli tvým predstavam. Je jasne, ze je mas jiné. Tahle show ani není určena pro starší lidi, nemůžeš to tedy asi plné pochopit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak