Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, díváte se na tuhle novou reality shoe? Kdo je vám nejvíc sympaticky a líbí se vám? Myslím z kluků i holek. ![]()
Dneska jsem koukala na první díl, takže zatím nemám úplně favorita.
ale dost mě to baví
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, díváte se na tuhle novou reality shoe? Kdo je vám nejvíc sympaticky a líbí se vám? Myslím z kluků i holek.
Jaká shoe? ![]()
Navíc anonymně…
@Teenulka píše:
Dneska jsem koukala na první díl, takže zatím nemám úplně favorita.ale dost mě to baví
![]()
Mne se velmi líbí Franceska a Rhonda. Z chlapů docela slabota..nevybrala bych si.
![]()
Nedívám, ale reality shoe pobavila
Ale tak chápu, jsou ta dvě písmenka vedle sebe ![]()
@Anonymní píše:
Mne se velmi líbí Franceska a Rhonda. Z chlapů docela slabota..nevybrala bych si.![]()
Co je na tom tak intimního?
@Anonymní píše:
@Russet všechno,jde tam o sex
A je to tak intimní, že se na to koukáš? ![]()
@Russet přímo akt tam nepromítaji, logicky
Ale hodně se tam o souloži mluví
Viděla jsem celé. Zachytila jsem nějaký komentář o tom + velmi pobavily recenze na ČSFD a uznávám, že pobavilo pak i samotné dílko. Je zajímavé vědět, že takovíhle lidi fakt existují, ironické komentáře k ději byly vtipné. Prostě taková lehká bezduchá zábava, když se chce člověk prostě jen pobavit, moc nepřemýšlet, maximálně nabrat novou slovní zásobu v AJ ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, díváte se na tuhle novou reality shoe? Kdo je vám nejvíc sympaticky a líbí se vám? Myslím z kluků i holek.
Proč anonym?
@Anonymní píše:
@Russet přímo akt tam nepromítaji, logickyAle hodně se tam o souloži mluví
A ty se stydíš za to, že na to koukáš, proto jsi anonymní? Intimní téma si představuju jinak.
Zboznuju randici reality show
, ale neni to jako hotel paradise? To me nebavilo..tak at nestahuju zbytecne ![]()
@Russet Já ale nezakládam téma kvůli tvým predstavam. Je jasne, ze je mas jiné. Tahle show ani není určena pro starší lidi, nemůžeš to tedy asi plné pochopit.